Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za tak liczne odwiedziny ;) . Dzisiaj wróciłam :) . Było cudownie :D:D . W ogóle te wakacje uważam za najlepsze w moim życiu, tyle się działo w tym roku ;) . Brakuje mi tych wieczornych spacerów w zajebistym towarzystwie... Zdecydowanie za szybko minęły te wakacje. Już niedługo szkoła, ale mi się nie chce... :( Jutro was odwiedzimy wszystkich. Dobranoc :loveu:

A 10.08 minęły dwa lata...

• Replies 960
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Ciesz sie jeszcze prawie miesiacem wakacji, tutaj to dopiero zaraz sie szkola zaczyna bo w srode :diabloti:[/QUOTE]

Jaki tam miesiąc... Niecałe trzy tygodnie :(

Posted

[quote name='Aleksandra95']Śliczny psiak. :loveu:
    Dziękuję ;)

[quote name='deer_1987']Miesiac to z reguly 4 tyg :diabloti: Napisalam ze prawie miesiac a nie ze miesiac :D
    Wiem.

Przed chwilą wróciliśmy ze spacerku, ale dziś pogody do zdjęć nie ma... Ciągle pada, brrrr. :shake:

Posted

[FONT=Georgia]pff...miały po dwa miesiące wolnego i jeszcze marudzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
    jeszcze do września zostało troszkę czasu, nie ma co myśleć na zaś...bawcie się i cieszcie każdą wolną chwilą :)

wygłaszcz Puszka :)
    [/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']To drugie ma swoj urok!
    ;)

[quote name='Izabela124.']Mi też do szkoły nie chce się wracać, chyba sobie przedłużę wakacje :D
    Ja też chcę :D

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pff...miały po dwa miesiące wolnego i jeszcze marudzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
    jeszcze do września zostało troszkę czasu, nie ma co myśleć na zaś...bawcie się i cieszcie każdą wolną chwilą :)

wygłaszcz Puszka :)
    [/FONT]
    Już każdy z kim gadam to tylko 'ja pie*dole, niedługo znowu do budy.' :P
    Wygłaskany :)

[quote name='Sheltii']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_08002.jpg

pięknie pozuje ;)
    [quote name='Misia&Ruby']http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/Puszki/DSC_08002.jpg
    Cudowne zdjęcie :)

Dzięki :)

A ja mam lenia i nie chce mi sie robić Puszkowi zdjęć :D . Za to byłam dziś na zakupach i nawet kupiłam same DAMSKIE rzeczy :O ale i tak wolę swój dres :D:D . Aktualnie piję szejka, a o 18 wybywamy na spacer ;)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
    sprzątać mogę, gorzej z gotowaniem :D ale od czego są przepisy... albo zupki chińskie :diabloti:
    Jadam tylko zdrową żywność :diabloti:Nauczysz się gotować:D W takim razie możesz ze mną zamieszkać:multi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
    Jadam tylko zdrową żywność :diabloti:Nauczysz się gotować:D W takim razie możesz ze mną zamieszkać:multi:

To se jedaj :diabloti: Ja przeżyję na zupkach chińskich i tym podobnych :D

Posted

wiki4 napisał(a):
    Weźcie mnie też do siebie przygarnijcie. Mogę gotować i psy wyprowadzać, byleby opuścić szkolę i sprzątanie :modla:
    Biorę Cię :D Pusiakowa będzie sprzątała, Ty będziesz gotowała i psy wyprowadzała :diabloti: Zapraszam do Łomży :D