olivetshka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='terierfanka']zrobione: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Romeo-mini-piesek-w-typie-szpica-W0QQAdIdZ283880807 kombinowałam trochę, wreszcie okazało się, że ogłoszenie było odrzucane dopóki zawierało słowo... "pieszczoty" :crazyeye: usunęłam i poszło Kurcze, wielkie dzięki... Normalnie nie wpadłabym na to - szacun, cioteczko! I tak jechałaś po całym tekście i usuwałaś to jedno, to drugie słowo i sprawdzałas? Tekst wcale nie krótki... Quote
terierfanka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 olivetshka napisał(a):Kurcze, wielkie dzięki... Normalnie nie wpadłabym na to - szacun, cioteczko! I tak jechałaś po całym tekście i usuwałaś to jedno, to drugie słowo i sprawdzałas? Tekst wcale nie krótki... nie, to by było ekstremalne zajęcie :) myślałam, że chodzi o "kochaś" w tytule bo tak sciągnęłam z któregoś ogłoszenia i usunęłam, ale dalej nie chciało zaakceptować. Poszłam jednak dalej tym samym tropem i padło ma te "pieszczoty". Mają tam mocno nieprzemyślane te zabezpieczenia. Teraz edytowałam i wpisałam "jest wielkim pieszczochem" i jest oki. Quote
Pies Wolny Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ten świat zdurniał już do szczętu. komu pieszczoty szkodzą, zwłaszcza z takim piękniaskiem ...... Wrrr wary podnoszę na tymbaków ! A to chyba zapowiada stan permanentnego zasiedzenia - czego Romciowi i Bros życzę ! Quote
wellington Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Nikaragua napisał(a):zakochana brosowa na zdjęciu :) Bylo do przewidzenia ...;) Quote
Pies Wolny Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Off. A to szpilka czy szpikulec ? Też szuka Kogoś do pieszczot. Quote
Pies Wolny Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Hm... jedno .... Hm. Jeden jedyny w sobie Ziętek. Super kumpel dla wszystkich. Jest u mnie od lutego i szuka Kumpla na resztę życia, a dużo jeszcze zostało, bo to młodzik rok do 1,5 roku. Quote
emilia2280 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Pies Wolny']Hm... jedno .... Hm. Jeden jedyny w sobie Ziętek. Super kumpel dla wszystkich. Jest u mnie od lutego i szuka Kumpla na resztę życia, a dużo jeszcze zostało, bo to młodzik rok do 1,5 roku. Ty masz Ziétka a ja Ziutka. Dorzucé Ci do pary jak chcesz? Quote
anetek100 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 zapisuję:(przeleciałam wątek na razie okiem błyskawicy, ale wiem,że to wątek dla mnie, chociaż wspierać będę myslami Quote
abilab Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Karola przestan tak dusic Romeo on i tak woli kudłate suczki:evil_lol: Quote
togaa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='anetek100']zapisuję:(przeleciałam wątek na razie okiem błyskawicy, ale wiem,że to wątek dla mnie, chociaż wspierać będę myslami Wiemy Anetek ze masz słabosc do wszelakich geriatryków.;) Dla Ciebie im starszy tym lepszy...:evil_lol: Quote
Basia1244 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 A to ja serdecznie polecam Rarytaska - jest akuratnie stareńki i zasuszony i bardzo potrzebuje domu, kąpania, czesania i opieki - za to odwdzięczy się dreptaniem starych łapek za swą wybawicielką. Quote
anetek100 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 o matulu o nie więcej nie czytam bo bo bo bo tak:(:(:(:(:(:(rozpłynęłam się, a on wręcz identyczny jak moja pierwsza babcinka z Józefowa nawet ryjeczek ma taki lekko szpiczasty:(ale to prawda im starszy tym lepszy:( Quote
wellington Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Bylby dt dla Rarytaska we Wroclawiu, ale tylko do konca roku akademickiego, znaczy do konca czerwca. (U dziewczyny ktora adoptowala swojego czasu szpikulcowatego pieska z wrocl. schroniska ktory zyje z jej rodzicami). Mysle ze nie ma co Rarytka brac na tak krotki okres do domowych warunkow bo co potem ? Na wszelki wypadek podaje do wiadomosci. Czy ktos sie wybiera w odwiedziny do Rarytka ? Quote
wellington Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Pies Wolny napisał(a):Hm... jedno .... Hm. Jeden jedyny w sobie Ziętek. Super kumpel dla wszystkich. Jest u mnie od lutego i szuka Kumpla na resztę życia, a dużo jeszcze zostało, bo to młodzik rok do 1,5 roku. Pieknie umaszczony, zeby jak perelki, nosek piegowaty, glowka jedwabista , spojrzenie miodowe - nic ino brac Ziętka i rozpieszczac :) A kastrowany juz ? Quote
Nutusia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ja co prawda nie ze szpikulcem tu przybywam, ale z "amstafem długowłosym", ale wątek zaprzyjaźniony, więc czuję się w prawie :) Zapraszamy i polecamy się łaskawej pamięci: http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-p%C5%82ot-potrzebne-deklaracje-albo-DT! Quote
Pies Wolny Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 wellington napisał(a):Pieknie umaszczony, zeby jak perelki, nosek piegowaty, glowka jedwabista , spojrzenie miodowe - nic ino brac Ziętka i rozpieszczac :) A kastrowany juz ? Jasne, na dzień dobry, nie będą mu w głowie laski mieszać :placz: :eviltong:. Już dawno wygojone. Waży ca.13 kg, chipnięty i szczepnięty na wsio. Taki pancerny niskopodwoziowiec, łapki ma jak wilk pancerne. W głowie tylko rozróba. Mogę dać więcej foto-wizytówek. Emilia - Ziętek to nr 12 w naszym zwierzyńcu, trochę dużo się zrobiło - więcej wolnego miejsca nie stwierdza się. Najgorsze, że do niektórych bez kija nie podchodź :shake: , bandziory i wredoty, znak szczególny kły na wierzchu :lol:. No właśnie a co u Rarytasa ? Jednej szpilce się 'udało' DS znaleźć :razz: , a druga ? Quote
NikaEla Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Pies Wolny napisał(a):J No właśnie a co u Rarytasa ? Jednej szpilce się 'udało' DS znaleźć :razz: , a druga ? Romeo ma DT nie DS ! Quote
Pies Wolny Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nikaragua napisał(a):Romeo ma DT nie DS ! Ależ , co Ty takie rzeczy opowiadasz ? :eviltong: Quote
bros Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 ja Wam tu zaraz dam :) łobuzice :evil_lol: Psie Wolny fajniusi ten Twój niskopodłogowiec :loveu: słuchajcie gdybym tylko dostała zielone swiatło od małża , Romek zostałby na zawsze - niestety :shake: takiego dnia nie doczekam :-( temat przerabiałam juz z Siuską, były płacze, prosby, grożby....... i nic, to twardziel :angryy: a teraz tymczasowo cudownie mi sie mówi "moje psy" :bluepaw: Quote
Pies Wolny Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 bros napisał(a):ja Wam tu zaraz dam :) łobuzice :evil_lol: Psie Wolny fajniusi ten Twój niskopodłogowiec :loveu: słuchajcie gdybym tylko dostała zielone swiatło od małża , Romek zostałby na zawsze - niestety :shake: takiego dnia nie doczekam :-( temat przerabiałam juz z Siuską, były płacze, prosby, grożby....... i nic, to twardziel :angryy: a teraz tymczasowo cudownie mi sie mówi "moje psy" :bluepaw: Dawaj mi tu małża :mad::mad: zara se pogadam z Nim - wymięknie na sto (albo ja wymięknę :evil_lol:) No niech by się zgodził, zagroź mu reperkusjami kuchennymi - wiesz - zimna kawa, słona zupa, twarde jajka i co tam jeszcze... Quote
NikaEla Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Pies Wolny napisał(a): No niech by się zgodził, zagroź mu reperkusjami kuchennymi - wiesz - zimna kawa, słona zupa, twarde jajka i co tam jeszcze... na mojego by niepodziałało ;) Quote
Pies Wolny Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 No to trzeba zmienić rodzaj reperkusji na bardziej dolegliwe :cool1: , dzieci czytają, nie mogę jaśniej, no może ... w nocy. Quote
wellington Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Rozne sa sposoby perswazji :) Ale ja mysle ze gdyby Romus mial zostac u bros inne pieski stracilyby mozliwosc dt. No chyba ze mezulek sie juz podda kompletnie :p Quote
Recommended Posts