NikaEla Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 to musiała by chyba w totka wygrać i większe powierzchnie sobie zakupić ;) Quote
Nutusia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Odwieczny problem - zatrzymać psa, którego się bierze na DT i tym samym kolejne tracą swoją szansę na DT... :( Serce najpierw boli, ale potem się raduje, że domek się fajny znalazł, a my możemy kolejnego rozbitka na pokład zabrać :) Quote
wellington Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nutusia napisał(a):Odwieczny problem - zatrzymać psa, którego się bierze na DT Z tym 'ryzykiem' kazdy sie musi liczyc kto bierze szpikulcowatego na dt do siebie ....wpada jak sliwka w kompot :evil_lol: Quote
NikaEla Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 wellington napisał(a):Z tym 'ryzykiem' kazdy sie musi liczyc kto bierze szpikulcowatego na dt do siebie ....wpada jak sliwka w kompot :evil_lol: przy prawie kazdym psie na DT tak jest, nie tylko przy szpicach Quote
wellington Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nikaragua napisał(a):przy prawie kazdym psie na DT tak jest, nie tylko przy szpicach Oooo nie ! Co to to nie ! Nie moge sie z tym zgodzic , nidgy w zyciu :obrazic: Mialas kiedys szpicowatego na dt ? To jest nieporownywalne przezycie :fadein: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 wellington napisał(a):Z tym 'ryzykiem' kazdy sie musi liczyc kto bierze szpikulcowatego na dt do siebie ....wpada jak sliwka w kompot :evil_lol: Taki właśnie śliwkowy kompot :evil_lol::evil_lol: przydałby się Rarytaskowi :lol:. Quote
togaa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Nikaragua']przy prawie kazdym psie na DT tak jest, nie tylko przy szpicach tu zgadzam sie z Wellington. Są psy i są szpice... Ona są naprawdę inne... To bardzo specyficzna rasa. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='togaa']tu zgadzam sie z Wellington. Są psy i są szpice... Ona są naprawdę inne... To bardzo specyficzna rasa. Togaa, a ja powiem tak, są psy i są labki, to naprawdę specyficzna rasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Nutusia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Eeee tam, nie znacie się - są psy i są boksie. Podobnie jak są ludzie i... jamniki! :) Quote
wellington Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Nutusia napisał(a):Eeee tam, nie znacie się - są psy i są boksie. Podobnie jak są ludzie i... jamniki! :) Licytacja trwa :))) Jak sie Rarytek ma dzis ? Pewnie mu wysokie temperatury dokuczaja.... Jakas poprawa siersci ? Quote
anetek100 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 rarytasku kochany:(gdzieś na pewno jest twój domek:(macie jakies zdjęcia jego ejszcze??może oglosic go??a nóz widelec gdzies czeka na niego staruszkowy i wrażliwy wielbiciel- moja skromnośc nie pozwala mi wprost napisac, że ja właśnie takim wielbicielem jestem buahahahahhahaha, ale co tam :)hehe Quote
anetek100 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 hehe nie nie mogę, mam juz trzy z czego dwa staruszki na lekach i nie ma funduszy:(ale jest cudny jak moja pierwsza babcinka Quote
NikaEla Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 też uważam, ze cudny... niestety w rodzinie jestem osamotniona... a do tego moja psica jest straszna zazdrośnica i zadziora.... Quote
terierfanka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dzisiejszy Rarytasek, ujadający na słoneczku: woła o domek :( Quote
bros Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 o matulu on tak woła :( woła - bidunia kochana , gdyby go tak wykapać, nasmarować , ............... Quote
Poker Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 serce pęka :-( anetek 100 , to weź go do BDT :roll: , kasę na potrzeby uzbieramy Quote
bros Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 kurcze właśnie też już myślałam na pdt albo hotelikiem :( Quote
Poker Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 a dlaczego zaraz płatnym? trzeba szukać BDT, a nie nabijać kasę za okazywanie serca. Quote
bros Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 masz racje Poker to tak chyba z desperacj ze będzie długo czekał na swoje szczęście :( Quote
anetek100 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 dokładnie ja nawet chyba nie wzięłabym za pieniążki, dlatego otytwarcie mówie, że nie mam funduszy na utrzymanie kolejnego pieska...mam w domu dwa staruszki jeden na vetmedinie drugi tez na lekach nie stac mnie na czwartego:(jeny ale kochaniutki jest tak szczeka bidunio:(i ten ogonek łysawy:(serce mi pęka..może ogłosze go co?? Quote
emilia2280 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='togaa']tu zgadzam sie z Wellington. Są psy i są szpice... Ona są naprawdę inne... To bardzo specyficzna rasa. [quote name='dana']Togaa, a ja powiem tak, są psy i są labki, to naprawdę specyficzna rasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. [quote name='Nutusia']Eeee tam, nie znacie się - są psy i są boksie. Podobnie jak są ludzie i... jamniki! :) Phi, ja tam stawiam na spaniele i to do tego najwredniejsze- rude! :eviltong: Psie Wolny, "tylko" 12 masz? :diabloti: ja mam calego 1 a jakbym 12 miala :lol: ale zazdroszczé, bo tylko zuuosci mam za 12, milosci za 0.01 :-( sunia kocha siebie i swojá pelná miské najbardzie :cool3: A Anetek100, teraz nie myl BDT z platnym DT. BDT to tylko za pokrycie rzeczywistych wydatków i ani grosza wiécej, jak na zwyklym DT za stalá oplatá za dzien. Takze milosc jest za darmo i odpada problem Twojego braku kasy! HA! Quote
Pies Wolny Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ciekawe co ja mam powiedzieć, są : - pinczer miniatura, czarny, Talib Mik - jamnik krótkowłosy, brązowy, Córcia Czarka - szpico-papilon-vel kundel wieluński, Szefowa Perełka - kundel wieluński zwykły, Odi, Bandit szybki w zębach, - springer spaniel angielski, Minister Obrony - Bandit, Gamma, jeszcze szybsza w ataku, - lisi kundel, Luśka, very special Bandit, duuuży spec od mordoczynów, - Kruszynka vel Krucha, Benia - Zgaga Wielka Niebezpieczna, - niewiadomo co, Zietek rozpierducha - pokazany tu, póki co uczy się kung fu do tego cztery koty : Lelek - czarny Manks - Prezes, Dzidka - czarna mamba, Aśka - pręgowana pantera tricolor, Mała Czarna, łagodna Czarnuszka. I co Wy wiecie o lubi nie lubi i w ogóle o źwierzu ? :shake:. PS. Ryb nie wypominam, bo to inna inszość ...... przynajmniej jak mi jedzą z ręki to nie gryzą, co najwyżej possają do krwi :evil_lol: PS. Ratujcie Rarytasa bo napuszczę na WAS moją Bandę ! Quote
Poker Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Poker napisał(a):serce pęka :-( anetek 100 , to weź go do BDT :roll: , kasę na potrzeby uzbieramy przypominam moją propozycję , może anetek 100 nie zauważyła Quote
Recommended Posts