Pusiakowa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Iza. napisał(a):Jak chcesz poznać mnie i Bunoska to bądź :P z Buenoskiem kusząca propozycja :diabloti: . Quote
bety Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Pusiakowa napisał(a):Przydałoby się w końcu ruszyć tyłek i zrobić jakieś zdjęcia. No właśnie :) :) Pzdr Quote
Pusiakowa Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 A przypomnimy się trochę :D . Mróz do nas zawitał, teraz czekamy na śnieg, bo co to za święta bez śniegu? :) Quote
Aleksa. Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Hej.:hand: i Wam złożę życzenia. : D Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ! :loveu: buziak dla Puszka :loveu: i naprawdę bardzo mi on przypomina Azyla z przytuliska. :) http://znajdki.pl/2011/adopcje/psy/azyl/ tylko, że na żywo bardziej.:p Quote
Pusiakowa Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Aleksandra95']Hej.:hand: i Wam złożę życzenia. : D Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ! :loveu: buziak dla Puszka :loveu: i naprawdę bardzo mi on przypomina Azyla z przytuliska. :) http://znajdki.pl/2011/adopcje/psy/azyl/ tylko, że na żywo bardziej.:p Dziękujemy bardzo :) . Faktycznie podobny, ale zdecydowanie większy. Oby szybko znalazł domek. [quote name='deer_1987']To sie przypomnieliscie ':) Oj, lepiej tak niż wcale :) Quote
Pusiakowa Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Aleksandra95 napisał(a):czeka juz bardzo długo.:( Niestety nie jedyny, ech... Quote
jonQuilla Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [FONT=Georgia]co Wam tak wszystkim śniegu brakuje?! :shake:[/FONT] Quote
Pusiakowa Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co Wam tak wszystkim śniegu brakuje?! :shake:[/FONT] Ja chcę go tylko na święta, bo w ogóle ich nie czuję. Quote
Bewarka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 A ja się dziś rzucałam śniegiem :grins: Quote
Pusiakowa Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Bewarka napisał(a):A ja się dziś rzucałam śniegiem :grins: Weź wyjdź. Quote
Bewarka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Pusiakowa napisał(a):Weź wyjdź. Ja tam szczerze mówiąc miałam gdzieś czy bedzie padać śnieg czy nie, ale jak już jest to i jaśniej, i jakoś weselej sie zrobiło, także...cierpliwości ;) marzec już blisko. ^^ Quote
Pusiakowa Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Bewarka napisał(a):Ja tam szczerze mówiąc miałam gdzieś czy bedzie padać śnieg czy nie, ale jak już jest to i jaśniej, i jakoś weselej sie zrobiło, także...cierpliwości ;) marzec już blisko. ^^ Weź mnie nie denerwuj. Dziś miał padać i do tej pory go nie ma :shake: Quote
Misia&Ruby Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :x-mas: [FONT=Garamond]Wesołych Świąt!!![/FONT] :tree1: Quote
Pusiakowa Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Zrobiłam trochę brzydkich, świątecznych zdjęć ;) Quote
Izabela124. Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 U mnie też śniegu nie ma, mógłby dziś spaść, bo na Wigilię śnieg ładnie wygląda Quote
Pusiakowa Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Wesołych Świąt! :) Dużo miłości i spełnienia wszystkich marzeń! Quote
Bewarka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 A mi już stopniał ;( zostały jakieś resztki... Quote
Onomato-Peja Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Trza było światło zapalić. Chwal się lepiej co dostałaś. :) Quote
Pusiakowa Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Bewarka napisał(a):A mi już stopniał ;( zostały jakieś resztki... Ciesz sie, że u Ciebie deszcz nie lał w Wigilię. Talucha napisał(a):Wesołych świąt :) Dziękujemy i wzajemnie :) Onomato-Peja napisał(a):Trza było światło zapalić. Chwal się lepiej co dostałaś. :) No chyba zgaszonego nie miałam. Statyw, płytę, wielkiego misia prawie jak ja, małego misia, dwa pierścionki, szkatułkę, słodycze, kasę, wisiorek. :D Quote
Onomato-Peja Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Pusiakowa napisał(a): No chyba zgaszonego nie miałam. Statyw, płytę, wielkiego misia prawie jak ja, małego misia, dwa pierścionki, szkatułkę, słodycze, kasę, wisiorek. :DNo wygląda jakbyś miała. Osz, no to udane święta, co. :) Quote
Pusiakowa Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 [quote name='Izabela124.']Jaki statyw dostałaś? TRI-12 [quote name='Onomato-Peja']No wygląda jakbyś miała. Osz, no to udane święta, co. :) Ano, nie narzekam ;) . Quote
Recommended Posts