Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
Ja przyszłam o 13 to już się ludzie rozeszli prawie.
Anutka z siostrą, Draczyn z maluchami, brat Arigusia, jeszcze kilkka osób nie znam bliżej, Viris na chwilę dać dary na aukcję dla Zuzi i dzieciaków.
Milutko było, dobrze, że nie padało.
Anka

Na chwile??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bylam poltorej godzinki, zdarzylam zamarznac (nie planowalam ze bede na spotkanku). Ile tam jeszcze szaleliscie? :)

Posted

Joss,
pzaczne od płowych
- różowa obróżka Chrumka Draczyn
- granatowa obróżka Cypis Draczyn
- Beżowa obroża - najmłodszy Moby, czyli Caruso Sto Pręg
- czarne szelki młodszy brat Arrigo Cid Rubinowy Skarb
łaciate:
Draka Draczyn i Arrigo
pręgowane
Matylda i dwa psy, których z imion nie znam.
Była jeszcze Mama Wioli z Gackiem, ale nie mam jego zdjęcia.

Posted

anutka napisał(a):
Joss,
pzaczne od płowych
- różowa obróżka Chrumka Draczyn
- granatowa obróżka Cypis Draczyn
- Beżowa obroża - najmłodszy Moby, czyli Caruso Sto Pręg
- czarne szelki młodszy brat Arrigo Cid Rubinowy Skarb
łaciate:
Draka Draczyn i Arrigo
pręgowane
Matylda i dwa psy, których z imion nie znam.
Była jeszcze Mama Wioli z Gackiem, ale nie mam jego zdjęcia.

Samiec pregus,poza Gackiem to BORYS (z tego co wiem). Wybaczcie zdjecia beda jutro. Jestem ledwo zywa.

Posted

Nie przypomnialam sobie.

No to fotki:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

To na razie tyle. Mam jeszcze jedno ciekawe zdjecie, ale chcialam je "specjalnie" obrobic wiec na razie nie pokaze ;)

Posted

Byłam dzisiaj na Szczęśliwicach z Gackiem. Był jeszcze pan z Borysem.
Psy ganiały dobrą godzinę ja sobie z penem miło pogawędziłam.
Było bardzo miło. Jak przyszłam o 12 nikogo jeszcze nie było, poszłam
z Gackiem nad wodę ale mi się skąpał . W krzakach koło wody biega pełno szczurów. Na naszej polanie oddalonej od wody jest fajnie.
Szkodz, że tych szczurów nikt nie tępi.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Już więcej nad tą wodę z Gackiem nie polezę. Najpierw wkoczył mi do tego bajora i nie chciał wyjść musiałam go wyłowić i miałam mokre buty. Dostał palmy i się nie słuchał. Chciał do łabędzia koniecznie się dostać. Na smycz go zapiełam bo już mnie zdenerwował. Poszłam kawałek dalej a tu inwazja szczurów zapylają po krzaczorach. Gacek mnie nagle pociągnął i w te krzaczory chciał lecieć. Mało ze strachu nie umarłam, a ludzie na ławce to sobie siedzą i te szczury ogladają. Mnie często się szczury śnią i wtedy budzę się ze strachem. Przeczytałam w senniku co to znaczy.
Już miałam czarne wizje jak Gacka mojego by taki ugryzł. Do domu bym nie miała po co wracać powiedzieli by , że nie mam wyobraźni i nie można mi psa dać pod opiekę.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Dzisiaj w moim parku przy Żwirkach spisała mnie policja bo Gacuś luzem chodził. Dostałam upomnienie, już miałam wizję jak wklejają mi mandat podobno 200 zł . Ja słyszałam kiedyś, że 100.
Już sobie myślałam co bym za te 200 zrobiła.
Pozdrawiam
Anka

Posted

nasunela mi sie taka refleksja-jak idzie ,,dresiarz,, z psem duzym ,bojowym bez smyczy -to panowie mundurowi nie reaguja ,jesli zobacza kobiete z malym pieskiem -to natychmiast sie wykazuja...zalosne jest takie postepowanie

Posted

Biegał jeszcze średni sznaucer, ale miał kaganiec. Tych ludzi puścili a mnie ciśnienie podnieśli ot i się wykazali. Nie miałam dokumentów i myślałam, że mnie z Gackiem do aresztu doprowadzą . Połaczyli się z rejestrem i tam słyszałam jak mówli niekarana i nienotowana.
Straszne wzmożone patrole przed świętem.
Jeszcze w lecie sami zaczepiali i mówili jaki fajny mopsik widocznie nie na ta ekipę trafiłam.
Anka