Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Anetek jest ok. 500 km w jedna strone.....

Nie wiemy czy Anetek w ogole dalaby rady jeszcze sie czwartym psem opiekowac, czy ma miejsce na czwartego, no i czas !
Nie mozna lekcewazyc tego ze opieka nad kruchymi staruszkami jest b. czasochlonna !
Finanse wobec tego wszystkiego to pestka.

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ja jak mówiłam, na razie nie moge czwartego:(ale proponuje ogłoszenia..BDT Dt czy PDT hehe to pewnie i dla mnie nie zrozumiałe, bo ja miałam tylko jednego pieska na dt -o dziwo szczeniaka:)i sama płaciłam za szczepienia odrobaczenie karme itp...także ja nie znam się na tych formachale jak mowie nie moge...otwarcie i szczerze:(u nas w schronisku tez dziadzie sa no ale u nas wolobtariuszy świetlic i skzol jak na marszlakowskiej gdy odwiedzaja tlumami schronisko, maja spacery itp:):):)ja za Rarytaska trzymam kciukaski i ogloszenia chętnie zrobię..na kupiepsa, adopcjapsa,eoferty i gumtree...tylko kontakt jeszcze bym porposiła, bo nie wiem na kogo:(mam mieszkanie dwupokojowe, a jeszcze ptaki krolika dwa akwaria i Mame po chorpbie ktora i tak już potyka sie o te 3:):):)młoda wie, kiedy zejśc z drogi, ale dwa dziadzie stoja i patrza jej w oczy jak na najpiękniejszy obraz w momencie gdy ona np trzyma coś w ręku,np herbatę i chce szybko przenieść..zatem poki sa trzy czwartego miec nie moge:(także czekam na kontakt-chyba ze znajde gdzies na pierwszej stronie-zauroczona rarytaskiem nie spojrzalam:):):)

Posted

ta dam :)

nie moge zrobić lepszej foteczki bo mały gdy tylko kucnę podbiega od razu do glaskania , oj jaki to jest lovelas mówie Wam. Dzis tak zaszaleli z brosem ze malż musiał wkroczyc :) skaczą lizą sie , fikaja , a Romek adoruje brosa :mad:

Posted

Mini-Akita Inu !
Zezrec by go mozna :loveu:

Bros, jak sie zachowywal w kapieli , bal sie bardzo czy raczej byl przyzwyczajony ?

Romek adoruje brosa
No chyba z wzajemnoscia :)

wyszło CUDOOOOOOOOOOOO....
Cudo to on juz byl tylko nie dla wszystkich tak widoczne jak teraz po kapieli :eviltong:

Posted

wellington napisał(a):
Mini-Akita Inu !
Zezrec by go mozna :loveu:

Bros, jak sie zachowywal w kapieli , bal sie bardzo czy raczej byl przyzwyczajony ?

oj bal się , ale był prze grzeczny, oprócz arii na stole do 2 shih tzu (facecikow) - jak on do nich spiewał ajajaj - caly czas trzymalam go i tulilam :) spokojnie nie było dramatu.

Posted

bros napisał(a):
oj bal się , ale był prze grzeczny, oprócz arii na stole do 2 shih tzu (facecikow) - jak on do nich spiewał ajajaj - caly czas trzymalam go i tulilam :) spokojnie nie było dramatu.

Te 2 shih tzu ktore leza na podlodze ?
Co za miernota w porownaniu z Romkiem...:roll:

Bros, przyznaj, jak idziesz z Romkiem na ulicy, co sie dzieje ? Zauwazylas cos ?

Posted

wellington napisał(a):
Te 2 shih tzu ktore leza na podlodze ?
Co za miernota w porownaniu z Romkiem...:roll:

uważaj co mówisz... Siuśka jest shitsu, a ona jest ukochaną brosowej! (i Marmosi)

Posted

no no no wellington grabisz sobie :diabloti: Siuska moja królewna shiht zu jest naprawdę CUDOWNA !!!! mam zamiar przedstawić jej Romeczka :)

a ochy i achy na ulicy to rzecz normalna , ale jak zachecam do rozmowy i przedstawiam Romka do adopcji szybciutko ludziska miekną , ten nie ma kasy, ten warunków inny ma koty itp , dzis jak wracaliśmy wsiadla do autobusu dziewczyna z 2 małych dzieci które wrzeszczały na cały autobus " piiiieeeeesek, ja chce ja chce.............." siedziałam cichutko jak myszka :diabloti:

Posted

Przepraszam, ja mialam na mysli tylko te 2 shi tki ktore tam lezaly na podlodze ;)

Siuska moja królewna shiht zu jest naprawdę CUDOWNA !!!! mam zamiar przedstawić jej Romeczka :smile:

To nie znaja sie jeszcze ?

Posted

Siusia ma domek stały w Oleśnicy, niebawem się z Romeczkiem zapoznają :) oj bedzie sie dzialo bo Romus to Wódz wielki lovelas a Siuśka to konkretna , dumna damesa :)

Posted

bros napisał(a):
Siusia ma domek stały w Oleśnicy, niebawem się z Romeczkiem zapoznają :) oj bedzie sie dzialo bo Romus to Wódz wielki lovelas a Siuśka to konkretna , dumna damesa :)

Zeby tylko dwoje nie chcialo naraz.....:oops:

Posted

Romeo dzis miał nie lada wrazenia salon pięknosci ! , ale naprawde znosi je dzielnie zuch chłopak strasznie miziasty jest mam wrazenie ze ciagle tej miłosci mu mało , a jak powie sie do niego cos pieszczotliwie to ogon malo mu nie odpadnie a ogonek naprawde pieknie zarasta jestem pod wrazeniem !Ja niewiem jak on pozna Siuśke to bedzie szał ciał bo ona to straszna kokietka , ale z drugiej strony konkretna babka jak mormosia zreszta.