filodendron Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Duple są chude. Tzn. powinny być dość chude. Na zdjęciach nie wygląda jakoś bardzo chudo - choć pewnie w rękach lepiej "czuć" jego wagę. Quote
LadyS Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='filodendron']Duple są chude. Tzn. powinny być dość chude. Na zdjęciach nie wygląda jakoś bardzo chudo - choć pewnie w rękach lepiej "czuć" jego wagę.[/QUOTE] No właśnie czuć każdą kostkę, tym bardziej, ze jeszcze nieco puszku na nimz zostało - jak dla mnie, jeszcze z pół kilo do max kilograma mógłby przybrać, choć wolałabym, żeby to były mięśnie, a nie tłuszcz ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ja mysle, ze jemu trzeba przytyć tak samo jak mojemu Hamsterowi,czyli mięśnie wyrobic zeby kostki się pochowały hhihi Quote
ania z poznania Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='filodendron']Duple są chude. Tzn. powinny być dość chude. Albo pączki :diabloti:. Moja toyka jest szczupła, poprzedni pudel też był. Ale mojej mamy....... od miski to go trzeba odciągać :evil_lol:, zjadłby tyle ile by było, żyje po to żeby jeść. Quote
evel Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Mimo tego, że ja osobiście lubuję się w psach chudych, a żylastych, chciałam napisać, że Morel jest straszny - w dotyku jak korpus z kurczaka :evil_lol: Quote
filodendron Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A co on teraz dostaje do jedzenia? Mój dupel to giga wybredniak - jak był w wieku Morela i potem to okrutnie ciężko było go podtuczyć. Bywało, że zbierałam opiernicz od weta. Teraz (5 lat) jest już w miarę normalnie, choć z żarciem trzeba się nagimnastykować. Morel je? Ma apetyt? Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Morel je aktualnie Hillsa z czyms tam (ladyswallow pomoz hihi), brit care puppy mu nie podszedł totalnie:-) zobaczymy jak mu podejdzie Josera:-) Quote
filodendron Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='sacred PIRANHA'] brit care puppy mu nie podszedł totalnie:-) [/QUOTE] To teoretycznie świadczy o tym, że z głodu nie przymiera ;) I najprawdopodobniej tak jest. Niemniej, na wszelki wielki wypadek napiszę, że mój dupel to formacja negująca każdą suchą niezależnie od skutków i na suchej nie było możliwości ucieczki od chudnięcia a o podtuczeniu to już w ogóle nie było rozmowy. Może jednak Morel potrzebuje trochę czasu, żeby zacząć jeść i zadbać o figurę. Josera jest całkiem ok - może podejdzie maluchowi. Quote
LadyS Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Na chwilę obecną Morel je Hill'sa Science Plan Puppy Healthy Developement z siemieniem lnianym dodawanym dla poprawy skóry, sierści i kup ;) A niedłuogo przychodzi Josera Agilo, dla psów aktywnych - mam nadzieję, ze mu podpasuje, bo ładnie się na tym podpasie ;) Quote
LadyS Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Zapraszam na bazar: http://www.dogomania.pl/threads/207143 Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ale cudeńko:loveu: Taka ślicznota i nie chcą na łóżku?:cool3: Quote
LadyS Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Energy']Ale cudeńko:loveu: Taka ślicznota i nie chcą na łóżku?:cool3:[/QUOTE] Hihi, widzisz, jak męczymy biednego dupelka? :evil_lol: Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='ladySwallow']Hihi, widzisz, jak męczymy biednego dupelka? :evil_lol:[/QUOTE] No widzę:diabloti: On jakiś taki za grzeczny czy co? Powinien wejść jak śpicie:evil_lol: Quote
LadyS Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Energy']No widzę:diabloti: On jakiś taki za grzeczny czy co? Powinien wejść jak śpicie:evil_lol:[/QUOTE] Generalnie jest dość grzeczny, szczególnie w domu - na spacerze to głupawka go dopada, szczególnie w trawie :lol: Mam bardzo czujnego TŻta, który zwykle ekspediuje psy z łóżka nawet śpiąc :evil_lol: Quote
Taneska Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ponieważ świat jest mały, a Lublin jeszcze mniejszy:cool3: , miałyśmy przyjemność poznać Morela osobiście- jest bardzo łagodny, sympatyczny, delikatny, a po wizycie u fryzjera zabójczo przystojny!:oops: Quote
LadyS Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Taneska']Ponieważ świat jest mały, a Lublin jeszcze mniejszy:cool3: , miałyśmy przyjemność poznać Morela osobiście- jest bardzo łagodny, sympatyczny, delikatny, a po wizycie u fryzjera zabójczo przystojny!:oops:[/QUOTE] Ooo, witam serdecznie :) Quote
MaDi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Niby grzeczny i uroczy, hmmm Lady powiedz prawdę:mad::diabloti: Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='MaDi']Niby grzeczny i uroczy, hmmm Lady powiedz prawdę:mad::diabloti:[/QUOTE] Co Ci zrobił?:crazyeye::evil_lol: Quote
MaDi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Energy']Co Ci zrobił?:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Widział....:diabloti: Quote
Energy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='MaDi']Widział....:diabloti:[/QUOTE] popatrzył i podpadł?:evil_lol: Quote
LadyS Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Duplowi się upiekło - dziś zimno, więc piesek na łóżku ;) Na brzeżku łóżka, żeby nie było wątpliwości ;) Dwie pozycje królewicza, słabe zdjęcia, bo telefonem TŻ robił: Quote
evel Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/__PzL0RsYOIA/TcWZr9M1pwI/AAAAAAAAElo/lUVg44noLoc/Zdj%C4%99cie0101.jpg jaki zgon, hahaha! :evil_lol: Quote
Recommended Posts