Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']A jak tak widzę Pinke, to nadal podtrzymuje słowa z ubiegłorocznego Sopotu, ze ona ma coś z Masi.

Pina kochała bardzo mocno Masię zawsze jak odwiedzaliśmy zieloną to najpierw leciała do Masi się przywitać (dlatego w awatarze mam Masie z tulkającą się do niej Piną). Ale czy ma coś z Masi chyba nie, nawet umaszczenie nie jest podobne.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']A jak tak widzę Pinke, to nadal podtrzymuje słowa z ubiegłorocznego Sopotu, ze ona ma coś z Masi.
Może nie tyle "coś z Masi", ale tak ogólnie jest do niej bardzo podobna. Ja, jak zobaczyłam w ub.r. Pinkę po raz pierwszy, to prawie łzy w oczach miałam. Bo patrząc na Pinkę, widziałam Maskę...

[quote name='Cienka']Pina kochała bardzo mocno Masię zawsze jak odwiedzaliśmy zieloną to najpierw leciała do Masi się przywitać (dlatego w awatarze mam Masie z tulkającą się do niej Piną). Ale czy ma coś z Masi chyba nie, nawet umaszczenie nie jest podobne.
To nie chodzi o umaszczenie, chodzi o ogólny obraz Pinki...

[quote name='Cienka']Spoko, a mnie to się w Sopocie podobało z jaką czułością ustawiałaś Pinę. Ona tymi swoimi patyczkami przebierała a Ty na spokojnie jedna druga i już stała jak należy.
Może i w tym roku spotkamy się w Sopocie taka zwartą grupą, co? Zuzka wstępnie zapowiedziała się na sopot, może o Kaya dojedzie, ja będę, może zielona, zinka, jamnicze... Ale byłoby super:)
I podejrzewam, że ręce Zuzki tez by wiele zdziałały w prezentacji Pinki:)

Pzdr.

Posted

zielona to raczej na pewno ale tym razem się nie spóźni dostała przykaz przyjechać dzień wcześniej :) No chyba, że zaśpimy następnego dnia.
A jeśli chodzi o Zuzę to od pół roku ładnie się do niej uśmiecham, zobaczymy czy się zgodzi :)

Posted

[quote name='Cienka']zielona to raczej na pewno ale tym razem się nie spóźni dostała przykaz przyjechać dzień wcześniej :) No chyba, że zaśpimy następnego dnia.
A jeśli chodzi o Zuzę to od pół roku ładnie się do niej uśmiecham, zobaczymy czy się zgodzi :)
Ja już się zgodziłam i to dosyc dawno bodajże w buszkowej galerii. A do Sopotu to ja na pewno przyjadę, to jedna, jeśli nie najfajniejsza wystawa w Polsce. A co do Pinki to chodziło mi właśnie o takie ogólne wrażenie.

Posted

[quote name='Cienka']zielona to raczej na pewno ale tym razem się nie spóźni dostała przykaz przyjechać dzień wcześniej :) No chyba, że zaśpimy następnego dnia.

[quote name='Zuza i Noddy']Ja już się zgodziłam i to dosyc dawno bodajże w buszkowej galerii. A do Sopotu to ja na pewno przyjadę, to jedna, jeśli nie najfajniejsza wystawa w Polsce. A co do Pinki to chodziło mi właśnie o takie ogólne wrażenie.
No, to juz mamy jasnośc co do sprawy Pinki i Zuzki:)

pzdr.
Pzdr.