Pusiakowa Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Izabela124. napisał(a):Mądry ten Twój labradorek :D Kłóciłabym się :D:D Jaki mądry pies sie tarza w gównach? :razz: Quote
Onomato-Peja Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Pusiakowa napisał(a):Kłóciłabym się :D:D Jaki mądry pies sie tarza w gównach? :razz: Każdy. ;) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Pusiakowa napisał(a):Kłóciłabym się :D:D Jaki mądry pies sie tarza w gównach? :razz:Moje na szczęście tego nie robią, ale bardzo dużo psów tak robi :) Quote
Pusiakowa Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Onomato-Peja napisał(a):Każdy. ;) Nie każdy ;) Izabela124. napisał(a):Moje na szczęście tego nie robią, ale bardzo dużo psów tak robi :) No powiesić się idzie jak idziesz z psem na prawie drugi koniec miasta, on sie tam powstanowi wytarzać, i musisz wracać z takim śmierdzielem i brudasem przez całe miasto :shake: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Pusiakowa napisał(a): No powiesić się idzie jak idziesz z psem na prawie drugi koniec miasta, on sie tam powstanowi wytarzać, i musisz wracać z takim śmierdzielem i brudasem przez całe miasto :shake:Oj chyba bym zamordowała :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Izabela124. napisał(a):Oj chyba bym zamordowała :diabloti: Chciałam, ale troche szkoda mi było :diabloti: Dla niego chyba wystarczającą karą jest kąpiel po tym ;) A i tak dalej to robi. Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Pusiakowa napisał(a):Chciałam, ale troche szkoda mi było :diabloti: Dla niego chyba wystarczającą karą jest kąpiel po tym ;) A i tak dalej to robi. Cóż, widać że w ogóle nie masz gustu - najlepsze są gównianie perfumy :lol: Quote
Pusiakowa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Cóż, widać że w ogóle nie masz gustu - najlepsze są gównianie perfumy :lol: Puszek z pewnością podziela Twoje zdanie :D Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Pusiakowa napisał(a):Puszek z pewnością podziela Twoje zdanie :D Bo wiesz... swoje zdanie wyrobiłam dzięki Morusowi i Kropce :lol: Quote
Pusiakowa Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Ty$ka']Bo wiesz... swoje zdanie wyrobiłam dzięki Morusowi i Kropce :lol: Rozumiem, że też znasz ten ból? :D Wróciłam wczoraj z wesela. Było super, potańczyłam sobie, pojadłam, popiłam :) A dziś już po rozpoczęciu roku szkolnego... Powiedzcie mi, że to jakiś żart, że są jeszcze wakacje i wszystko jest fajnie... Nawet Puszek o to prosi. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A mi tak dziwnie, że wszyscy do szkoły a ja nie :( Quote
Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Znam ten ból, znam i to doskonale :lol: Ja też dzisiaj tak sobie wstałam i myślę "To na pewno ktoś kawał zrobił z tą szkołą. To musi być kawał, a jak żeby inaczej..." ;P Puszek :loveu: Quote
Pusiakowa Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Izabela124. napisał(a):A mi tak dziwnie, że wszyscy do szkoły a ja nie :( Ja bym się cieszyła. Najgorsze, że mój chłopak też jeszcze ma miesiąc laby, wrrr :P Ty$ka napisał(a):Znam ten ból, znam i to doskonale :lol: Ja też dzisiaj tak sobie wstałam i myślę "To na pewno ktoś kawał zrobił z tą szkołą. To musi być kawał, a jak żeby inaczej..." ;P Puszek :loveu: Ale chyba jeszcze nigdy aż tak mi się nie chciało iść. Tak się rozleniwiłam w te wakacje. Już się przyzwyczaiłam, że każdy dzień i wieczór spędzam z chłopakiem a teraz trzeba będzie przystopować i to bardzo. Jedziemy zaraz do kina, wykorzystać jeszcze w miarę wolny dzień chociaż najchętniej położyłabym się spać i obudziła 1 lipca ;) Quote
bety Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Izabela124. napisał(a):A mi tak dziwnie, że wszyscy do szkoły a ja nie :( No to trzeba było się wkręcić do jakiejś klasy. ;) Cześć Pusiaki. :) Pzdr Quote
Guśka250899 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ooo <3 jakie to ostatnie słodkie! Piękny psiaczek! Quote
Pusiakowa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 bety napisał(a): Cześć Pusiaki. :) Pzdr No cześć :) Byliśmy dziś z Puszką na polach i przed chwilą wróciliśmy ;) Niestety zdjęcia marne, bo Puszek na takich polach jest w swoim żywiole :) Uwielbiam go widzieć takiego szczęśliwego. Bardzo ciepło dziś u nas, a jutro ma być podobno jeszcze cieplej. Swoją drogą zrobiłam sobie czterodniowy weekend, bo jutro wyjeżdżają na wyjazd integracyjny a ja nie jadę :D Zresztą jestem na antybiotyku. Planuję niedługo wyciągnąć tatę do schroniska. Quote
Pusiakowa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Fajnie tam macie :loveu: A no, fajnie :D ale samochodem trzeba jechać ;) Ty$ka napisał(a):Jaki szalejących świr :loveu: Jego świat w końcu :) Quote
bety Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 o, zając ;) http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/trolololo/DSC_0361-1.jpg Pzdr Quote
Pusiakowa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 bety napisał(a):o, zając ;) http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/trolololo/DSC_0361-1.jpg Pzdr Haha :D Dziś udało mi się namówić chłopaka żeby zabrał mnie tam z psem :) Czasem odnoszę wrażenie, że Puszek lubi go nawet nieco bardziej niż mnie. Quote
Onomato-Peja Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 No to Puszek nie jest wcale taki głupi. :P Quote
Pusiakowa Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Onomato-Peja']No to Puszek nie jest wcale taki głupi. :P Wal się :P Quote
Recommended Posts