Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Podoba mi się ta fotka:) http://img812.imageshack.us/img812/5890/img1120v.jpg Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kto oglądał "Gliniarz i Prokurator" ? :evil_lol: Quote
lourdnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Podoba mi się ta fotka:) http://img812.imageshack.us/img812/5890/img1120v.jpg Pzdr. To moje szkodniki z Pinką :) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Hohoho, powtórzę, ależ Was tam było dużo:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A jak tak widzę Pinke, to nadal podtrzymuje słowa z ubiegłorocznego Sopotu, ze ona ma coś z Masi. Quote
Cienka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']A jak tak widzę Pinke, to nadal podtrzymuje słowa z ubiegłorocznego Sopotu, ze ona ma coś z Masi. Pina kochała bardzo mocno Masię zawsze jak odwiedzaliśmy zieloną to najpierw leciała do Masi się przywitać (dlatego w awatarze mam Masie z tulkającą się do niej Piną). Ale czy ma coś z Masi chyba nie, nawet umaszczenie nie jest podobne. Quote
Zuza i Noddy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 http://img852.imageshack.us/img852/5308/img1239y.jpg No nie wiem, mi Maśke przypomina, ten wyraz pyszczka. Quote
Cienka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']http://img852.imageshack.us/img852/5308/img1239y.jpg No nie wiem, mi Maśke przypomina, ten wyraz pyszczka. Spoko, a mnie to się w Sopocie podobało z jaką czułością ustawiałaś Pinę. Ona tymi swoimi patyczkami przebierała a Ty na spokojnie jedna druga i już stała jak należy. Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']A jak tak widzę Pinke, to nadal podtrzymuje słowa z ubiegłorocznego Sopotu, ze ona ma coś z Masi. Może nie tyle "coś z Masi", ale tak ogólnie jest do niej bardzo podobna. Ja, jak zobaczyłam w ub.r. Pinkę po raz pierwszy, to prawie łzy w oczach miałam. Bo patrząc na Pinkę, widziałam Maskę... [quote name='Cienka']Pina kochała bardzo mocno Masię zawsze jak odwiedzaliśmy zieloną to najpierw leciała do Masi się przywitać (dlatego w awatarze mam Masie z tulkającą się do niej Piną). Ale czy ma coś z Masi chyba nie, nawet umaszczenie nie jest podobne. To nie chodzi o umaszczenie, chodzi o ogólny obraz Pinki... [quote name='Cienka']Spoko, a mnie to się w Sopocie podobało z jaką czułością ustawiałaś Pinę. Ona tymi swoimi patyczkami przebierała a Ty na spokojnie jedna druga i już stała jak należy. Może i w tym roku spotkamy się w Sopocie taka zwartą grupą, co? Zuzka wstępnie zapowiedziała się na sopot, może o Kaya dojedzie, ja będę, może zielona, zinka, jamnicze... Ale byłoby super:) I podejrzewam, że ręce Zuzki tez by wiele zdziałały w prezentacji Pinki:) Pzdr. Quote
Cienka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 zielona to raczej na pewno ale tym razem się nie spóźni dostała przykaz przyjechać dzień wcześniej :) No chyba, że zaśpimy następnego dnia. A jeśli chodzi o Zuzę to od pół roku ładnie się do niej uśmiecham, zobaczymy czy się zgodzi :) Quote
Zuza i Noddy Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Cienka']zielona to raczej na pewno ale tym razem się nie spóźni dostała przykaz przyjechać dzień wcześniej :) No chyba, że zaśpimy następnego dnia. A jeśli chodzi o Zuzę to od pół roku ładnie się do niej uśmiecham, zobaczymy czy się zgodzi :) Ja już się zgodziłam i to dosyc dawno bodajże w buszkowej galerii. A do Sopotu to ja na pewno przyjadę, to jedna, jeśli nie najfajniejsza wystawa w Polsce. A co do Pinki to chodziło mi właśnie o takie ogólne wrażenie. Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Cienka']zielona to raczej na pewno ale tym razem się nie spóźni dostała przykaz przyjechać dzień wcześniej :) No chyba, że zaśpimy następnego dnia. A jeśli chodzi o Zuzę to od pół roku ładnie się do niej uśmiecham, zobaczymy czy się zgodzi :) [quote name='Zuza i Noddy']Ja już się zgodziłam i to dosyc dawno bodajże w buszkowej galerii. A do Sopotu to ja na pewno przyjadę, to jedna, jeśli nie najfajniejsza wystawa w Polsce. A co do Pinki to chodziło mi właśnie o takie ogólne wrażenie. No, to juz mamy jasnośc co do sprawy Pinki i Zuzki:) pzdr. Pzdr. Quote
Recommended Posts