polciuaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Pusiakowa napisał(a):Czemu? Co znowu zepsułaś? :D nic, dalej nie mam swojego kompa i tylko tak z doskoku wbijam na kompa brata. :razz: Quote
Pusiakowa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 dogomanka_ napisał(a):nic, dalej nie mam swojego kompa i tylko tak z doskoku wbijam na kompa brata. :razz: eee, to lipa :P napraw go, mam Ci tyyyyyyyle do opowiadania :diabloti: Quote
polciuaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Pusiakowa napisał(a):eee, to lipa :P napraw go, mam Ci tyyyyyyyle do opowiadania :diabloti: spoko, od sierpnia o naprawe się proszę i jakoś nie widać żeby w końcu do tego doszło. :roll: :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 dogomanka_ napisał(a):spoko, od sierpnia o naprawe się proszę i jakoś nie widać żeby w końcu do tego doszło. :roll: :diabloti: Nowy kup, zamiast lustrzanki ;d Quote
polciuaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Pusiakowa napisał(a):Nowy kup, zamiast lustrzanki ;d nie nie nie, wole lustro. :D Quote
Pusiakowa Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 dogomanka_ napisał(a):nie nie nie, wole lustro. :D oj tam, oj tam. Tina.Sara napisał(a):cześć :cool3: Cześć i czołem :D sobota tuż tuż, huhuhu :D Quote
Tina.Sara Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Pusiakowa napisał(a):Cześć i czołem :D sobota tuż tuż, huhuhu :D może w końcu się wyśpię :siara: Quote
Pusiakowa Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Tina.Sara napisał(a):może w końcu się wyśpię :siara: Ja się wysypiam od poniedziałku :D Ferie 3 tygodniowe sobie urządziłam, ale jutro wstaje szybko i pędzę po obiektyw w końcu! :D Quote
Tina.Sara Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ja też trzytygodniowe :diabloti: tylko od dwóch ciągle musze wstawać, bo ten czarny burak musiał tą łapę rozwalić i jestem skazana na wypuszczanie na siku :mad: obiektywik :loveu: Quote
Pusiakowa Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Tina.Sara napisał(a):ja też trzytygodniowe :diabloti: tylko od dwóch ciągle musze wstawać, bo ten czarny burak musiał tą łapę rozwalić i jestem skazana na wypuszczanie na siku :mad: obiektywik :loveu: Znam ten ból :razz: Quote
Pusiakowa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Hejka, byłam u babci i dziś wróciłam ;) . Jutro porobię zdjęcia psu na spacerze, a dziś takie jedno sprzed chwili :D . Może się postaram żeby galeria odżyła :P Quote
Pusiakowa Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to czekam:loveu::loveu: Poddaję się robieniu zdjęć na dworze w ten mróz, ręce za bardzo marzną :D:D Może nie wyglądają, ale te zdjęcia są naprawde inne :evil_lol: . Zaraz spróbuję wykombinować jakieś fotki w domu, ale najpierw przepiszę zeszyt z gegry ;) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 strasznie zimno na dworze, ja to na spacer z psem nawet nie chodzę.:diabloti: Quote
Sylwia K Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 wow, śliczne fotki... ja się chyba nigdy nie naucze takich robić Quote
Pusiakowa Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):strasznie zimno na dworze, ja to na spacer z psem nawet nie chodzę.:diabloti: A ja tam pójdę na jeden pół godzinny, bo i psu łapki marzną :D Sylwia K napisał(a):wow, śliczne fotki... ja się chyba nigdy nie naucze takich robić E tam śliczne, zwykłe :D ;) Nie wiem czy to zdjęcie powinno ujrzeć światło dziennie, ale macie :D Quote
Pusiakowa Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ma takie załzawione oczka.:p Wydaje Ci się ;) deer_1987 napisał(a):Bardzo ladne te na sniegu :loveu: Dziękuję :) Quote
jonQuilla Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 moje najulubieńsze jest to! http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0691.jpg ślicznie wyszedł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 jonQuilla napisał(a):moje najulubieńsze jest to! http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0691.jpg ślicznie wyszedł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :D :) Quote
Kirinna Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) bardzo ładne i ciekawe zdjęcia robisz a model jeszcze piękniejszy:) Edited February 9, 2012 by Kirinna Quote
Pusiakowa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='Kirinna']bardzo ładne i ciekawe zdjęcia robisz a model jeszcze piękniejsze:) dziękuję bardzo :) Quote
Recommended Posts