Viris Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wiola.od.Gacka napisał(a):Ja przyszłam o 13 to już się ludzie rozeszli prawie. Anutka z siostrą, Draczyn z maluchami, brat Arigusia, jeszcze kilkka osób nie znam bliżej, Viris na chwilę dać dary na aukcję dla Zuzi i dzieciaków. Milutko było, dobrze, że nie padało. Anka Na chwile??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bylam poltorej godzinki, zdarzylam zamarznac (nie planowalam ze bede na spotkanku). Ile tam jeszcze szaleliscie? :) Quote
Joss Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale fajnie, ile młodzieży:) Moze ktoś napisze kto jest kto:))) Ja tylko Arigo rozpoznaje:) Quote
anutka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Joss, pzaczne od płowych - różowa obróżka Chrumka Draczyn - granatowa obróżka Cypis Draczyn - Beżowa obroża - najmłodszy Moby, czyli Caruso Sto Pręg - czarne szelki młodszy brat Arrigo Cid Rubinowy Skarb łaciate: Draka Draczyn i Arrigo pręgowane Matylda i dwa psy, których z imion nie znam. Była jeszcze Mama Wioli z Gackiem, ale nie mam jego zdjęcia. Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Bo się grzebaliśmy wyspać nie mogliśmy i na 13 dopiero dotarliśmy. To ja jakoś Viris zrozumiałam że wpadła na chwilę, a tym czasem była długo. To ja nie w temacie byłam. Pozdrawiam Anka Quote
Joss Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :) Dzięki Anutka, ten jasny, pręgowany smieszny:))) Nauczyłam sie juz odrozniac Chrumkę od Cypisa:) Chociazby po ogonkach:) Quote
Viris Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 anutka napisał(a):Joss, pzaczne od płowych - różowa obróżka Chrumka Draczyn - granatowa obróżka Cypis Draczyn - Beżowa obroża - najmłodszy Moby, czyli Caruso Sto Pręg - czarne szelki młodszy brat Arrigo Cid Rubinowy Skarb łaciate: Draka Draczyn i Arrigo pręgowane Matylda i dwa psy, których z imion nie znam. Była jeszcze Mama Wioli z Gackiem, ale nie mam jego zdjęcia. Samiec pregus,poza Gackiem to BORYS (z tego co wiem). Wybaczcie zdjecia beda jutro. Jestem ledwo zywa. Quote
Viris Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jasny pregus nazywal sie hmmm zapomnialam, ale pewnie sobie przypomne :) Quote
Viris Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nie przypomnialam sobie. No to fotki: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To na razie tyle. Mam jeszcze jedno ciekawe zdjecie, ale chcialam je "specjalnie" obrobic wiec na razie nie pokaze ;) Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Już niedługo niedziela. Czy jest ktoś chętny na specerek? Jeśli nic mi nie przeszkodzi to przyjdę z Gackiem o 12. Chcę tylko wiedzieć czy ktoś się może wybira tej niedzieli na Szczęśliwice? Anka Quote
_beatka_ Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 bezyki Draczyn sa przepiekne, aż sie napatrzeć nie mogę na te pączuszki:loveu: Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Byłam dzisiaj na Szczęśliwicach z Gackiem. Był jeszcze pan z Borysem. Psy ganiały dobrą godzinę ja sobie z penem miło pogawędziłam. Było bardzo miło. Jak przyszłam o 12 nikogo jeszcze nie było, poszłam z Gackiem nad wodę ale mi się skąpał . W krzakach koło wody biega pełno szczurów. Na naszej polanie oddalonej od wody jest fajnie. Szkodz, że tych szczurów nikt nie tępi. Pozdrawiam Anka Quote
_beatka_ Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 a gacek nie ganial szczurow jak przystalo na bf?:cool3: :evil_lol: Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Już więcej nad tą wodę z Gackiem nie polezę. Najpierw wkoczył mi do tego bajora i nie chciał wyjść musiałam go wyłowić i miałam mokre buty. Dostał palmy i się nie słuchał. Chciał do łabędzia koniecznie się dostać. Na smycz go zapiełam bo już mnie zdenerwował. Poszłam kawałek dalej a tu inwazja szczurów zapylają po krzaczorach. Gacek mnie nagle pociągnął i w te krzaczory chciał lecieć. Mało ze strachu nie umarłam, a ludzie na ławce to sobie siedzą i te szczury ogladają. Mnie często się szczury śnią i wtedy budzę się ze strachem. Przeczytałam w senniku co to znaczy. Już miałam czarne wizje jak Gacka mojego by taki ugryzł. Do domu bym nie miała po co wracać powiedzieli by , że nie mam wyobraźni i nie można mi psa dać pod opiekę. Pozdrawiam Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Niech się nikt po mojej relacji nie wystraszy. Na naszej polanie jest fajnie i bezpiecznie. Zapraszam na niedzielne spotkanie, jeśli pogoda będzie i nic nie stanie na przeszkodzie to ja przyjdę. Anka Quote
_beatka_ Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 o chryste to ześ walnęla opis zachęcający...:-o :evil_lol: może wpadne w ta niedziele z bajtkiem ale to zalezy czy bede musial isc do pracy Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 My będziemy na górce z daleka od wodnej części parku. Ja tylko pisałam ku przestrodze by nad wodą psa nie puszczać. Tak całkiem serio jest fajnie i psy sobie biegają w miłym towarzystwie. Anka Quote
_beatka_ Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ten tydzien odpada, musze isc do pracy w niedziele od 11 do 17 wiec nie dam rady:placz: ale moze nastepnym razem mi podaruja weekend, zobaczymy:cool3: Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jeszcze się spotkamy zawsze ktoś przyjdzie na niedzielny spacerek. Beatka jak u Ciebie z dojazem? Czy masz trasę obcykaną? Słuzba nie drużba, dobrze, że praca jest a na przyjemności przyjdzie czas. Pozdrawiam Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dzisiaj w moim parku przy Żwirkach spisała mnie policja bo Gacuś luzem chodził. Dostałam upomnienie, już miałam wizję jak wklejają mi mandat podobno 200 zł . Ja słyszałam kiedyś, że 100. Już sobie myślałam co bym za te 200 zrobiła. Pozdrawiam Anka Quote
Viris Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No ale co? Skonczylo sie tylko na upomnieniu mam nadzieje? Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Tak tylko upomnienie wyskamłałam. Mówię pan daruje to tylko BF on przychodzi tu trzy lata jest bardzo mądry reaguje na komendy, nikogo nie zaczepia. Anka Quote
Agama Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 nasunela mi sie taka refleksja-jak idzie ,,dresiarz,, z psem duzym ,bojowym bez smyczy -to panowie mundurowi nie reaguja ,jesli zobacza kobiete z malym pieskiem -to natychmiast sie wykazuja...zalosne jest takie postepowanie Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Biegał jeszcze średni sznaucer, ale miał kaganiec. Tych ludzi puścili a mnie ciśnienie podnieśli ot i się wykazali. Nie miałam dokumentów i myślałam, że mnie z Gackiem do aresztu doprowadzą . Połaczyli się z rejestrem i tam słyszałam jak mówli niekarana i nienotowana. Straszne wzmożone patrole przed świętem. Jeszcze w lecie sami zaczepiali i mówili jaki fajny mopsik widocznie nie na ta ekipę trafiłam. Anka Quote
_beatka_ Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 znam ten ból agamo, u mnie na osiedlu na moich oczach pani ze strazy miejskiej dala facetowi mandat 200zl za szczeniaka yorka bez smyczy:crazyeye: Quote
Recommended Posts