wellington Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Do Anetek jest ok. 500 km w jedna strone..... Nie wiemy czy Anetek w ogole dalaby rady jeszcze sie czwartym psem opiekowac, czy ma miejsce na czwartego, no i czas ! Nie mozna lekcewazyc tego ze opieka nad kruchymi staruszkami jest b. czasochlonna ! Finanse wobec tego wszystkiego to pestka. Quote
anetek100 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 nie ja jak mówiłam, na razie nie moge czwartego:(ale proponuje ogłoszenia..BDT Dt czy PDT hehe to pewnie i dla mnie nie zrozumiałe, bo ja miałam tylko jednego pieska na dt -o dziwo szczeniaka:)i sama płaciłam za szczepienia odrobaczenie karme itp...także ja nie znam się na tych formachale jak mowie nie moge...otwarcie i szczerze:(u nas w schronisku tez dziadzie sa no ale u nas wolobtariuszy świetlic i skzol jak na marszlakowskiej gdy odwiedzaja tlumami schronisko, maja spacery itp:):):)ja za Rarytaska trzymam kciukaski i ogloszenia chętnie zrobię..na kupiepsa, adopcjapsa,eoferty i gumtree...tylko kontakt jeszcze bym porposiła, bo nie wiem na kogo:(mam mieszkanie dwupokojowe, a jeszcze ptaki krolika dwa akwaria i Mame po chorpbie ktora i tak już potyka sie o te 3:):):)młoda wie, kiedy zejśc z drogi, ale dwa dziadzie stoja i patrza jej w oczy jak na najpiękniejszy obraz w momencie gdy ona np trzyma coś w ręku,np herbatę i chce szybko przenieść..zatem poki sa trzy czwartego miec nie moge:(także czekam na kontakt-chyba ze znajde gdzies na pierwszej stronie-zauroczona rarytaskiem nie spojrzalam:):):) Quote
bros Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 anetek100 kontakt możesz podawać spokojnie mój: 503749992, lobylou@o2.pl - za ogłoszenia juz teraz bardzo dziękuję - ja 2 lewe mam do tego. a ja mam niespodziankę dla ciotek :) Quote
anetek100 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ok zapisuje sobie kontakt:)a jaka niespodzianka?????;) Quote
Nutusia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Bros się nad nami pastwi i każe czekać na niespodziankę!!!!! :( A przy okazji, przepraszam Szanowne Gremium za mały offik, ale chciałabym zaprosić na torebkowy bazarek na moją "chwilówkę" i na rehabilitację dzielnego boksia Kinia - pół na pół :) http://www.dogomania.pl/threads/208297-TOREBKOWY-ZAWR%C3%93T-G%C5%81OWY-na-m%C5%82odziutk%C4%85-Kaj%C4%99-i-boksia-Kinga-do-29.05?p=16933515#post16933515 Quote
bros Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 ta dam :) nie moge zrobić lepszej foteczki bo mały gdy tylko kucnę podbiega od razu do glaskania , oj jaki to jest lovelas mówie Wam. Dzis tak zaszaleli z brosem ze malż musiał wkroczyc :) skaczą lizą sie , fikaja , a Romek adoruje brosa :mad: Quote
Nutusia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 MatkoMojaJedyna!!!!! Wyprali psa! Na szczęście nie odwirowali i wyszło CUDOOOOOOOOOOOO.... Quote
wellington Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mini-Akita Inu ! Zezrec by go mozna :loveu: Bros, jak sie zachowywal w kapieli , bal sie bardzo czy raczej byl przyzwyczajony ? Romek adoruje brosaNo chyba z wzajemnoscia :) wyszło CUDOOOOOOOOOOOO.... Cudo to on juz byl tylko nie dla wszystkich tak widoczne jak teraz po kapieli :eviltong: Quote
bros Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 wellington napisał(a):Mini-Akita Inu ! Zezrec by go mozna :loveu: Bros, jak sie zachowywal w kapieli , bal sie bardzo czy raczej byl przyzwyczajony ? oj bal się , ale był prze grzeczny, oprócz arii na stole do 2 shih tzu (facecikow) - jak on do nich spiewał ajajaj - caly czas trzymalam go i tulilam :) spokojnie nie było dramatu. Quote
wellington Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 bros napisał(a):oj bal się , ale był prze grzeczny, oprócz arii na stole do 2 shih tzu (facecikow) - jak on do nich spiewał ajajaj - caly czas trzymalam go i tulilam :) spokojnie nie było dramatu. Te 2 shih tzu ktore leza na podlodze ? Co za miernota w porownaniu z Romkiem...:roll: Bros, przyznaj, jak idziesz z Romkiem na ulicy, co sie dzieje ? Zauwazylas cos ? Quote
NikaEla Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 wellington napisał(a):Te 2 shih tzu ktore leza na podlodze ? Co za miernota w porownaniu z Romkiem...:roll: uważaj co mówisz... Siuśka jest shitsu, a ona jest ukochaną brosowej! (i Marmosi) Quote
bros Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 no no no wellington grabisz sobie :diabloti: Siuska moja królewna shiht zu jest naprawdę CUDOWNA !!!! mam zamiar przedstawić jej Romeczka :) a ochy i achy na ulicy to rzecz normalna , ale jak zachecam do rozmowy i przedstawiam Romka do adopcji szybciutko ludziska miekną , ten nie ma kasy, ten warunków inny ma koty itp , dzis jak wracaliśmy wsiadla do autobusu dziewczyna z 2 małych dzieci które wrzeszczały na cały autobus " piiiieeeeesek, ja chce ja chce.............." siedziałam cichutko jak myszka :diabloti: Quote
wellington Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Przepraszam, ja mialam na mysli tylko te 2 shi tki ktore tam lezaly na podlodze ;) Siuska moja królewna shiht zu jest naprawdę CUDOWNA !!!! mam zamiar przedstawić jej Romeczka :smile: To nie znaja sie jeszcze ? Quote
bros Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Siusia ma domek stały w Oleśnicy, niebawem się z Romeczkiem zapoznają :) oj bedzie sie dzialo bo Romus to Wódz wielki lovelas a Siuśka to konkretna , dumna damesa :) Quote
wellington Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 bros napisał(a):Siusia ma domek stały w Oleśnicy, niebawem się z Romeczkiem zapoznają :) oj bedzie sie dzialo bo Romus to Wódz wielki lovelas a Siuśka to konkretna , dumna damesa :) Zeby tylko dwoje nie chcialo naraz.....:oops: Quote
abilab Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Romeo dzis miał nie lada wrazenia salon pięknosci ! , ale naprawde znosi je dzielnie zuch chłopak strasznie miziasty jest mam wrazenie ze ciagle tej miłosci mu mało , a jak powie sie do niego cos pieszczotliwie to ogon malo mu nie odpadnie a ogonek naprawde pieknie zarasta jestem pod wrazeniem !Ja niewiem jak on pozna Siuśke to bedzie szał ciał bo ona to straszna kokietka , ale z drugiej strony konkretna babka jak mormosia zreszta. Quote
anetek100 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 no fryzura jaks ie patrzy:)taki puszek orkuszek cudny:) Quote
bros Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 a to jeszcze tak :) ino mały retusz jajek zrobilam :) bo takie nieprzyzwoite-wywalone :) Quote
LILUtosi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Hehe obcięła mu jaja, i to własnymi "ręcami"!!!! Quote
NikaEla Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 a ja zaprosze cioteczki na bazarek dla Orionki vel Miski, uratowanej w interwencji http://www.dogomania.pl/threads/208322-Letnie-bluzeczki-KUP-TERAZ-dla-Oronki-Mi%C5%9Bki-(TOZ-Wroc%C5%82aw)-do-14-czerwca Quote
olivetshka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Romek cudo! Brosia, a ktoś z ogłoszeń się w ogóle odezwał? Quote
Recommended Posts