Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='terierfanka']zrobione: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Romeo-mini-piesek-w-typie-szpica-W0QQAdIdZ283880807
kombinowałam trochę, wreszcie okazało się, że ogłoszenie było odrzucane dopóki zawierało słowo... "pieszczoty" :crazyeye: usunęłam i poszło
Kurcze, wielkie dzięki... Normalnie nie wpadłabym na to - szacun, cioteczko!
I tak jechałaś po całym tekście i usuwałaś to jedno, to drugie słowo i sprawdzałas?
Tekst wcale nie krótki...

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olivetshka napisał(a):
Kurcze, wielkie dzięki... Normalnie nie wpadłabym na to - szacun, cioteczko!
I tak jechałaś po całym tekście i usuwałaś to jedno, to drugie słowo i sprawdzałas?
Tekst wcale nie krótki...

nie, to by było ekstremalne zajęcie :) myślałam, że chodzi o "kochaś" w tytule bo tak sciągnęłam z któregoś ogłoszenia i usunęłam, ale dalej nie chciało zaakceptować. Poszłam jednak dalej tym samym tropem i padło ma te "pieszczoty". Mają tam mocno nieprzemyślane te zabezpieczenia. Teraz edytowałam i wpisałam "jest wielkim pieszczochem" i jest oki.

Posted

Ten świat zdurniał już do szczętu. komu pieszczoty szkodzą, zwłaszcza z takim piękniaskiem ...... Wrrr wary podnoszę na tymbaków !

A to chyba zapowiada stan permanentnego zasiedzenia - czego Romciowi i Bros życzę !

Posted

Hm... jedno .... Hm. Jeden jedyny w sobie Ziętek. Super kumpel dla wszystkich. Jest u mnie od lutego i szuka Kumpla na resztę życia, a dużo jeszcze zostało, bo to młodzik rok do 1,5 roku.

Posted

[quote name='Pies Wolny']Hm... jedno .... Hm. Jeden jedyny w sobie Ziętek. Super kumpel dla wszystkich. Jest u mnie od lutego i szuka Kumpla na resztę życia, a dużo jeszcze zostało, bo to młodzik rok do 1,5 roku.

Ty masz Ziétka a ja Ziutka. Dorzucé Ci do pary jak chcesz?

Posted

[quote name='anetek100']zapisuję:(przeleciałam wątek na razie okiem błyskawicy, ale wiem,że to wątek dla mnie, chociaż wspierać będę myslami

Wiemy Anetek ze masz słabosc do wszelakich geriatryków.;) Dla Ciebie im starszy tym lepszy...:evil_lol:

Posted

A to ja serdecznie polecam Rarytaska - jest akuratnie stareńki i zasuszony i bardzo potrzebuje domu, kąpania, czesania i opieki - za to odwdzięczy się dreptaniem starych łapek za swą wybawicielką.

Posted

o matulu o nie więcej nie czytam bo bo bo bo tak:(:(:(:(:(:(rozpłynęłam się, a on wręcz identyczny jak moja pierwsza babcinka z Józefowa nawet ryjeczek ma taki lekko szpiczasty:(ale to prawda im starszy tym lepszy:(

Posted

Bylby dt dla Rarytaska we Wroclawiu, ale tylko do konca roku akademickiego, znaczy do konca czerwca.
(U dziewczyny ktora adoptowala swojego czasu szpikulcowatego pieska z wrocl. schroniska ktory zyje z jej rodzicami).

Mysle ze nie ma co Rarytka brac na tak krotki okres do domowych warunkow bo co potem ?
Na wszelki wypadek podaje do wiadomosci.

Czy ktos sie wybiera w odwiedziny do Rarytka ?

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Hm... jedno .... Hm. Jeden jedyny w sobie Ziętek. Super kumpel dla wszystkich. Jest u mnie od lutego i szuka Kumpla na resztę życia, a dużo jeszcze zostało, bo to młodzik rok do 1,5 roku.

Pieknie umaszczony, zeby jak perelki, nosek piegowaty, glowka jedwabista , spojrzenie miodowe - nic ino brac Ziętka i rozpieszczac :)
A kastrowany juz ?

Posted

wellington napisał(a):
Pieknie umaszczony, zeby jak perelki, nosek piegowaty, glowka jedwabista , spojrzenie miodowe - nic ino brac Ziętka i rozpieszczac :)
A kastrowany juz ?

Jasne, na dzień dobry, nie będą mu w głowie laski mieszać :placz: :eviltong:. Już dawno wygojone. Waży ca.13 kg, chipnięty i szczepnięty na wsio. Taki pancerny niskopodwoziowiec, łapki ma jak wilk pancerne. W głowie tylko rozróba. Mogę dać więcej foto-wizytówek.
Emilia - Ziętek to nr 12 w naszym zwierzyńcu, trochę dużo się zrobiło - więcej wolnego miejsca nie stwierdza się. Najgorsze, że do niektórych bez kija nie podchodź :shake: , bandziory i wredoty, znak szczególny kły na wierzchu :lol:.

No właśnie a co u Rarytasa ? Jednej szpilce się 'udało' DS znaleźć :razz: , a druga ?

Posted

ja Wam tu zaraz dam :) łobuzice :evil_lol:
Psie Wolny fajniusi ten Twój niskopodłogowiec :loveu:
słuchajcie gdybym tylko dostała zielone swiatło od małża , Romek zostałby na zawsze - niestety :shake: takiego dnia nie doczekam :-( temat przerabiałam juz z Siuską, były płacze, prosby, grożby....... i nic, to twardziel :angryy: a teraz tymczasowo cudownie mi sie mówi "moje psy" :bluepaw:

Posted

bros napisał(a):
ja Wam tu zaraz dam :) łobuzice :evil_lol:
Psie Wolny fajniusi ten Twój niskopodłogowiec :loveu:
słuchajcie gdybym tylko dostała zielone swiatło od małża , Romek zostałby na zawsze - niestety :shake: takiego dnia nie doczekam :-( temat przerabiałam juz z Siuską, były płacze, prosby, grożby....... i nic, to twardziel :angryy: a teraz tymczasowo cudownie mi sie mówi "moje psy" :bluepaw:

Dawaj mi tu małża :mad::mad: zara se pogadam z Nim - wymięknie na sto (albo ja wymięknę :evil_lol:) No niech by się zgodził, zagroź mu reperkusjami kuchennymi - wiesz - zimna kawa, słona zupa, twarde jajka i co tam jeszcze...

Posted

Pies Wolny napisał(a):
No niech by się zgodził, zagroź mu reperkusjami kuchennymi - wiesz - zimna kawa, słona zupa, twarde jajka i co tam jeszcze...

na mojego by niepodziałało ;)