marmosia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ja też myślałam, ciotka, że może Dzień Dziecka się przedłużył :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
wellington Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 marmosia napisał(a):Ja też myślałam, ciotka, że może Dzień Dziecka się przedłużył :eviltong: :eviltong: :eviltong: A coz ja znowu takiego napisalam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ? Nie nadajecie sie zupelnie do tego zeby prawdziwego szpikulca nalezycie docenic :obrazic: Pojade sobie do Rybnika, tam sobie bardziej cenia co maja :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
wellington Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Rybnicki skrzat zrobil dzis 120 km zeby sobie sprawdzic ds. u jakiegos ginekologa w Katowicach. Niestety na miejscu nikogo nie bylo :angryy: Zadnych wpisow dzis na watku Romka i Rarytka :shake: Czy tylko ja choruje na szpicomanie :roll: ? Niedobrze ... Jak Romek spedzil czwartek ? Aportowal pileczke ? Dzwonil ktos o Rarytka ? Quote
bros Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 U Romeo wszystko w porzadeczku, gorąco pod futerkiem. Rarytaskiem trzeba po wekendzi sie ostro zająć - postaramy sie z Basią1244 wyprowadzic go poza boks, ładnie obfocić, zobaczyc jak reaguje na ludzia. szukajmy mocno osto zawziecie DT Quote
wellington Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 bros napisał(a):U Romeo wszystko w porzadeczku, gorąco pod futerkiem. Wierze. Moze go jeszcze przystrzyc ? Quote
olivetshka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 bros napisał(a):U Romeo wszystko w porzadeczku, gorąco pod futerkiem. Rarytaskiem trzeba po wekendzi sie ostro zająć - postaramy sie z Basią1244 wyprowadzic go poza boks, ładnie obfocić, zobaczyc jak reaguje na ludzia. szukajmy mocno osto zawziecie DT Karola, a ta impreza 19 czerwca w Parku Południowym? Pomyslałam o Rarytku... Quote
abilab Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Oj gorąco Romkowi , ale zawsze chętny na spacerek mizianki przytulanki albo taplanie sie w wodzie , siersci mozna mu skrócic ale to nie zmieni chyba faktu ze geste futerko i tak pozostanie Quote
wellington Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Nutusia napisał(a):Szkoda runa... :) Zlotego ! (prawie...) Quote
Basia1244 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Na imprezę w Parku Południowym 19 czerwca Rarytas się nie nadaje - dlaczego? A no dlatego, ze za cholerę go dziś na smycz nie mogłam zapiąć, nie chce współpracować na smyczy i nigdzie się nie wybiera na uwięzi - fot Rarytaska w związku z powyższym nie ma, a biega rączo po boksie, kolegów mu przybyło, z jednym ma zatargi i to on tłamsi kolegę, a nie kolega jego, dupsko zaczyna odrastac i nie wygląda już tak upiornie, mam wrażenie, że Rarytasek przeszedł reinkarnację na boksie - energia i tupet dzis w nim dominowały. Quote
abilab Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A to uparciuch doszedł do wniosku ze na jakims tam sznurku chodzic nie bedzie wolny pies i doszedł do wnisku ze za,, doznane'' krzywdy i smutek komus bedzie umilac zycie i trafilo na jakiegos biedaka , ale tak na powaznie to chyba fajna wiadomosc ze Rarytas odzyskał energie Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Na zaprzyjaźnionym wątku zakrzyknę - zajrzyjcie chociaż, proszę! Sunia może zostać u mnie tylko do niedzieli! Nie może wrócić na ulicę przynajmniej do zdjęcia szwów!!! http://www.dogomania.pl/threads/2079...ze-mazowieckie Quote
wellington Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Nutusia']Na zaprzyjaźnionym wątku zakrzyknę - zajrzyjcie chociaż, proszę! Sunia może zostać u mnie tylko do niedzieli! Nie może wrócić na ulicę przynajmniej do zdjęcia szwów!!! http://www.dogomania.pl/threads/2079...ze-mazowieckie Nutusia, przeczytalam. Ciesze sie bardzo ze dzieki Tobie udalo sie w ostatniej chwili przeprowadzic zabieg:iloveyou: Quote
anetek100 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 dostalam takie zapytanie z allegro o Rarytka: "Witam, jaki jest stan zdrowia pieska? Czy cierpi na jakąś chorobę skóry? Czy jest wykastrowany? Prosiłabym o kilka informacji o nim. Jak dogaduje się z innymi psami i kotami? Mam starszą suczkę i kota." myślę, że z suniami chyba nie byłoby problemu, ale może i samce tez, może Rarytek po prostu walczy o przetwranie, a na zewnątrz nie będzie taki...może się mylę...ale powiedzialam Pani by zadzwoniła:) Quote
wellington Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 anetek100 napisał(a):dostalam takie zapytanie z allegro o Rarytka: "Witam, jaki jest stan zdrowia pieska? Czy cierpi na jakąś chorobę skóry? Czy jest wykastrowany? Prosiłabym o kilka informacji o nim. Jak dogaduje się z innymi psami i kotami? Mam starszą suczkę i kota." myślę, że z suniami chyba nie byłoby problemu, ale może i samce tez, może Rarytek po prostu walczy o przetwranie, a na zewnątrz nie będzie taki...może się mylę...ale powiedzialam Pani by zadzwoniła:) Anetek, a czy ta pani powiedzia gdzie mieszka, jest z Wroclawia ? Quote
terierfanka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Rarytasek wczorajszy: hmmm dziwnie wygląda ta breja w misce... no ale cóż, jeść trzeba... Quote
wellington Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Co on ma na lewej prawej nozce, guza jakiegos czy co ? Quote
terierfanka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='wellington']Co on ma na lewej prawej nozce, guza jakiegos czy co ? rozumiem, że o lewą przednią chodzi ;) ma jakieś zgrubienie chyba, faktycznie, nie wiem co to... Quote
wieso Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='terierfanka']Rarytasek dzisiaj, a właściwie już wczoraj: i doopka łysa :(: Boziu, co za nieszczescie.....plakac sie chce....czy mozna cosik dla niego podeslac tak jak dla Jezyka ? co by mu ugtowac cos lepszego do zjedzanka.....za daleko jestem :(....tak mi go zal.... Quote
Basia1244 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Niestety to nie przejdzie, bo Rarytas jest w boksie ogólnym, a Jeżyk ze względu na ślepotę był na geriatrii - czyli w boksiku bez wybiegu o wielkości większej kennelówki sam jeden. Quote
Pies Wolny Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 wellington napisał(a):Co on ma na lewej prawej nozce, guza jakiegos czy co ? Nic tam nie ma niepokojącego. Noga jest niedociążona i lekko zgięta z tego powodu w stawie - taka postawa. Mam inne pytanie - czy jest zdiagnozowana ostatecznie sprawa wyłysień - pobrane zeskrobiny skóry do badań mikro. ?? To jest ważniejsze ! I drugie, ta micha jest pełna ... czego ? ... kaszki dla dzieci, płatki ryżowe na mleku ? co to ? Jakby co to wiem, że to nie hotel z gwiazdkami. Pytam także czy ta micha jest tylko dla Malucha , czy jeszcze inni goście z tej michy futrują ? :shake: I żeby nie było, że Mu jedzenia żałuję. Quote
sunia2000 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ta micha to dla malucha, każdy pies ma swoją. A co w niej jest? Ryż niby z kawalkami mięsa, nieraz tam suchą karmę widziałam, ale tak naprawdę to chyba Ten na górze sam nie wie co tam w schronie dają do tego. Quote
Nutusia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 O rety, trzymam kciuki, żeby tamta Pani zadzwoniła... I żeby Rarytek... no - wiadomo co :) Quote
anetek100 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 wellington napisał(a):Anetek, a czy ta pani powiedzia gdzie mieszka, jest z Wroclawia ? dostalam maila tlyko z takim zapytaniem, nic więcej Quote
Recommended Posts