Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Każdy. ;)

Nie każdy ;)

Izabela124. napisał(a):
Moje na szczęście tego nie robią, ale bardzo dużo psów tak robi :)

No powiesić się idzie jak idziesz z psem na prawie drugi koniec miasta, on sie tam powstanowi wytarzać, i musisz wracać z takim śmierdzielem i brudasem przez całe miasto :shake:

Posted

Pusiakowa napisał(a):

No powiesić się idzie jak idziesz z psem na prawie drugi koniec miasta, on sie tam powstanowi wytarzać, i musisz wracać z takim śmierdzielem i brudasem przez całe miasto :shake:
Oj chyba bym zamordowała :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj chyba bym zamordowała :diabloti:

Chciałam, ale troche szkoda mi było :diabloti: Dla niego chyba wystarczającą karą jest kąpiel po tym ;) A i tak dalej to robi.

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Chciałam, ale troche szkoda mi było :diabloti: Dla niego chyba wystarczającą karą jest kąpiel po tym ;) A i tak dalej to robi.

Cóż, widać że w ogóle nie masz gustu - najlepsze są gównianie perfumy :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Bo wiesz... swoje zdanie wyrobiłam dzięki Morusowi i Kropce :lol:
Rozumiem, że też znasz ten ból? :D

Wróciłam wczoraj z wesela. Było super, potańczyłam sobie, pojadłam, popiłam :) A dziś już po rozpoczęciu roku szkolnego... Powiedzcie mi, że to jakiś żart, że są jeszcze wakacje i wszystko jest fajnie...

Nawet Puszek o to prosi.

Posted

Znam ten ból, znam i to doskonale :lol:

Ja też dzisiaj tak sobie wstałam i myślę "To na pewno ktoś kawał zrobił z tą szkołą. To musi być kawał, a jak żeby inaczej..." ;P

Puszek :loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
A mi tak dziwnie, że wszyscy do szkoły a ja nie :(

Ja bym się cieszyła. Najgorsze, że mój chłopak też jeszcze ma miesiąc laby, wrrr :P

Ty$ka napisał(a):
Znam ten ból, znam i to doskonale :lol:

Ja też dzisiaj tak sobie wstałam i myślę "To na pewno ktoś kawał zrobił z tą szkołą. To musi być kawał, a jak żeby inaczej..." ;P

Puszek :loveu:

Ale chyba jeszcze nigdy aż tak mi się nie chciało iść. Tak się rozleniwiłam w te wakacje. Już się przyzwyczaiłam, że każdy dzień i wieczór spędzam z chłopakiem a teraz trzeba będzie przystopować i to bardzo. Jedziemy zaraz do kina, wykorzystać jeszcze w miarę wolny dzień chociaż najchętniej położyłabym się spać i obudziła 1 lipca ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
A mi tak dziwnie, że wszyscy do szkoły a ja nie :(

No to trzeba było się wkręcić do jakiejś klasy. ;)

Cześć Pusiaki. :)

Pzdr

Posted

bety napisał(a):

Cześć Pusiaki. :)

Pzdr

No cześć :)

Byliśmy dziś z Puszką na polach i przed chwilą wróciliśmy ;) Niestety zdjęcia marne, bo Puszek na takich polach jest w swoim żywiole :) Uwielbiam go widzieć takiego szczęśliwego. Bardzo ciepło dziś u nas, a jutro ma być podobno jeszcze cieplej. Swoją drogą zrobiłam sobie czterodniowy weekend, bo jutro wyjeżdżają na wyjazd integracyjny a ja nie jadę :D Zresztą jestem na antybiotyku. Planuję niedługo wyciągnąć tatę do schroniska.