Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedak straszny ten zad i ogon mam wrazenie ze te miejsca sa podpuchnięte , kurcze a czy wiadomo czy te zmiany skorne to zle zywienie grzyb a moze zmiany hormonalne ?

Posted

Te zmiany skórne to starośc (hormony) zaniedbanie i efekt popchelny - nie ma grzyba, swierzba, nuzycy i innych syfów - to jest do wyprowadzenia w domowych warunkach - kąpanie, odpowiednie jedzenie i witaminy i odrosnie - mojaPuśka, jak ją ze schronu brałam też maiła łysą dupinę, łapy i ogon, czerwone zmiany odmrozenia i generalnie gorzej wyglądała od Rarytaska, a teraz - laska jak marzenie, a zarośnięta blondynka jak pudel. Toteż przyszły dom nie musi bać się chorób zakaźnych!

Posted

[quote name='terierfanka']wellington, ale masz wzrok sokoli :cool3: on faktycznie, tak jakby był maźnięty czymś zielonym, ale wydawało mi się, że tego nie widać na zdjęciu i już sama zwątpiłam czy zwidów w tym schronie nie miałam od upału...

Nie mam sokolego wzroku , niestety, ale zdjecie jest bardzo wyrazne :)
Nawet widac takie male biale plamki, jak gdyby lupiez.
Nie znam sie zupelnie na skornych chorobach, niech prosze ktos madrzejszy cos napisze na temat jego skory!

Jeszcze żeby się ten przyszły dom nie bał starości...

Nutusiu, wszystkich nas to czeka..

Basiu1244, minely sie nasze posty.

Posted

A mi się zdaje ,że tak znakują psy , które dostały środek przeciw pchłom.Potem sie wysuszy i skruszy.
Serce pęka na widok łysek doopki i ogonka.

Posted

olivetshka napisał(a):
Karola, dostałam zapytanie o Romka z OLX. Odesłałam do Ciebie.
A tak w ogóle - to jak telefony? Urywają się, czy nie bardzo?

NIE dzwoni nikt :( oprócz tego co ludzie zaczepiaja na ulicy .......a my niecierpliwie czekamy na kastracje bo Romualdo to szczoszek straszliwy, znaczy wszystko wokół - diabełek :diabloti:

Posted

bros napisał(a):
NIE dzwoni nikt :( oprócz tego co ludzie zaczepiaja na ulicy .......a my niecierpliwie czekamy na kastracje bo Romualdo to szczoszek straszliwy, znaczy wszystko wokół - diabełek :diabloti:

Moze ludzie sie wlasnie tego obawiaja - ze spacerujac z takim okazem beda non-stop zaczepiani ;)
Zbliza sie okres wakacyjny - ludzie maja w glowie plazy czy loty transatlantyckie :roll:

Posted

cioteczki kochane jestem umówiona na wtorek na wizyte pa w sprawie Romusia , Jelcz-Laskowice :) tfu tfu , nie zapeszać proszę ochami :)

Posted

No to trzymamy - masz kogoś stamtąd, czy sama pojedziesz osobiście? ;)
Ciekawe, czy to ta sama, co się do mnie na maila odezwała - ale mniejsza o to, ważne by wizyta dobrze wypadła, bo niedługo chyba Siuśka do Twojego hotelu zawita? :)

Posted

Cioteczki z Wrocławia, czy któraś z Was miałaby możliwość zrobić wizytę p/a w Radwanicach? Dla pięknego ONka z Głowna, który koczuje na ulicy, bo Pan przeprowadzając się, zapomniał go zabrać ze sobą... :(
Roboczo nazwałam go Gildo - nie ma swojego wątku jeszcze, ale zrobiłam mu kilka ogłoszeń i z tych ogłoszeń pies ma szansę na dom pod Wrocławiem. Tutaj o psie na głowieńskim watku:
http://www.dogomania.pl/threads/184024-Przytulisko-dla-zwierz%C4%85t-w-G%C5%82ownie-prosimy-domy-tymczasowe-i-pomoc-w-og%C5%82oszeniach..?p=16960881&viewfull=1#post16960881
Może któraś z Was mieszka w tamtej części Wrocławia? Dla mnie z Oleśnicy to przejazd przez całe miasto, niestety...

Posted

terierfanka napisał(a):
Ja się mogłabym gaznąć do Radwanic, ale jakąś asystę bym potrzebowała, bom nigdy pa nie robiła ;) może któraś chętna?

Dziekuję, kochana cioteczko.
Ponoć na wizytach najlepsza jest Uru - coś w deseń W11 ;)
Ale tak na serio to naprawdę nic strasznego, a kiedyś chyba ten pierwszy raz być musi?