Majaa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Pajunia nie wieszaj się jeszcze ! Jesteś za daleko, żeby Cię wspomóc fizycznie, ale pozytywne fluidy cały czas wysyłamy do Ciebie! Quote
pajunia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjedz i sie cos porzadnego, wyskokowego za mna napij, aby ta realnosc zapomniala, co mi sie wciaz pod nogami placze i te bomby smierdzace, w ktore co raz wlaze. Zasrane zycie., doslownie i nie w przenosni. :evil_lol: Ale ja to nie tak na powaznie, fajnie z tymi psami. Co prawda , ludzie to juz calkiem,jak na idiotke sie patrza.:evil_lol: Quote
weszka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 IZIS hopsnęła na allegro szukać domku http://www.allegro.pl/item160854690_biala_dama_izis_wcale_nie_straszy_chce_kochac_.html Quote
Ulka18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Co prawda , ludzie to juz calkiem,jak na idiotke sie patrza HIHI, to jest nas wiecej...Pajuniu, witaj w gronie :p Quote
andzia69 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 pajunia - jak masz łózko pełne psów to termofora nie musisz sobie wkładać do ogrzania łóżka - grzanie masz gratis:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pajunia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Weszka, Izis jest zbyt daleko, trudno by bylo do niej dojechac i ja przywiezc do nowego domku. Smiejcie sie, smiejcie, ale takich termoforow, to tylko mozecie zazdroscic, tylko aby sie tak nie rozpychaly w lozku, to byloby troche lepiej. Quote
andzia69 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 pajuniu - weszka chciała dobrze i z rozpędu pewnie nie przeczytala (bo w tytule tego nie ma),że sunia jest juz w Niemczech na tymczasie! Ale jak się ktoś zgłosi to zawsze można zaproponować innego piesia! Quote
pajunia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Majkus, czy moglabys zmienic tytul watku? Wiem, ze roboty masz w brod, ale prosze, zmien. Wprowadza troche zamieszania. Dzieki. Wiem, ze weszko chcialas dobrze. I bardzo dziekuje, tylko to troche niefortunne wyszlo. A moze by ta aukcje zostawic, tylko innego psiaka wstawic ? Quote
Ulka18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 No wlasnie. Kochana Weszko, zmien prosimy aukcje na innego psiaczka. Podmien szybciutko i bedzie dobrze. Ja czesto tak robie, jak mi pies "pojdzie" ;) Quote
Majaa Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 pajunia napisał(a):Majkus, czy moglabys zmienic tytul watku? Wiem, ze roboty masz w brod, ale prosze, zmien. Wprowadza troche zamieszania. Dzieki. Wiem, ze weszko chcialas dobrze. I bardzo dziekuje, tylko to troche niefortunne wyszlo. A moze by ta aukcje zostawic, tylko innego psiaka wstawic ? Zaraz zmienię ...tylko na jaki? hmmm... A weszkę poprosimy ładnie żeby na miejsce tej aukcji wstawiła innego psiaka! Rozpędziła się weszka nam ! Jak wszystkie to wszystkie wystawiła i to w jakim tempie :crazyeye: Quote
Ulka18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jak wszystkie to wszystkie wystawiła i to w jakim tempie O kurcze, juz pedze na allegro zobaczyc te aukcje. No to rzeczywiscie Weszka jest blyskawica :p Quote
weszka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kurcze! Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane ;) Już IZIS kasuję z allegro! Sorrrryyyyyyy!!!!!!!! Quote
weszka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Izis usunięta. Dam innego psiaka, mam nadzieję że tym razem bez wpadki ;) Quote
Ulka18 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Weszko kochana, trzeba bylo podmienic innego psiaczka na miejsce Izis. Nie placilabys za nowa aukcje. I mniej roboty bys miala ;) Quote
Majaa Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Weszko kochana, trzeba bylo podmienic innego psiaczka na miejsce Izis. Nie placilabys za nowa aukcje. I mniej roboty bys miala ;) To prawda ! Weszka pamiętaj Nastepnym razem będzie Ci łatwiej ! Quote
Majaa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Pajuniu Co słychać u szczebiotek? W tej sytuacji, to ja chybę Izis zdejmę z pierwszego postu! Nie będziemy siać zamętu! Quote
pajunia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jeszcze tylko Iziis i Filo nie maja domku. Wczoraj Portosa zawiozlam do nowego domku ( w Heidelbergu, czyli kolo mnie) Panstwo byli w sobote go ogladnac, no i dwa dni spac nie mogli. Szczegolnie pan domu. Sama zrobilam wiec kontrole przedadopcyjna, i nie moglam nic negatywnego znalezc, wiec Portos zostal. Izis chyba zostanie na tej tymczasowce . Bardzo wiele na to wskazuje. Ona jest cudowna. Tak, ze traktuj je Maju, jakby ich juz nie bylo do adopcji. Quote
weszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Tak się cieszę :multi: Pajuniu chylę czoła przed Tobą :lol: Quote
KamaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jak Ty to robisz Pajuniu, że masz taką skuteczność?!? Zaraź mnie proszę:cool3: Quote
pajunia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No staram sie, jak moge. Oglaszam na roznych portalach i stwierdzilam, ze moja strona internetowa jest coraz czesciej ogladana. Zreszta jako " stara handlara" :evil_lol: tych ulicznych bidot , nie moze byc inaczej. Musze przeciez te zlote gory zarobic na te zlote miski, moich psiakow.:cool3: Quote
pajunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A teraz cos dla oka Babci Majki: Izis w domku i Filo, teraz Rocky, ostatni z dzieci Izis. Rocky pozostal na tymczasowce u Astrid. Jej maz, Peter jest tak w psiaku zakochany, ze nie mogl sie z nim rozstac. Mialam nawet klopot, gdyz znalazlam dla Fila domek, a Astrid sie rozplakala i powiedziala, ze nie moga go juz dac. I teraz zostal na stale tam.:lol: Quote
Majaa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Jejciu Czemu ja tych zdjatek nie widziałam :oops: Teraz w ramach porządków do nich dotarłam dopiero! Pajuniu co tam u psiaczków? Wiesz coś ? Quote
Recommended Posts