Nutusia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 No właśnie - Romeo łamie serca, a Rarytas co?... Quote
bros Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 uwierzcie mi teraz nie mam jak podjechac do schroniska, cholibka na pewno siedzi w klateczce na izolatkach lub w szczeniakarni - ale na pewno siedzi w schronie :( Quote
Nutusia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Trzeba bezwzględnie sklonować Kulkersonów od Jeżyka! Quote
NikaEla Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Uru napisał(a):nikaragua,poker-sprawa wyglada tak: Wasze tymczasiki jutro mile widziane.z dzisiejszego doswiadczenia dobrze zeby to byly psiaczki takie hop hop do ludzi,dzieci, psow. dzisiaj bylo z 7psow. ludzie podchodzili pytali ale nic konkretnego sie nie wyklulo. poker,mysle,ze jak piesio ma sie stresowac pobytem a arkadach to moze lepiej psiaka nie meczyc. zaczynamy o 16. ja z pieskiem bede ok 17. jesli mozecie zabrac jakies fajne szukajace domkow to zapraszam. jest miejsce na 4 pieski na jutro Bros,Ty mozesz jutro byc ze szpicem? jesli pracujesz moze ktos by go przejął? Ja nie dam rady dziś nikomu pomóc bo od rana walczę z migreną w pracy i juz dogorywam..., a od jutra bierzemy sie za sprawdzanie matur i będę mieć 3 dni wyjete z życiorysu... Quote
NikaEla Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wałbrzyszanki szukają na jutro w południe transportu po Wrocławiu z dworca PKP na ptasią (okolice Nadodrza) http://www.dogomania.pl/threads/207665-kto-jutro-w-poludnie-przewiezie-psa-po-wrocku-pilne!! znalazły Quote
bros Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 calutki długi dzien za nami Romeo umyty, wysmarowany maściami, najedzony, padł jak kawka :) chyba nawet juz nie ma sily byc czujnym , a może juz odrobineczke zaufal mojemu domkowi i jego odgłosom.... kupilam kochasiowi szeleczki, na obróżce wariatuńcio często się dławił , Ancia moja mówi ze to wiotka krtań jest - częsta przypadłość maleńkich psiaków. Quote
wellington Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 bros napisał(a):calutki długi dzien za nami Romeo umyty, wysmarowany maściami, najedzony, padł jak kawka :) chyba nawet juz nie ma sily byc czujnym , a może juz odrobineczke zaufal mojemu domkowi i jego odgłosom.... kupilam kochasiowi szeleczki, na obróżce wariatuńcio często się dławił , Ancia moja mówi ze to wiotka krtań jest - częsta przypadłość maleńkich psiaków. Wszelkie obroze :mad: Tylko szelki nadaja sie do prowadzenia psa ! Zeby tylko futerka mu nie wytarly ;) W jakim kolorze szeleczki ? Pewnie wyglada zabojczo w nich :loveu: Quote
NikaEla Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 wellington napisał(a):Wszelkie obroze :mad: Tylko szelki nadaja sie do prowadzenia psa ! Zeby tylko futerka mu nie wytarly ;) W jakim kolorze szeleczki ? Pewnie wyglada zabojczo w nich :loveu: To róznie bywa,....moja tak ciągnęła na skórzanych szeleczkach, ze obtarła sobie brzuszek Quote
wellington Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nikaragua napisał(a):To róznie bywa,....moja tak ciągnęła na skórzanych szeleczkach, ze obtarła sobie brzuszek Nawet nie strasz ;) Bros nie dopusci do tego zeby cukiereczek mial brzunio wytarty :eviltong: Wyglada piorunujaco nasze lowelasiatko ! Bros, prosze napisz ile Romeo ma w klebie i ile +/- wazy ? Quote
terierfanka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 I jak tam wypadła prezentacja w Arkadach? Zainteresował się ktoś kawalerem? A z innej beczki - wszystkie cioteczki ogłaszające psy i otrzymujące w ich sprawie maile i telefony zapraszam na fajny wątek, można się pośmiać ;) (a czasem załamać:shake:) http://www.dogomania.pl/threads/207657-Po-ile-ten-pies-%29 Quote
wellington Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 bros napisał(a):waży 5.700 a w klebie (klębuszku) ma 45 cm Jest i d e a l n y w proporcjach ! We wszystkim jest idealny :) Quote
bros Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='wellington']Jest i d e a l n y w proporcjach ! We wszystkim jest idealny :) welligton - :cool3: Quote
Pies Wolny Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A tam idealny, .... to jest idealny funt kłaków ! , no może funtka, proporcje też trzyma :razz: Quote
wellington Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pies Wolny napisał(a):A tam idealny, .... to jest idealny funt kłaków ! , no może funtka, proporcje też trzyma :razz: Piekny kudlaty zlotonos , piekny, bezprzecznie ! Ale nie szpikulcowaty :eviltong: Quote
Pies Wolny Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A czy ja mówiłem, że tak ? , zresztą to nie jest takie pewne :eviltong: Funt kłaków jest funt kłaków. To tak w oczekiwaniu na wieści o Rarytasie :p To jest właśnie Szefowa ! Quote
wellington Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pies Wolny napisał(a):A czy ja mówiłem, że tak ? , zresztą to nie jest takie pewne :eviltong: Funt kłaków jest funt kłaków. To tak w oczekiwaniu na wieści o Rarytasie :p To jest właśnie Szefowa ! Nie, nie mowiles, bron Boze :) Ale funt klakow funtowi klakow nie rowny :eviltong: Szefowa rzadzi zlota lapka ? A no wlasnie ! Co z Rarytaskiem ? Quote
bros Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 witam z rana cioteczki, ja niestety dzis cały dzionek w pracy. Pieski zostały z małżem a potem pojadą na spacerek i ciocia abilab przejmie do wieczora małego waciaka :) :loveu: iiiii pierwsza wpadka za nami :mad: , rano ten mały hultaj olał w kuchni zgrzewkę wody mineralnej dumnie i z wysoko podniesiona głową !!!! o taki jestem dzielny i ważny :) przed wyjściem do pracy wychodzę zawsze z psem/psami na traweczkę na poranną toaletę - i koopeczka dziś PIĘKNA :multi::eviltong: jutro wynik posiewu. postaram się zadzwonic zaraz do Pat z prośba o info Rarytaskowe Quote
sunia2000 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Mam średnie wieści dotyczące Rarytaska:( Został przeniesiony na boks ogólny do 27, szczęście w nieszczęściu, że to boks staruszkowy. Zaglądałam do niego i jakoś się trzyma, trochę zagubiony ale ma spoko psiaka za towarzysza,więc może będzie mu tam lepiej niż samemu w klatce. Na przestrzeni boksu gubi się ta mała istotka-wątpię czy ktoś go zauważy:( Nie jest na nic leczony, biegunka podobno mu przeszła (nie widziałam w boksie nic co miało by wskazywać,że jakiś pies ją ma), łysinka to podobno ze starości więc "po co mają leczyć". Weterynarzem nie jestem, ale coś na podreperowanie zdrowia mogliby mu dać:( Dziewczyny wyciagajcie go stamtąd jak najszybciej! Więcej się nic nie dowiedziałam-w biurze jak zwykle ruch, szum i kolejki. Załatwiałam jeszcze dziś sprawy z niedzielnym wyjazdem i biura miałam już dość:angryy: Quote
bros Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Dziękuje Pat za wiadomości - cioteczki kochane kto przygarnie taka bidę straszliwą - :(:-(:-( Quote
NikaEla Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 biedny staruszek... :( :( gdzie go podrzucić? komu? Quote
togaa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Może czasowo chociaz w tytule krzyczeć o pomoc... Quote
Nutusia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Myślę, że trzeba zrobić podobną akcję jak z Jeżykiem... Ech, gdyby on był dziewczynką! :( Quote
Recommended Posts