Pusiakowa Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='deer_1987']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0373-1.jpg ale pieknie wpatrzony w Ciebie! :loveu: Chyba raczej w to co mam w ręku :diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Puszek kłębuszek, zdziwiony maluszek :):loveu::loveu::loveu: http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0110.jpg reklama obróżek :) http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0373-1.jpg [/FONT] Wpadaj na spacer do nas :D Quote
Misia&Ruby Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0360.jpg Fajna fotka :) On ma takie cudne oczka :loveu: I ma bardzo ładną obróżkę ;) Quote
bianka19 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 śliczne portreciki macie. :loveu: dlaczego Puszek ma trzy obróżki na sobie? :cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='Izabela124.']Mi już brakuje robienia zdjęć psu :( Za to mi się straaaasznie nie chce :D [quote name='Misia&Ruby']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0360.jpg Fajna fotka :) On ma takie cudne oczka :loveu: I ma bardzo ładną obróżkę ;) Dziękujemy :) [quote name='bianka19']śliczne portreciki macie. :loveu: dlaczego Puszek ma trzy obróżki na sobie? :cool3: Jedną na kleszcze, drugą łańcuszek w razie mijania jakiegoś psa żeby się nie rzucał no i trzecia zwykła ;) [quote name='bety']Dzień doberek :) Pzdr Dla kogo dobry dlatego dobry, niestety jutro zaczyna się to piekło zwane szkołą. :shake: Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Na pewno sa jakies plusy szkoly? :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Na pewno sa jakies plusy szkoly? :diabloti: Nie widzę żadnych... Nie chcę tam wracać, chcę jeszcze 2 miesiące wakacji :( albo cofnąć czas do ich początku... To był najlepsze wakacje w moim życiu, nigdy się tak nie bawiłam. Praktycznie w ogóle mnie w domu nie było. Ja chcę to przeżyć jeszcze raz... Trzeba czekać rok na następne. :shake: 7.30 a ja już na nogach i teraz tak codziennie, buuu :( ! W sumie rozpoczęcie mam na 11, ale idę zaraz na pobieranie krwi. Znowu będą mnie kłuć, pieprzone badania. :shake: Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Pusiakowa napisał(a):Jedną na kleszcze, drugą łańcuszek w razie mijania jakiegoś psa żeby się nie rzucał no i trzecia zwykła ;) to całe wyposażenie normalnie. :lol: Pusiakowa napisał(a):Nie chcę tam wracać, chcę jeszcze 2 miesiące wakacji :( albo cofnąć czas do ich początku... To był najlepsze wakacje w moim życiu, nigdy się tak nie bawiłam. Praktycznie w ogóle mnie w domu nie było. Ja chcę to przeżyć jeszcze raz... Trzeba czekać rok na następne. :shake: 7.30 a ja już na nogach i teraz tak codziennie, buuu :( ! W sumie rozpoczęcie mam na 11, ale idę zaraz na pobieranie krwi. Znowu będą mnie kłuć, pieprzone badania. :shake: myślisz, że ja chcę wracać? :-o mnie też praktycznie na te wakacje w domu nie było, tyle wyjazdów i tego wszystkiego było, że nie da się zliczyć.. pobieranie krwi?! ojj współczuję, mam nadzieję, że przeżyłaś. :lol: Quote
Pusiakowa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 A ja już pierwszy opierdziel dostałam w szkole. :evil_lol: [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0607-1.jpg[/IMG] Quote
Misia&Ruby Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Pusiakowa napisał(a):A ja już pierwszy opierdziel dostałam w szkole. :evil_lol: Nu, nu! :mad: Przyznaj się za co, łobuzie :lol: Quote
Pusiakowa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Nu, nu! :mad: Przyznaj się za co, łobuzie :lol: deer_1987 napisał(a):Co takiego zrobilas? :D Nic wielkiego :D:D . Po prostu z całego serca nie cierpię pani od gegry, a że mieliśmy dziś geografię i jeszcze mnie wkurzyła to jej docinałam :D . Bo ona wchodzi i nam oznajmia, że ona sie z nami umawiała na sprawdzian w połowie września. Cała klasa w śmiech. Jak ucichło to się jej pytam, że niby z czego mam się nauczyć jak książki sprzedałam a nawet tego nie mieliśmy to ona 'wystarczy mieć atlas' i ktoś się odzywa, że nie ma a ja 'a mi kur** pies zjadł' i ta już z mordą na mnie 'co ty Zajdowska powiedziałaś?!' Już jej chciałam odpowiedzieć, że to co pani słyszała, ale powiedziałam tylko 'nic' i położyłam się na ławkę. :P Swoją drogą dobrze, że dziś piątek, bo mam już dość szkoły :D Quote
taxelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nie ladnie tak przeklinac w szkole :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [FONT=Georgia]Nie ładnie...oj nie ładnie :shake: Mogłaś powiedzieć jeszcze żeby do Ciebie po nazwisku nie mówiła ;) Osobiście tego nienawidziłam w szkole a szczególnie jeśli robił to nauczyciel, którego nie darzyłam sympatią...zdarzało mi się zwracać uwagę na fakt że posiadam imię. Nie zazdroszczę szkolnych lat...sama nie wróciłabym do szkoły pomimo tego że w gruncie rzeczy było mi łatwiej wtedy niż teraz.[/FONT] Quote
Pusiakowa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 deer_1987 napisał(a):Nie ladnie tak przeklinac w szkole :diabloti: Oj tam, oj tam :D Misia&Ruby napisał(a):Haha, to dobra jesteś :D ;) jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Nie ładnie...oj nie ładnie :shake: Mogłaś powiedzieć jeszcze żeby do Ciebie po nazwisku nie mówiła ;) Osobiście tego nienawidziłam w szkole a szczególnie jeśli robił to nauczyciel, którego nie darzyłam sympatią...zdarzało mi się zwracać uwagę na fakt że posiadam imię. Nie zazdroszczę szkolnych lat...sama nie wróciłabym do szkoły pomimo tego że w gruncie rzeczy było mi łatwiej wtedy niż teraz.[/FONT] No w sumie chciałam, ale odpuściłam se, bo ona jest nienormalna i by mi sie jej dłużej słuchać nie chciało :D . Quote
Sylwia K Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 wow super fotki! Bardzo mi się podobają Quote
Pusiakowa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Sylwia K napisał(a):wow super fotki! Bardzo mi się podobają Dziękuję :) Quote
bety Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Nie ładnie...oj nie ładnie :shake: Mogłaś powiedzieć jeszcze żeby do Ciebie po nazwisku nie mówiła ;) Osobiście tego nienawidziłam w szkole a szczególnie jeśli robił to nauczyciel, którego nie darzyłam sympatią...zdarzało mi się zwracać uwagę na fakt że posiadam imię. Nie zazdroszczę szkolnych lat...sama nie wróciłabym do szkoły pomimo tego że w gruncie rzeczy było mi łatwiej wtedy niż teraz.[/FONT] No właśnie nie ładnie tak przeklinać. A ja miałam w liceum nauczycielkę od polskiego co z uporem maniaka zmieniała mi imię - hi hi, ale ja to akurat olewałam. Pzdr Quote
Pusiakowa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Kolejny przypał, super :roll: . Przeklnęłam przy nieodpowiedniej nauczycielce, bo coś tam mówię do kumpeli i nagle sie babka odzywa do mnie 'Nie mówimy tak. Proszę Twoje imię i nazwisko.' :roll: Pewnie poszła do wychowawczyni albo o tym zapomniała. Nikt jej nie kazał podsłuchiwać moich rozmów. E tam, macie zdjęcie Puszka. ;) Quote
Bewarka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Fajnie zaczęłaś :evil_lol: A jak się teraz sprawy mają? Jaki Pusz, kość przed nim a on gdzieś w dal patrzy...xD :loveu: Quote
C&B Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Siuch, Siuch, z tego co ja słyszałam, to ty i świadomie do nauczyciela klniesz :loveu: :diabloti: hue, hue, hue - nie rób z siebie biedaczka na podsłuchu :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 C&B napisał(a):Siuch, Siuch, z tego co ja słyszałam, to ty i świadomie do nauczyciela klniesz :loveu: :diabloti: hue, hue, hue - nie rób z siebie biedaczka na podsłuchu :evil_lol: [FONT=Georgia]padłam :roflt:[/FONT] Quote
Recommended Posts