shara Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Nie będę gorsza, każy ma tu galerię swoich psiaków i tylko ja jeszcze się za to nie wzięłam :evil_lol: Tak więc lenistwo odkładam na bok i biere sie do roboty :razz: Tak więc jestem szczęśliwą posiadaczką małego Goldenowego stadka :)) Sztuk: 3 Znaki szczególne: Są wszędzie xD A OTO I ONE!!!! Subaru: Mel: Salsa: No.... I to na razie wszystko :cool3::roll: Quote
Kamila Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No jak wszystko? :crazyeye: A wiecej nie ma? :cool3: Takie sliczne psiaki a tylko 3 fotki? :razz: Quote
shara Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Oj, fotek sa tysiące :razz: Su: Mel: Ale powoli, powoli, bez pośpiechu :cool3: Quote
Kamila Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No to ja poprosze wiecej foteczek i napisz cos o psiakach :lol: Quote
shara Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 A teraz trochę przeszłości :roll: To jest Salsunia z jakimś X-em :D A tu z całym stadkiem :cool3: To jest Eddie :loveu: Moje kochane maleństwo które opuściło nasz domek jako pierwsze :-(:-(:-( (obecnie mieszka w okolicach Rzeszowa :-() A to jest Kiara, obecnie u mojej koleżanki w Plewiskach :razz: A to moja śliczna Su :roll: A to znowu Eddie :roll: Su: I znowu Suuuu :roll::roll::roll: Moja najlepsza modelka :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Jakie słodkie goldenkowe stadko :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na więcej foteczek ;) P.S. Która psica w szczenięstwie była tą śliczną małą kuleczką? Quote
shara Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 To tez Suuu :lol: http://shara.moblog.pl/img/moblog0_90451160516817.jpg Tak więc mam napisać coś o moich diabełkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmm... Salsa ma w tej chwili lat 6 i pół, Mel i Su mają... 11 miesięcy :roll: Wychodzę na spacery z 3 na raz, co bywa widowiskowe :cool1::razz: To banda szalonych potworów robiących zamieszanie w dzień i w nocy :evil_lol: Zawsze i wszędzie :evil_lol: Ale nie potrafiłabym żyć bez tego ;) Quote
shara Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 A tak wygląda nasz powrót ze spaceru ;): http://shara.moblog.pl/img/moblog0_291771162055521.jpg Quote
KaRa_ Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='shara']A to jest Kiara, obecnie u mojej koleżanki w Plewiskach :razz: To może ją kiedyś widziałam:eviltong: jesli w Plewiskach;) Quote
DORRAG Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Bardzo ładne pieski:loveu: a to zdjęcie jak są trzy na smyczach rewelacyjne Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Śliczne psiaki :*** Na pewno bedę częstto zaglądać!! :loveu::loveu::loveu: Quote
shara Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Moje słodkie maleństwa już mają roczek 8) PS. jak tylkonaprawię swój komputer to wrzuce kilka nowych fotek :D Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 shara napisał(a):Moje słodkie maleństwa już mają roczek 8) PS. jak tylkonaprawię swój komputer to wrzuce kilka nowych fotek :D Komp wciaz nie naprawiony? :-( Quote
Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 spacer z 3 pieskami naraz...no no :D:D widowiskoo :D:D jak ja wychodze z dwoma to sie patrzą:P a co nawet z 3?:P Quote
shara Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Mel: Mel: Mel vel Tuptuś: Wesoła rodzinka na spacerku: Aniolek: Subaru z panią X. - Sylwester :) Subaru z mamusią, bo w końcu "nie ma jak u mamy": Codzienność :P "A ja leżę i leżę i leżę... I nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę.." - Subaru: Quote
shara Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Powracamy po dość długiej przerwie: Melka - romantyczka ;) Su - hę? ;P Su i Mel: Quote
shara Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Moja gromadka przez czas forumowej nieobecności troche sie rozrosła. Przybyły cztery koty i trzy psy. Aczkolwiek ekipa goldków nienaruszona, dziewczyny troche starsze, ale nadal przesłodkie. Siostrzyczki wczoraj przebrnęły przez pierwszą w tym roku kąpiel w rzeczce: Salsunia zainteresowała się modą: Reszta ekipy rowniez dobrze sie prezentuje... Przedstawiam Zoltara: Milenkę: Zuzę: oraz Kokardkę (tu jeszcze malutką): Oraz resztę psiej ferajny... Manię: Dampa: ... i Tikę która jest u nas tymczasowo i szukamy jej domku: Pozdrawiamy! : ) Quote
Recommended Posts