wire fox Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Rzeczywiście CUD ! Bardzo się cieszę, że tak się to wszystko wspaniale ułożyło. A własnie miałam zapytać na Zosinym wątku co u Grety, czy są wiadomości ? Szkoda jamnika :( Quote
ludwa Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Czekam na zdjęcia Grety. U niej wszystko ok, poza tym, ze jest typowym terierem i jak coś już zwęszy, to nie można jej przywołać. Były już 2 sytuacje, gdzie wywinęła sie ze smyczy i była gonitwa...Na razie niestety cały czas na smyczy chodzi i biega. POza tym jest super dziewczynką:) Quote
wire fox Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 ludwa napisał(a):Były już 2 sytuacje, gdzie wywinęła sie ze smyczy i była gonitwa...Na razie niestety cały czas na smyczy chodzi i biega. POza tym jest super dziewczynką:) Z powyższych powodów /wywijania się z obroży/ moja sunia całe życie chodzi w szelkach - ale na spacerach jest odwoływalna, najlepiej na hasło piłka:). Quote
Zuzka2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ale super wieści!:-) Adopcje takich starszych psiaków cieszą najbardziej:-) Quote
wire fox Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Zuzka2 napisał(a):Ale super wieści!:-) Adopcje takich starszych psiaków cieszą najbardziej:-) Oj cieszą !!!:) A zwłaszcza w takich wydawałoby się beznadziejnych sytacjach. To prawdziwy HAPPY END! Mam nadzieję,że Dukat w spokoju dożyje swojej starości wśród dobrych,wrażliwych ludzi ! Chyba coś w powietrzu się przemieszcza po kraju :)- jakaś dobra AURA - same dobre wiadomości w tym tygodniu ! Quote
ludwa Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 I oby tak zostało:) Ja kocham dobre wiadomości i szczęśliwe zakończenia:) Quote
bric-a-brac Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 A ten pan z Pszczyny? Może on by wziął jakiegoś innego psa? Ludwa, jakbyś miała jakieś wieści o Dukaciku, to wrzucisz, prawda? :razz: Quote
azalia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ciekawe jak tam Dukacik w nowym domku się miewa? Quote
ludwa Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Jak tylko będę miała jakieś wieści, to na pewno się podzielę:) Pan będzie szukał jakiegoś pieska bliżej:) Quote
ludwa Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 ja pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla naszych podopiecznych:) http://www.dogomania.pl/threads/208214-Kolejne-ciuchy-na-Hankę-i-Tośkę-)-Do-31.05?p=16924845#post16924845 Quote
ludwa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Zapraszam na wątek naszej nowej podopiecznej:) http://www.dogomania.pl/threads/208343-Helena-już-w-hotelu-)-Bardzo-prosimy-o-wsparcie.-Nie-damy-rady-same.... Quote
Zuzka2 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ja też zapraszam na wątek mojego znaleziska-chorej,3letniej labkowatej suni,którą tylko cud może uratować,bo szanse na DS na tzw.wolnym rynku-zerowe:-( http://www.dogomania.pl/threads/208502-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-KORA-w-typie-LABRADORA-kocha-dzieci-PILNIE-POTRZEBNY-DT-DS Quote
ludwa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 a ja dostałam takie info:) Witam, bardzo dziekuje za zainteresowanie :) Sa wieści i to jak najlepsze :) Zadomowil sie bardzo i zaakceptowal drugiego psa nowych wlascicieli :) i juz nie jest uwiązany, hasa sobie swobodnie :) Strasznie się cieszę i chcę go odwiedzić w wakacje w lipcu - zrobiłabym to wcześniej ale mam sesję i obronę pracy magisterskiej 29 czerwca także troszkę po prostu nie mam czasu aby tam teraz pojechać :( z drugiej strony chcę też aby się tam na dobre zadomowił, żeby moje odwiedziny nie wywolaly w nim wspomnien typu że będzie chciał uciec itd. W każdym razie, wszystko jest w jak najlepszym porządku:) jestem przeszczesliwa!!! Dziekuje za pamięć i pomoc :) Pozdrawiam serdecznie, Kasia S. Fajnie, nie? :) Quote
bric-a-brac Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Super fajnie! Dzięki, ludwa, że dzielisz się takimi wiadomościami :) Leżał mi chłopak trochę na sercu i miło przeczytać takie wieści :loveu: Quote
ludwa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 bric-a-brac napisał(a):Super fajnie! Dzięki, ludwa, że dzielisz się takimi wiadomościami :) Leżał mi chłopak trochę na sercu i miło przeczytać takie wieści :loveu: ;) No właśnie pamiętam, ze Ci leżał, dlatego wklejam;) Zresztą mi też leżał, to się dopytuję:) Quote
azalia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jak miło przeczytać,że Dukacik jest szczęśliwy. Quote
wire fox Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Super - nie tylko nie jest bezdomny, ale jeszcze wolny - jak to się czasem w życiu układa :)!!!!! Quote
ludwa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Coś dla kibiców DUkata:) Witajcie, piszę od razu po wizycie :) Właśnie wróciłam od Dukata :) jestem przeszczęśliwa, że wreszcie udało mi się z nowymi właścicielami zgrać terminy i że mogłam go odwiedzić. Wieś niedaleko zalewu Zegrzyńskiego, wielka posesja, Dukat ma pełen luz, swobodę i trafił w naprawdę dobre ręce :) Właściciele bardzo prozwierzęcy, mają jeszcze 2 inne psy, z którymi Dukat się w miarę zakumplował :) Efekty i cała reszta na załączonych zdjęciach :) Niestety nie bardzo daje się wyczesać, więc jest skołtuniony - warczy i chce kąsać wtedy. Chyba będzie mu trzeba założyć kaganiec i to zrobić. Ale ogółem bardzo odżył, widać że mu dobrze i że jest zadowolony. Naprawdę ma dobrze, oby wszystkie psy trafiały do takich ludzi! Pozdrawiam serdecznie, KS Quote
ludwa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Chyba się czaiłaś na te wiadomości tutaj;) skoro tak od razu dopadłaś:) Pięknie, żeby wszystki historie tak się konczyły:( Właściwie, chyba teraz ma nawet lepiej, bo nie stoi na łańcuchu i z psim towarzystwem się dogaduje:) Aż się łezka kręci. No i piękny jest, nawet taki nieuczesany;) Quote
bric-a-brac Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Mam cały czas w subskrypcjach i akurat byłam jak mi się na górze listy Dukacik zaświecił :) Super! A jak z tym z moich okolic, zgarnęliście go? Quote
Recommended Posts