Agatta 2011 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Witam Jestem zainteresowana kupnem pieska rasy West. Miałam juz pieska tej razy ale niestety miał wade genetyczną.. :shake: Moze państwo znacie godne polecenia hodowle w okolicy województwa Świetokrzystkiego lub sami macie na sprzedaż pieski rasy west interesują mnie z rodowodem jak i bez. Quote
luna85 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Może warto zobaczyc pieski do adopcji. Ja w ten sposób poznałam moja najlepsiejszą kumpele Friss :D Quote
Martens Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Agatta 2011'] Miałam juz pieska tej razy ale niestety miał wade genetyczną.. :shake: [/QUOTE] A z jakiej hodowli był to piesek? Rodowodowy? Quote
Evelynkaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jeśli szukasz psa zdrowego najbezpieczniej będzie wziąć psiaka z rodowodem, który ma udokumentowane pochodzenie i jest trzymany w warunkach domowych. Quote
masuimi33 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 cioteczki 1,5 West błąka się po Sandomierzu, ludzie przeganiają go kamieniami mam domek stały dla niego w Legionowie z wielkim serduchem i ogrodem. Niestety nie mamy pieniążków na transport. 250zł Każda złotówka się:-( liczy. Cioteczki pomóżcie:shake: Zdjęcie psa w 7 poście na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/2081...zypadek-napis Quote
Recommended Posts