kelpie87 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Szykuje mi sie kilkudniowy wyjazd z psicą. Nie będę miała możliwości przechowania swoich barfowych mrożonek, a z kupieniem świeżego mięsa też będzie trudno (zachciało się zagranicznych wojaży:eviltong:). A pies musi coś w tym czasie jeść... Czy ktos miał doświadczenia z takim przerwaniem barfu i żywieniem psa przez kilka dni czymś innym? Ja myślałam o dobrej jakości mięsnych puszkach, bo są na pewno bardziej zbliżone do barfu niż sucha karma. Po zmianie na suchą karmę na pewno byłyby sensacje, a że to wyjazd i i to na wystawy, więc pies musi byc w super formie, pomyslałam że puszki (takie bez dodatku zbożowych wypełniaczy) byłyby mniejszym szokiem dla układu pokarmowego. Quote
zakla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Moja w 'przerwach' krotkich dostaje puszki np.Bozity, ktore sa totalnie miesne. Quote
Wigor Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nie wiem, czy w Polsce jest dostepne ani dokad jedziesz. Ja korzystam z k9natural http://www.k9natural.co.nz/k9-stockists-suppliers-wholesalers-sellers-distributors__I.195 . To taki barf, tylko suszony, a nie mrozony. Zalewa sie woda i za kilka minut gotowe - sietnie sie sprawdza na wyjazdach. W domu kroluje mieso :) Quote
Recommended Posts