Pies Wolny Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 marmosia napisał(a):I od rymów, cioteczka, od rymów przecudnych :) Ja tam jestem zwolennikiem twierdzenia- nie ilość, ale jakość :) Czy to samo myślisz o postach - swoich ? / jakie psy są mniej jakościowe ? znaczy któreś mam wyrzucić :oops: ? Quote
bros Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 wellington napisał(a):Bros, napisz prosze cos o domku Romunia ! Kto, gdzie, jak, itd, itp ... Takie lakoniczne ze Romeo ma dom to stanowczo za malo:shake: Jak przezylas rozstanie ? Nie brakuje Ci go ? Pewnie tesknisz za nim okropnie ;) jutro obiecuję szerokie sprawozdanie :) będę miała wiecej czasu , dziś latanina, i odrabiam swojemu psu :) Quote
marmosia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Pies Wolny napisał(a):Czy to samo myślisz o postach - swoich ? / jakie psy są mniej jakościowe ? znaczy któreś mam wyrzucić :oops: ? Po pierwsze primo :razz: Co do moich postów, nikt nie zmusza Cię do ich czytania. Ja nie oceniam Twoich, więc Ty nie oceniaj moich. Piszą tu różni ludzie, bo forum, to miejsce spotkań i wymiany informacji, czasem w formie żartobliwej... Po drugie primo :razz: Nikogo nie potępiam za ilość psów,rybek, kotów, które posiada, nie klasyfikuję zwierzaków na te bardziej lub mniej jakościowe, więc chyba opacznie zrozumiałeś moją wypowiedź... Zazdroszczę wręcz możliwości :) Po trzecie primo :razz: Nikogo urazić nie chciałam, jeśli Cię dotknęłam, przepraszam. Ot taką mam filozofię życiową i za stara jestem, żeby ją zmieniać. I czerwienić się nie będę, bo nie mam powodu.:evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 marmosia napisał(a):I od rymów, cioteczka, od rymów przecudnych :) Ja tam jestem zwolennikiem twierdzenia- nie ilość, ale jakość :) No to w oczekiwaniu na DT dla Rarytka zabawmy się. II wersja : Wow to znaczy , że ta ilość rymów cioteczki nie poszła po całości w jakość :cool3: ???? To czekam na nową interpretację. Ciekaw jestem jak teraz dołożysz tezę, że ja coś/kogoś oceniam albo się obrażam :lol:. Jak mój żart nie został zrozumiany tak i ja Twojego nie rozumiem :evil_lol: Quote
NikaEla Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 na prawdę przykre to jest :( lubisz dowalać ludziom? bo to nie jest śmieszne Quote
bros Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 halohalo ja poproszę o spokój na wątku, Romeo ma dom, który opiszę za chwilę, Rartyas nadal w schronie, proszę zając się pomocą psu nie osobistymi docinkami. Quote
bros Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 [FONT=Times New Roman]Obiecane(spóźnione) kilka słów o Romeo i jego nowym domku :iloveyou:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kochane cioteczki nowym domkiem Romka jest dom mojej przyjaciółki Ani - notabene miłośniczki kotów (przyjaciółki od zawsze i na zawsze) :loveu:[/FONT][FONT=Times New Roman] Romuś już od jakiegoś czasu mieszkał u Ani, nie chciałam Was niepokoić zmianą dt , zresztą dom Ani to tak jakby mój własny :razz:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ania bardzo chciała mi pomóc, a ma po temu warunki, więc Romuś trafił do cioci, która się nim opiekowała i uczyła jak nie zasiurkać każdego cm2. Czasem rano podwoziła mi Romusia przed pracą i szliśmy sobie na długi spacerek, czy do weta [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] obiecałam Ani ze DS dla Romka z pewnością znajdzie się szybciutko - no bo ja nie pokochać takiego psiątka cudownego ? okazało się odrobinkę inaczej pomimo masy ogłoszeń , które sama Ania drukowała w pracy i rozwoziłyśmy je po mieście, Romuś czekał na swojego ludzia a Ania i jej rodzinka codziennie bardziej się do Romusia przyzwyczajali/przywiązywali. Romeo bardzo się zżył ze swoim dt, i jak ostatnio jechałyśmy na wizytę pa Ania nie wytrzymała, serducho wzięło górę. Po naradzie z mężem i córeczką – Jagódką , która na swoje 7 latek jest bardzo bardzo dojrzałą dziewczynką podjęli decyzję ze Romuś zostaje u nich na zawsze :loveu:[/FONT][FONT=Times New Roman] Zakupiono niezbędne sprzęty, teraz Anusia spotka się z dr. Pasławską zbadać serduszko Romeczka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Romek zyskał duży dom z ogrodem, w którym już ma swoje honorowe miejsce. Najważniejsze jednak ze zyskał 3 serca, w których się rozgościł. Ja za to spodziewam się kocówy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Romuś był już na wyjeżdize weekendowym z nową rodziną a teraz niebawem jadą na wczaski :painting:[/FONT][FONT=Times New Roman] obiecuję Wam wpadać do Romanka z wizytą i cykać foty :cool3:[/FONT][FONT=Times New Roman] zobowiązałam się też jako matka chrzestna, pomagać w opiece, i być obok w razie potrzeby. Na szczeście mieszkamy bardzo blisko siebie, a Romuś z Brosem mają wręcz idealne stosunki psie :dog:[/FONT][FONT=Times New Roman] Spodziewam się też naszych wspólnych wypadów :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ostatnio jak rozmawiałyśmy z Anią , mówiła ze Romeo tak jakby czuł ze już zostanie, swobodniej się zachowuje, nabiera przyzwyczajeń :loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] aaaaaa Romuś cudownie aportuje :razz::happy1:[/FONT] Quote
bros Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 fotki z DogFunFest :) Romuś w ten dzień nie musiał juz nosić husteczki "Szukam Domu" :) Quote
bros Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 :evil_lol::diabloti: :iloveyou::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Nutusia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jejciu, nie ma to jak wyadoptować psiaka praktycznie do... rodziny! GRATULUJĘ!!!! Romcio nie mógł trafić lepiej :) Quote
marmosia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 I ja też dziękuję :) To był naprawdę fantastyczny dzień... Quote
terierfanka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Rarytasek rządzi na boksie, doopka zarosła, tylko domku brakuje... Quote
wellington Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 U mnie niestety nie widac zadnych zdjec :( Probowalam na IE i na Firefox - i nic ! Quote
Mariat Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Pozwole sobie na spamik. Zapraszam na bazarek, z ktorego dochod przeznaczony na tymczasy Kaji69.:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/210334-Wyj%C4%85tkowe-maskotki-z-Australii-na-pomoc-dla-BDT-do-dnia-06.07.2011-godz.20 Kaja ma ich 21, a oprocz tego zajmuje sie psami z Zakrzewka http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebuj%C4%85-pomocy!-Bez-naszej-pomocy-nie-prze%C5%BCyj%C4%85! psami pani Doroty http://www.dogomania.pl/threads/208753-Gdzie%C5%9B-na-ko%C5%84cu-swiata-psy-znajduja-schronienie...-tylko-co-dalej ostatnio doszedl Benek http://www.dogomania.pl/threads/210160-BENEK-boj%C4%99-sie-ludzi-chocia%C5%BC-wiem-%C5%BCe-bez-nich-nie-prze%C5%BCyj%C4%99...lub-przez-nich-zgin%C4%99... Quote
Basia1244 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dla przypomnienia, jeśli ktoś planuje adoptować psa prosto ze schroniska: Adopcja bezpośrednio przez Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30, w soboty i niedziele 9.00-15.00. Trzeba się zaopatrzyć w obrożę i smycz! Quote
wellington Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Czy ktos odwiedzil Rarytka ostatnio ? Bros, jak Romeo w nowym domku ? Czy beda jakies opisy, zachwyty, wyrazy zauroczenia, itp ? Przeciez to niemozliwe zeby miec takiego cukiereczka tyle tygodni i ani nie pisnac :mad: Zdjec poprzednich jak nie widzialam tak dalej nie widze - pojecia nie mam czemu sie nie otwieraja. Klatwa jakas czy co :angryy: Quote
terierfanka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='wellington']Czy ktos odwiedzil Rarytka ostatnio ? Bros, jak Romeo w nowym domku ? Czy beda jakies opisy, zachwyty, wyrazy zauroczenia, itp ? Przeciez to niemozliwe zeby miec takiego cukiereczka tyle tygodni i ani nie pisnac :mad: Zdjec poprzednich jak nie widzialam tak dalej nie widze - pojecia nie mam czemu sie nie otwieraja. Klatwa jakas czy co :angryy:[/QUOTE] Rarytka odwiedzamy, bros na urlopie, więc na wieści od Romcia trzeba będzie troszkę poczekać... Przeklejam fotkę, powiedz czy widzisz [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/8467/romcio.jpg[/IMG] Quote
wellington Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 W I D Z E :sweetCyb: Dziekuje :Rose: Ktos ze mnie zdjal te klatwe czy jak ? Terierfanka, ktos tak sciska naszego skarba ze mu az jezyczek wylazi :) ? Jakie on ma faldki na policzkach, i jakie gofrowane bokobrody , i te lapinki okraglutkie , i to futerko oskubane , :iloveyou: Quote
terierfanka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 ale tylko to jedno wklejone przeze mnie widzisz czy poprzednie też? Quote
Recommended Posts