Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorki dziewczyny ale wczoraj byłam tak padnieta ze zasnełam na siedzaco przed komputerem.
Willy jest juz w nowym domku, nowy Pan był meeegazachwycony psiakiem, Willy bardzo chetnie z nim poszedł merdajac ogongiem uprzednio wylizujac mi całą twarz na pożegnianie :P

Po południu idziemy z Paulinka do Kamila podpisac umowe adopcyjna bo rano niestety byłam nieprzytomna :P
No i oczywiscie zrobimy zdjecia w nowym domku

a teraz fotki z podrozy:

na poczatku psiaki grzecznie spały na podłodze:

później zaczeły już kombinować , robic słodkie oczka itd :P
Mała wylądowała na kolanach u Pauliny

A nasz kochany Willy robił oczka jak kotek ze shreka:

No i jak tu takiemu zabronić siedzieć na kanapach?

Później troche bawiliśmy sie z Willym piłką którą porwał na drobne strzepy a po zabawie był czas na zdjęcie z Paulinką:

cdn...

Posted

a później była chwila relaksu

Później spał z tyłkiem w górze :P Obudził sie jak poczuł jedzenie wiec nie omieszkał nie żebrać :P

A wczasie gdy my z willym jedliśmy, Paulinka poiła małą babunie:

Po tych wszystkich zajeciach czas na długi odpoczynek ;-) Dziewuchy spały tak:

A ja z "moim ukochanym" spałam tak:

Po jakimś czasie zrobiło sie troszke nie wygodnie wiec zmienilismy pozycje na taką:

I śpiąc dojechalismy do Białegostoku. Malutką oddaliśmy w rece nowej pani a razem z Willim pojechalismy dalej do Suwałk.

Posted

Dziękuje za przywitanie i również serdecznie witam:) A teraz czekam na zdjęcia Willego już z nowego domku i po cichutku liczę na to, że uda mi się go kiedyś poznać osobiście.

Posted

Przepraszam Zuziu ale poprostu jakos czasu brak bo mam szkołe, po szkole lecimy do schroniska, później obowiazki w domu i zazwyczaj jestem wolna po 20 a Kamil zajety wiec nie moge sie do niego dobic, moze dzisiaj nam sie uda.
Spokojnie, zdjecia i relacja z nowego domu napewno bedzie.

Narazie po rozmowie telefonicznej wiem tyle że Willy ostatnio wywalił z łóżka dziewczyne Kamila, bo oczywiscie książe musi na łóżku spać :) Z kicią i drugim pieskiem sie zaprzyjaźnił wiec ma wesoło a ostatnio podczas zabawy jak zaczął kamilowi lizać twarz to dziabnął go za nochal :P Oczywiscie tak delikatnie zeby nie było, Kamil sie z tego smiał i mówił ze " Okropny agresor z niego, agresywny ma język" :P także wszystko jest wporządku :)

Posted

Dziewczyny ciezko jest nam sie z Kamilem złapac bo i on ma swoje zycie i my swoje, napewno zdjecia beda moze nie dzis i nie jutro ale beda :)
Z bazarku na williego mamy juz 120zł. Przeleje jutro na konto Zuzi.

Posted

ja również czekam na fotki potwierdzające fakt że Willy jest w nowym domu SZCZĘŚLIWY! i zaczynam robić sie niecierpliwa. Emdziolek to już prawie miesiąc minął odkąd Willy wyjechał ode mnie a zdjęć jak nie było tak nie ma;(