Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Jak zwykle wytarzał się w gównie? :lol:
Ta... :mad:
[quote name='agaciaaa']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/trolololo/DSC_0724-2.jpg to ciemne na szyjce, to jakies perfumy? :lol:
Tak, gówniane :P

[quote name='Illusion']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/trolololo/DSC_0724-2.jpg
Panienka :evil_lol:
W sumie to z niego jest taka panienka :P

Posted

[quote name='Izabela124.']Zdjęcia ze schroniska bomba!
bez przesady ;)

U wszystkich śnieg i zimno, a u nas ciepła, piękna, słoneczna jesień... :)

Spędziłabym dziś cały dzień na dworze z psem, ale niestety nauka na mnie czeka i 2 godziny musiały mi wystarczyć ;)

Posted

C&B napisał(a):
u was jeszcze jesień... a u mnie biało :watpliwy:

Illusion napisał(a):
Oddawaj jesień! :mad:

Izabela124. napisał(a):
Do mnie wyślij jesień!

Nie oddam :diabloti:

Posted

Przydałaby mi się taka jesień jaka jeszcze jest u Ciebie, bo jakoś...nie zdążyłam zrobić zdjęcia Fancie wśród liści :lol: Pusz fajnie wygląda :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Bewarka']Przydałaby mi się taka jesień jaka jeszcze jest u Ciebie, bo jakoś...nie zdążyłam zrobić zdjęcia Fancie wśród liści :lol: Pusz fajnie wygląda :loveu:
Ja właśnie stwierdziłam, że to ostatni dzwonek na jesienne zdjęcia skoro już u wszystkich śnieg ;)

Edited by Pusiakowa
  • 2 weeks later...
Posted

Cześć wszystkim. Ta szkoła mnie powoli wykańcza. Nareszcie jest weekend, choć jutro i tak się muszę uczyć i tyle z tego weekendu jest. Od początku października nie miałam żadnego tygodnia wolnego od sprawdzianu. Masakra. A Puszek to już się chyba staruszek robi ;) Tylko głaskać, spać, głaskać, głaskać, spać. ;)

I efekt mojej wczorajszej nudy.