Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejo :D
Byliśmy dziś z Puszką na tym polu ;) Pobiegł bardzo daleko w drugą stronę to my zaczęliśmy uciekać w przeciwną żeby nas gonił i jak biegł do nas to wpadł w rów z wodą i był cały czarny :D Ja tylko usłyszałam taki chlust i patrzę psa nie ma, w pewnym momencie się martwić zaczęłam, bo nie wychodził :P

Macie moje dwie miłości :) Najwspanialszy widok na świecie.

Posted

http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/trolololo/DSC_0370.jpg cudny Puszek :loveu: ale go dawno nie widziałam :loveu:

[quote name='Pusiakowa']Dziś udało mi się namówić chłopaka żeby zabrał mnie tam z psem :) Czasem odnoszę wrażenie, że Puszek lubi go nawet nieco bardziej niż mnie.

Haha, ja to nie mam wrażenia, ja jestem pewna jak niczego na świecie, że Sara bardziej kocha TZa niż mnie :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agaciaaa']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/trolololo/DSC_0370.jpg cudny Puszek :loveu: ale go dawno nie widziałam :loveu:

Haha, ja to nie mam wrażenia, ja jestem pewna jak niczego na świecie, że Sara bardziej kocha TZa niż mnie :diabloti:
Haha, no w sumie :D ;)

Dawno nas tu nie było, ale nas i tak nikt nie odwiedza więc dużych strat nie ma :)

Puszek szukający skarbów :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja odwiedzam :mad:
Dobra, dobra nie bij :D

[quote name='Aleksandra95']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/trolololo/DSC_0708.jpg

obecny w połowie :diabloti:
haha :D

[quote name='bety']I coś znalazł ;) ?

Pzdr
Odciągnęłam go w końcu żeby nie był cały czarny, już byliśmy blisko samochodu a ten znowu wyrwał w tamtą stronę i zaczął kopać :P Ciekawe co on tam wywęszył.

Taką miał piękną mordkę po tym kopaniu, nic tylko tulić! :D

• 2 weeks later...
Posted

Ale mam nauki, masakra. Przesadzają troszkę. Nie mam na nic czasu, nawet na normalny spacer z psem. Muszę iść się uczyć polskiego, do którego już w sumie zasiadam od godziny :P . To dopiero początek a ja już mam dość, a teraz nam pozapowiadali sprawdzianów od cholery. Łapię prawie same 3, kiepsko. Jutro chyba załapię 1 z bioli za niezapowiedzianą kartkówkę na poprzedniej lekcji. Codziennie sobie powtarzam, że nie zdam matury... :roll:
Puszek tak na rozluźnienie i mykam dalej do nauki.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja tak powtarzałam i nie zdałam z matmy :diabloti:

Ty miałaś jeszcze tą "prostą" maturę. Przynajmniej z polskiego jeśli chodzi o ustną. Teraz coś czuję, ze tego nie zdam. Na angielskim polegnę na 100% no i z matmą zobaczymy jak to będzie. Plus my będziemy musieli dodatkowo zdawać jakiś przedmiot na rozszerzeniu.

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Ty miałaś jeszcze tą "prostą" maturę. Przynajmniej z polskiego jeśli chodzi o ustną. Teraz coś czuję, ze tego nie zdam. Na angielskim polegnę na 100% no i z matmą zobaczymy jak to będzie. Plus my będziemy musieli dodatkowo zdawać jakiś przedmiot na rozszerzeniu.
Ale mieliśmy nowy angielski. Więc to już nie była prosta matura. W sumie jak będziesz się uczyła to zdasz :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale mieliśmy nowy angielski. Więc to już nie była prosta matura. W sumie jak będziesz się uczyła to zdasz :)

Mam takie braki w angielskim, że właśnie w to wątpię.

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Codziennie sobie powtarzam, że nie zdam matury... :roll:

A co to za czarnowidztwo - trzeba myśleć pozytywnie no i oczywiście uczyć się na bieżąco. :)

Pzdr