Nutusia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Brosik go ogłasza i po cichu się modli, żeby nikt nie zadzwonił :) Quote
bros Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 kochane mam ręce pelne roboty , Asieńka moja ma grype jelitową, wiec rano póki małż był w domu zaliczyliśmy mega spacer, teraz piesy śpią , po raz pierwszy Romek był tak glodny ze zjadł w moim towarzystwie :) raczej woli w samotności. Później sie załączę opiszę ciut więcej. Ludzie mnie masowo zaczepiają na ulicy ale tylko chyba pogadać, dziś juz o mały wlos ....ale pani pytala czy si i koo wystarczy na szybko bo jej w domu całymi dniami nie ma :/ eeee....... z ogłoszeń nikt nie dzwonił .....jeszcze, a ja mam nakserowane plakaciki i mini ulotki i dziś może wieczorem pojeżdzimy porozklejać z moją przyjaciółka. Pózniej kilka foteczek, tymczasem lecę do garów....dwa chłopy na obiad ściągną niebawem. pan pytal o cenę tego "szczeniaka" bo to pewnie te bardzo drogie ....... :) chlopak na ławce zapytal o rasę , po wymianie kilku grzecznych zdań, stwierdził ze to piękny "kundelszpic" :) Quote
Hitoshi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Widziałam dziś Rarytaska, on taki biedny i tak szczekał... Quote
anetek100 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 szkoda,ż∟e nie moge dac mu buzi:(jakby któras z Was była u niego, proszę mu przesłać ode mnie chociaż całuska w powietrzu:(niedługo zrobię mu ogłoszenia,jak skończe bazarek dla pieska którego zawiozłam do dt Quote
Hitoshi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ja dzisiaj specjalnie zaglądałam do niego, ale chyba mnie nie lubi, b nawet do kratek nie podszedł tylko z daleka szczekał, ale mam kilka fotek :) Quote
anetek100 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ale śliczny puchacz:):):):)ale po cichu czekam na fotki Rarytaska:) Quote
wellington Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dopiero co wykapany i znowu lapinki upaprane, brzunio zablocony....ale szczesliwy :lol: Quote
bros Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 kochana tu raczej chodzilo o podstrzyżenie niż o kapiel :) Romeo bardzo lubi wodę a jeszcze bardziej brudne kałuże i blotko :) Quote
wellington Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 bros napisał(a):kochana tu raczej chodzilo o podstrzyżenie niż o kapiel :) Romeo bardzo lubi wodę a jeszcze bardziej brudne kałuże i blotko :) Tak jak kazde dziecko :eviltong: Quote
Nutusia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Skrzacik cudaczny - szczególnie na tle dostojnego Brosa :) I ogonek już bardziej ogonek przypomina! Quote
Lidan Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Romeo jest jak pluszowa zabawka i jeszcze się uśmiecha :-) Wspaniały piesek :happy1: Rarytasek będzie miał pakiet 50 ogłoszeń. Dobrze przeczytałam, że można podawać ten kontakt w ogłoszeniach: 503749992, lobylou@o2.pl ? Przydałyby mi się ze 4 dobre zdjęcia Rarytasa. Gdyby to było możliwe to proszę przesłać je na maila: Lidan@Ghnet.pl Quote
anetek100 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ja jak mowilam mimo pakietu porobię od siebie jemu ogloszonka:) Quote
wellington Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nutusia napisał(a):Skrzacik cudaczny - szczególnie na tle dostojnego Brosa :) I ogonek już bardziej ogonek przypomina! Ten ogonek narazie jeszcze przypomina takie piora do odkurzania :p Anetek, dziekuje za ogloszenia :calus: Quote
anetek100 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 zrobiłam ogłoszenia takie: http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,34062,Lw==.html i reszta ten sam tekst: na kupiepsa, gumtree, eoferty.com Quote
togaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ogon u szpica to największy atrybut a tu taka bieda.... Żałość bierze...:-( Quote
wellington Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Togaa, tylko ogon ? A kryza? Te oczka jak wegielki, uszka stojace trojkaciki ? A ten idealny ksztalt ? Te lapinki okraglutkie ? Jego sposob chodzenia rzucajac lapki w gore na przod ? A bystrosc jego nieprzecietna ? Dowcip ? Czar ? Zalotnosc ? Usposobienie nieziemskie ? Quote
terierfanka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Rarytasek dzisiaj, a właściwie już wczoraj: i doopka łysa :(: Quote
wellington Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 terierfanka, czy on tam ma cos zielonego - smarowidlo ? - czy sie tylko tak wydaje na zdjeciu ? Jaki on smutny...:((((( Z niego moglby sie stac pies wystawowy w dobrym domku ! Moze nawet piekniejszy niz Romeo.....:eviltong: Quote
terierfanka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 wellington, ale masz wzrok sokoli :cool3: on faktycznie, tak jakby był maźnięty czymś zielonym, ale wydawało mi się, że tego nie widać na zdjęciu i już sama zwątpiłam czy zwidów w tym schronie nie miałam od upału... Quote
Basia1244 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 To zielone to taki odkażający płyn, musieli go pomaziać w schronie. To się zmywa. Quote
Recommended Posts