Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marmosia napisał(a):
I od rymów, cioteczka, od rymów przecudnych :)
Ja tam jestem zwolennikiem twierdzenia- nie ilość, ale jakość :)

Czy to samo myślisz o postach - swoich ? / jakie psy są mniej jakościowe ? znaczy któreś mam wyrzucić :oops: ?

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wellington napisał(a):
Bros, napisz prosze cos o domku Romunia !
Kto, gdzie, jak, itd, itp ...
Takie lakoniczne ze Romeo ma dom to stanowczo za malo:shake:

Jak przezylas rozstanie ?
Nie brakuje Ci go ?
Pewnie tesknisz za nim okropnie ;)

jutro obiecuję szerokie sprawozdanie :) będę miała wiecej czasu , dziś latanina, i odrabiam swojemu psu :)

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Czy to samo myślisz o postach - swoich ? / jakie psy są mniej jakościowe ? znaczy któreś mam wyrzucić :oops: ?

Po pierwsze primo :razz: Co do moich postów, nikt nie zmusza Cię do ich czytania. Ja nie oceniam Twoich, więc Ty nie oceniaj moich. Piszą tu różni ludzie, bo forum, to miejsce spotkań i wymiany informacji, czasem w formie żartobliwej...
Po drugie primo :razz: Nikogo nie potępiam za ilość psów,rybek, kotów, które posiada, nie klasyfikuję zwierzaków na te bardziej lub mniej jakościowe, więc chyba opacznie zrozumiałeś moją wypowiedź... Zazdroszczę wręcz możliwości :)
Po trzecie primo :razz: Nikogo urazić nie chciałam, jeśli Cię dotknęłam, przepraszam.
Ot taką mam filozofię życiową i za stara jestem, żeby ją zmieniać.
I czerwienić się nie będę, bo nie mam powodu.:evil_lol:

Posted

marmosia napisał(a):
I od rymów, cioteczka, od rymów przecudnych :)
Ja tam jestem zwolennikiem twierdzenia- nie ilość, ale jakość :)

No to w oczekiwaniu na DT dla Rarytka zabawmy się.

II wersja : Wow to znaczy , że ta ilość rymów cioteczki nie poszła po całości w jakość :cool3: ????

To czekam na nową interpretację. Ciekaw jestem jak teraz dołożysz tezę, że ja coś/kogoś oceniam albo się obrażam :lol:.
Jak mój żart nie został zrozumiany tak i ja Twojego nie rozumiem :evil_lol:

Posted

halohalo ja poproszę o spokój na wątku, Romeo ma dom, który opiszę za chwilę, Rartyas nadal w schronie, proszę zając się pomocą psu nie osobistymi docinkami.

Posted

[FONT=Times New Roman]Obiecane(spóźnione) kilka słów o Romeo i jego nowym domku :iloveyou:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kochane cioteczki nowym domkiem Romka jest dom mojej przyjaciółki Ani - notabene miłośniczki kotów (przyjaciółki od zawsze i na zawsze) :loveu:[/FONT][FONT=Times New Roman] Romuś już od jakiegoś czasu mieszkał u Ani, nie chciałam Was niepokoić zmianą dt , zresztą dom Ani to tak jakby mój własny :razz:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ania bardzo chciała mi pomóc, a ma po temu warunki, więc Romuś trafił do cioci, która się nim opiekowała i uczyła jak nie zasiurkać każdego cm2. Czasem rano podwoziła mi Romusia przed pracą i szliśmy sobie na długi spacerek, czy do weta [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] obiecałam Ani ze DS dla Romka z pewnością znajdzie się szybciutko - no bo ja nie pokochać takiego psiątka cudownego ? okazało się odrobinkę inaczej pomimo masy ogłoszeń , które sama Ania drukowała w pracy i rozwoziłyśmy je po mieście, Romuś czekał na swojego ludzia a Ania i jej rodzinka codziennie bardziej się do Romusia przyzwyczajali/przywiązywali. Romeo bardzo się zżył ze swoim dt, i jak ostatnio jechałyśmy na wizytę pa Ania nie wytrzymała, serducho wzięło górę. Po naradzie z mężem i córeczką – Jagódką , która na swoje 7 latek jest bardzo bardzo dojrzałą dziewczynką podjęli decyzję ze Romuś zostaje u nich na zawsze :loveu:[/FONT][FONT=Times New Roman] Zakupiono niezbędne sprzęty, teraz Anusia spotka się z dr. Pasławską zbadać serduszko Romeczka. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Romek zyskał duży dom z ogrodem, w którym już ma swoje honorowe miejsce. Najważniejsze jednak ze zyskał 3 serca, w których się rozgościł. Ja za to spodziewam się kocówy :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Romuś był już na wyjeżdize weekendowym z nową rodziną a teraz niebawem jadą na wczaski :painting:[/FONT][FONT=Times New Roman] obiecuję Wam wpadać do Romanka z wizytą i cykać foty :cool3:[/FONT][FONT=Times New Roman] zobowiązałam się też jako matka chrzestna, pomagać w opiece, i być obok w razie potrzeby. Na szczeście mieszkamy bardzo blisko siebie, a Romuś z Brosem mają wręcz idealne stosunki psie :dog:[/FONT][FONT=Times New Roman] Spodziewam się też naszych wspólnych wypadów :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Ostatnio jak rozmawiałyśmy z Anią , mówiła ze Romeo tak jakby czuł ze już zostanie, swobodniej się zachowuje, nabiera przyzwyczajeń :loveu:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] aaaaaa Romuś cudownie aportuje :razz::happy1:[/FONT]

Posted

Dla przypomnienia, jeśli ktoś planuje adoptować psa prosto ze schroniska:

Adopcja bezpośrednio przez Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30, w soboty i niedziele 9.00-15.00.
Trzeba się zaopatrzyć w obrożę i smycz!

Posted

Czy ktos odwiedzil Rarytka ostatnio ?

Bros, jak Romeo w nowym domku ? Czy beda jakies opisy, zachwyty, wyrazy zauroczenia, itp ? Przeciez to niemozliwe zeby miec takiego cukiereczka tyle tygodni i ani nie pisnac :mad:

Zdjec poprzednich jak nie widzialam tak dalej nie widze - pojecia nie mam czemu sie nie otwieraja. Klatwa jakas czy co :angryy:

Posted

[quote name='wellington']Czy ktos odwiedzil Rarytka ostatnio ?

Bros, jak Romeo w nowym domku ? Czy beda jakies opisy, zachwyty, wyrazy zauroczenia, itp ? Przeciez to niemozliwe zeby miec takiego cukiereczka tyle tygodni i ani nie pisnac :mad:

Zdjec poprzednich jak nie widzialam tak dalej nie widze - pojecia nie mam czemu sie nie otwieraja. Klatwa jakas czy co :angryy:[/QUOTE]

Rarytka odwiedzamy, bros na urlopie, więc na wieści od Romcia trzeba będzie troszkę poczekać...
Przeklejam fotkę, powiedz czy widzisz
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/8467/romcio.jpg[/IMG]

Posted

W I D Z E :sweetCyb:

Dziekuje :Rose:

Ktos ze mnie zdjal te klatwe czy jak ?

Terierfanka, ktos tak sciska naszego skarba ze mu az jezyczek wylazi :) ?

Jakie on ma faldki na policzkach, i jakie gofrowane bokobrody , i te lapinki okraglutkie , i to futerko oskubane , :iloveyou: