wiki4 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Izabela124. napisał(a):Biorę Cię :D Pusiakowa będzie sprzątała, Ty będziesz gotowała i psy wyprowadzała :diabloti: Zapraszam do Łomży :D Jeaa! Witaj Łomżo! Teraz zostało jeszcze uzbierać na bilet :D:D Tylko ostrzegam, że po kuchni mogą wystąpić niemałe rewolucje. Reklamacji nie przyjmujemy :D Quote
Izabela124. Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 wiki4 napisał(a):Jeaa! Witaj Łomżo! Teraz zostało jeszcze uzbierać na bilet :D:D Tylko ostrzegam, że po kuchni mogą wystąpić niemałe rewolucje. Reklamacji nie przyjmujemy :DMożesz stopem jechać :D Ostrzegam, że jestem bardzo wybredna i mało co jem :diabloti: Quote
wiki4 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Izabela124. napisał(a):Możesz stopem jechać :D Ostrzegam, że jestem bardzo wybredna i mało co jem :diabloti: Stopem to mogę czasem nie dojechać :eviltong: Podeślij jadłospis to się dostosuję. Jesteś wege? Quote
Izabela124. Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 wiki4 napisał(a):Stopem to mogę czasem nie dojechać :eviltong: Podeślij jadłospis to się dostosuję. Jesteś wege?Ha ha to musisz iść zarobić na bilet :diabloti: Tylko jakąś opłacalną pracę znajdź :D Nie jestem wege, ale bez mięsa przeżyję. Nie jem prawie wszystkich zup, papryki, kalafiora nienawidzę, za brokułami też nie przepadam, nie cierpię gotowanych warzyw, nie jem ziemniaków i staram się jeść tylko ciemne pieczywo. Nie piję gazowanego picia, no chyba, że jako zapitkę ha ha, ale i to ograniczam. Chyba wsio Quote
bianka19 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 zabierzcie i mnie, dłużej nie zdzierżę tej szkoły normalnie. niedługo znowu z tym plecakiem zawalonym jeździć, masakra! :shake: tylko muszę komuś książki odsprzedać. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ksiażki na Allegro sprzedaj ha ha A wcale plecaka nosić nie musisz, ja tam mam torebkę i tylko kilka zeszytów ze soba noszę, bo książki w ogóle potrzebne nie są Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Izabela124. napisał(a):Ksiażki na Allegro sprzedaj ha ha A wcale plecaka nosić nie musisz, ja tam mam torebkę i tylko kilka zeszytów ze soba noszę, bo książki w ogóle potrzebne nie są jak to, książki niepotrzebne? :D Quote
Misia&Ruby Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 bianka, a szafek nie macie w szkole? ;) Ja swoje zawsze upycham do szafki i noszę same zeszyty (chyba, że było coś do nauki, czy odrobienia) :) Kurcze, rzygać mi się chcę na samą myśl o szkole i o nauczycielach... :( Quote
Izabela124. Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 bianka19 napisał(a):jak to, książki niepotrzebne? :DBo z książek i tak się nie korzysta :P :D Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Misia&Ruby napisał(a):bianka, a szafek nie macie w szkole? ;) Ja swoje zawsze upycham do szafki i noszę same zeszyty (chyba, że było coś do nauki, czy odrobienia) :) Kurcze, rzygać mi się chcę na samą myśl o szkole i o nauczycielach... :( no właśnie nie.. wszędzie są tylko u nas w szkole nie ma. przecież to jakaś masakra! trzeba zasuwać z tym ciężkim plecakiem.. :shake: Quote
Aleksa. Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 W podstawówce szafki nie miałam, w gimnazjum też, ale teraz idę do liceum i będę miała szafeczkę ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Aleksandra95 napisał(a):W podstawówce szafki nie miałam, w gimnazjum też, ale teraz idę do liceum i będę miała szafeczkę ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i oto powód, jak łatwo można uszczęśliwić dziecko. :lol: Quote
Aleksa. Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 bianka19 napisał(a):i oto powód, jak łatwo można uszczęśliwić dziecko. :lol: no dzięki. :) :) Quote
Pusiakowa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Izabela124. napisał(a):Byś później była gruba i brzydka :diabloti: I tak już jestem :diabloti: Izabela124. napisał(a):Ksiażki na Allegro sprzedaj ha ha A wcale plecaka nosić nie musisz, ja tam mam torebkę i tylko kilka zeszytów ze soba noszę, bo książki w ogóle potrzebne nie są No właśnie :D . U mnie w plecaku to śniadanie przeważa a nie książki :D bianka19 napisał(a):no właśnie nie.. wszędzie są tylko u nas w szkole nie ma. przecież to jakaś masakra! trzeba zasuwać z tym ciężkim plecakiem.. :shake: Ja mam szafkę, mogę Ci oddać, bo jej nie używam :evil_lol: . Fajny spamik dziewczyny :D:D . Ale to dobrze, przynajmniej nie widać braku zdjęć :diabloti:. Jutro postaram się jakieś zrobić, bo dziś to źle ze mną jest. Kac męczy od rana i nawet mi sie z psem wyjść nie chce, ale muszę iść chociaż na chwilę. Wrócę i znowu się przyssam do butelki z wodą, bo dziś nic innego nie tykam :D:D . Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 chętnie, przyślij mi pocztą. :D dlaczego nic innego nie ruszasz niż butelki z wodą? :razz: Quote
Pusiakowa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bianka19 napisał(a):chętnie, przyślij mi pocztą. :D dlaczego nic innego nie ruszasz niż butelki z wodą? :razz: Pusiakowa napisał(a): Fajny spamik dziewczyny :D:D . Ale to dobrze, przynajmniej nie widać braku zdjęć :diabloti:. Jutro postaram się jakieś zrobić, bo dziś to źle ze mną jest. Kac męczy od rana i nawet mi sie z psem wyjść nie chce, ale muszę iść chociaż na chwilę. Wrócę i znowu się przyssam do butelki z wodą, bo dziś nic innego nie tykam :D:D . Już mi przeszło, ponad 12 godzin spałam :D . Quote
Pusiakowa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Izabela124. napisał(a):Alkoholiczka :diabloti: Od razu takie mocne słowa :diabloti: Wakacje są trzeba korzystać, bo niedługo się zacznie 'do nauki a nie przed tym kompem non stop siedzisz!' :P Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Uwaga, uwaga! Otóż mam zdjęcia :diabloti: . Nie dużo, ale mam :D Quote
taxelina Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 No rzeczywiscie nie duzo :( :diabloti: u nas dwa sa :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0110.jpg Ale on ma cudne oczka :loveu: No ale tak mało fotek :( Chcemy więcej, chcemy więcej :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='deer_1987']No rzeczywiscie nie duzo :( :diabloti: u nas dwa sa :loveu: Jutro może więcej bedzie :D [quote name='Misia&Ruby']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0110.jpg Ale on ma cudne oczka :loveu: No ale tak mało fotek :( Chcemy więcej, chcemy więcej :diabloti: Jutro :diabloti: :D Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Wynajęłam dziś kumpelę do robienia zdjęć, ale trochę późno się na ten spacer wybrałyśmy przez co tylko 4 zdjęcia się w miarę nadają :diabloti: Mam ostatnio lenia na robienie zdjęć psu :P Quote
taxelina Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0373-1.jpg ale pieknie wpatrzony w Ciebie! :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [FONT=Georgia]Puszek kłębuszek, zdziwiony maluszek :):loveu::loveu::loveu: http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0110.jpg reklama obróżek :) http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_0373-1.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts