Jump to content
Dogomania

Starachowice!IZIS wyrzucona przed domem hycla!Psiaki są już w domkach iDTw Niemczech!

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjedz i sie cos porzadnego, wyskokowego za mna napij, aby ta realnosc zapomniala, co mi sie wciaz pod nogami placze i te bomby smierdzace, w ktore co raz wlaze. Zasrane zycie., doslownie i nie w przenosni. :evil_lol: Ale ja to nie tak na powaznie, fajnie z tymi psami. Co prawda , ludzie to juz calkiem,jak na idiotke sie patrza.:evil_lol:

Posted

Weszka, Izis jest zbyt daleko, trudno by bylo do niej dojechac i ja przywiezc do nowego domku.

Smiejcie sie, smiejcie, ale takich termoforow, to tylko mozecie zazdroscic, tylko aby sie tak nie rozpychaly w lozku, to byloby troche lepiej.

Posted

pajuniu - weszka chciała dobrze i z rozpędu pewnie nie przeczytala (bo w tytule tego nie ma),że sunia jest juz w Niemczech na tymczasie!
Ale jak się ktoś zgłosi to zawsze można zaproponować innego piesia!

Posted

Majkus, czy moglabys zmienic tytul watku? Wiem, ze roboty masz w brod, ale prosze, zmien. Wprowadza troche zamieszania. Dzieki.
Wiem, ze weszko chcialas dobrze. I bardzo dziekuje, tylko to troche niefortunne wyszlo. A moze by ta aukcje zostawic, tylko innego psiaka wstawic ?

Posted

pajunia napisał(a):
Majkus, czy moglabys zmienic tytul watku? Wiem, ze roboty masz w brod, ale prosze, zmien. Wprowadza troche zamieszania. Dzieki.
Wiem, ze weszko chcialas dobrze. I bardzo dziekuje, tylko to troche niefortunne wyszlo. A moze by ta aukcje zostawic, tylko innego psiaka wstawic ?

Zaraz zmienię ...tylko na jaki? hmmm... A weszkę poprosimy ładnie żeby na miejsce tej aukcji wstawiła innego psiaka!
Rozpędziła się weszka nam ! Jak wszystkie to wszystkie wystawiła i to w jakim tempie :crazyeye:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Weszko kochana, trzeba bylo podmienic innego psiaczka na miejsce Izis. Nie placilabys za nowa aukcje. I mniej roboty bys miala ;)

To prawda ! Weszka pamiętaj Nastepnym razem będzie Ci łatwiej !

Posted

jeszcze tylko Iziis i Filo nie maja domku. Wczoraj Portosa zawiozlam do nowego domku ( w Heidelbergu, czyli kolo mnie) Panstwo byli w sobote go ogladnac, no i dwa dni spac nie mogli. Szczegolnie pan domu. Sama zrobilam wiec kontrole przedadopcyjna, i nie moglam nic negatywnego znalezc, wiec Portos zostal. Izis chyba zostanie na tej tymczasowce . Bardzo wiele na to wskazuje. Ona jest cudowna. Tak, ze traktuj je Maju, jakby ich juz nie bylo do adopcji.

Posted

No staram sie, jak moge. Oglaszam na roznych portalach i stwierdzilam, ze moja strona internetowa jest coraz czesciej ogladana.
Zreszta jako " stara handlara" :evil_lol: tych ulicznych bidot , nie moze byc inaczej. Musze przeciez te zlote gory zarobic na te zlote miski, moich psiakow.:cool3:

• 1 month later...
Posted

A teraz cos dla oka Babci Majki:

Izis w domku

i Filo, teraz Rocky, ostatni z dzieci Izis. Rocky pozostal na tymczasowce u Astrid. Jej maz, Peter jest tak w psiaku zakochany, ze nie mogl sie z nim rozstac. Mialam nawet klopot, gdyz znalazlam dla Fila domek, a Astrid sie rozplakala i powiedziala, ze nie moga go juz dac. I teraz zostal na stale tam.:lol:

• 1 month later...
Posted

Jejciu Czemu ja tych zdjatek nie widziałam :oops: Teraz w ramach porządków do nich dotarłam dopiero!
Pajuniu co tam u psiaczków? Wiesz coś ?