Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Biorę Cię :D Pusiakowa będzie sprzątała, Ty będziesz gotowała i psy wyprowadzała :diabloti: Zapraszam do Łomży :D

Jeaa! Witaj Łomżo! Teraz zostało jeszcze uzbierać na bilet :D:D
Tylko ostrzegam, że po kuchni mogą wystąpić niemałe rewolucje. Reklamacji nie przyjmujemy :D

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Jeaa! Witaj Łomżo! Teraz zostało jeszcze uzbierać na bilet :D:D
Tylko ostrzegam, że po kuchni mogą wystąpić niemałe rewolucje. Reklamacji nie przyjmujemy :D
Możesz stopem jechać :D Ostrzegam, że jestem bardzo wybredna i mało co jem :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Możesz stopem jechać :D Ostrzegam, że jestem bardzo wybredna i mało co jem :diabloti:

Stopem to mogę czasem nie dojechać :eviltong: Podeślij jadłospis to się dostosuję. Jesteś wege?

Posted

wiki4 napisał(a):
Stopem to mogę czasem nie dojechać :eviltong: Podeślij jadłospis to się dostosuję. Jesteś wege?
Ha ha to musisz iść zarobić na bilet :diabloti: Tylko jakąś opłacalną pracę znajdź :D Nie jestem wege, ale bez mięsa przeżyję. Nie jem prawie wszystkich zup, papryki, kalafiora nienawidzę, za brokułami też nie przepadam, nie cierpię gotowanych warzyw, nie jem ziemniaków i staram się jeść tylko ciemne pieczywo. Nie piję gazowanego picia, no chyba, że jako zapitkę ha ha, ale i to ograniczam. Chyba wsio

Posted

zabierzcie i mnie, dłużej nie zdzierżę tej szkoły normalnie. niedługo znowu z tym plecakiem zawalonym jeździć, masakra! :shake: tylko muszę komuś książki odsprzedać. :evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ksiażki na Allegro sprzedaj ha ha A wcale plecaka nosić nie musisz, ja tam mam torebkę i tylko kilka zeszytów ze soba noszę, bo książki w ogóle potrzebne nie są

jak to, książki niepotrzebne? :D

Posted

bianka, a szafek nie macie w szkole? ;)
Ja swoje zawsze upycham do szafki i noszę same zeszyty (chyba, że było coś do nauki, czy odrobienia) :)

Kurcze, rzygać mi się chcę na samą myśl o szkole i o nauczycielach... :(

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
bianka, a szafek nie macie w szkole? ;)
Ja swoje zawsze upycham do szafki i noszę same zeszyty (chyba, że było coś do nauki, czy odrobienia) :)

Kurcze, rzygać mi się chcę na samą myśl o szkole i o nauczycielach... :(

no właśnie nie.. wszędzie są tylko u nas w szkole nie ma. przecież to jakaś masakra! trzeba zasuwać z tym ciężkim plecakiem.. :shake:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
W podstawówce szafki nie miałam, w gimnazjum też, ale teraz idę do liceum i będę miała szafeczkę ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i oto powód, jak łatwo można uszczęśliwić dziecko. :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Byś później była gruba i brzydka :diabloti:

I tak już jestem :diabloti:

Izabela124. napisał(a):
Ksiażki na Allegro sprzedaj ha ha A wcale plecaka nosić nie musisz, ja tam mam torebkę i tylko kilka zeszytów ze soba noszę, bo książki w ogóle potrzebne nie są

No właśnie :D . U mnie w plecaku to śniadanie przeważa a nie książki :D

bianka19 napisał(a):
no właśnie nie.. wszędzie są tylko u nas w szkole nie ma. przecież to jakaś masakra! trzeba zasuwać z tym ciężkim plecakiem.. :shake:

Ja mam szafkę, mogę Ci oddać, bo jej nie używam :evil_lol: .

Fajny spamik dziewczyny :D:D . Ale to dobrze, przynajmniej nie widać braku zdjęć :diabloti:. Jutro postaram się jakieś zrobić, bo dziś to źle ze mną jest. Kac męczy od rana i nawet mi sie z psem wyjść nie chce, ale muszę iść chociaż na chwilę. Wrócę i znowu się przyssam do butelki z wodą, bo dziś nic innego nie tykam :D:D .

Posted

bianka19 napisał(a):
chętnie, przyślij mi pocztą. :D

dlaczego nic innego nie ruszasz niż butelki z wodą? :razz:

Pusiakowa napisał(a):

Fajny spamik dziewczyny :D:D . Ale to dobrze, przynajmniej nie widać braku zdjęć :diabloti:. Jutro postaram się jakieś zrobić, bo dziś to źle ze mną jest. Kac męczy od rana i nawet mi sie z psem wyjść nie chce, ale muszę iść chociaż na chwilę. Wrócę i znowu się przyssam do butelki z wodą, bo dziś nic innego nie tykam :D:D .

Już mi przeszło, ponad 12 godzin spałam :D .

Posted

Izabela124. napisał(a):
Alkoholiczka :diabloti:

Od razu takie mocne słowa :diabloti: Wakacje są trzeba korzystać, bo niedługo się zacznie 'do nauki a nie przed tym kompem non stop siedzisz!' :P

Posted

Wynajęłam dziś kumpelę do robienia zdjęć, ale trochę późno się na ten spacer wybrałyśmy przez co tylko 4 zdjęcia się w miarę nadają :diabloti:

Mam ostatnio lenia na robienie zdjęć psu :P