Majaa Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Jakieś nowe wieści ? Prosimy prosimy! Quote
Ibanez Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A u maluszkow nic nowego.Babcia Maja nie odwiedziła ale na odchodne postaramy sie wstawić jeszcze kilka fotek żeby tak smutno nie było;) Brykają sobie beztroskie nieświadome wichury ktora za oknami szaleje... Pozdrawiamy babcie cieplutko calą gromadką :cool3: Quote
Majaa Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Ibanez napisał(a):A u maluszkow nic nowego.Babcia Maja nie odwiedziła ale na odchodne postaramy sie wstawić jeszcze kilka fotek żeby tak smutno nie było;) Brykają sobie beztroskie nieświadome wichury ktora za oknami szaleje... Pozdrawiamy babcie cieplutko calą gromadką :cool3: Babcia nie dojechała bo strasznie dużo następnych bid znalazła! :placz: Jak to jest wszystki jadą? Pajuniu chyba nie jesteś AŻ tak szalona, zeby resztę na DT zabrac :crazyeye: Quote
pajunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Portos ma dom. :lol: A " ja az tak szalona" nie jestem, ale je zabieram. Czy 1, czy 2, czy 5, jaka roznica:evil_lol: Dywane juz mam obrobione , obsikane, pomoc, tylko pralnia chemiczna ,pomoze. Czyli ,co mi tam. A tak na powaznie, Izis pojedzie na tymczas do Leverkusen, czyli tam, gdzie jest Zabcia z Kunowej. To jest bardzo dobry tymczas. Wspaniala rodzina. Zostalo jeszcze 4 maluchow bez domow. I jestem dobrej mysli, ze one szybciutko teraz domki znajda. A gdy juz tu beda, to na pewno szybciej. A miejsce sie na rancho zwolni na natepne. Czyli Maju nie placz, chyba, ze masz cos przeciwko temu, ze do mnie pojada. To zmienie oczywiscie plany. Quote
Majaa Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 pajunia napisał(a): Czyli Maju nie placz, chyba, ze masz cos przeciwko temu, ze do mnie pojada. To zmienie oczywiscie plany. Żartujesz :crazyeye: Ja tylko sobie pomyslałam, że one do Ciebie do domu jadą Sajgonik jak nic byś miała :placz: Quote
pajunia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Walker ma dom. Zostala jeszcze mama Izis , Filo, Snoopy i Margo. Nie rozumiem, one sa tak sliczne. Ale mysle, ze do konca tygodnia domki sie i dla tych pieknych znajda.:lol: Quote
klusek04 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jeszcze cztery szkraby szukają domków. Hopajcie psiaki na pierwszą. Quote
KamaG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Do góry domki potrzebne dla trzech milusińskich i ich mamuśki! Quote
klusek04 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 I jak tam, nie ma dobrych wieści? Takie cuda i nic? Komu śliczności? Quote
pajunia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jada, jada .Izis, Filo i Margot jeszcze na tymczas. Reszta maluchow , do domkow. Mysle, ze jutro okolo poludnia beda u mnie.:lol: Quote
Majaa Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Super Pajuniu ! Trzymamy kciuki za pozostałą trójeczkę! Quote
KamaG Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Zaglądam z nadzieją na nowe krzepiące wieści... przeczytam coś? Quote
KamaG Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Narazie nic ale jestem dobrej myśli, podnoszę! Quote
pajunia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Po wielu perypetiach, dojechaly w niedziele w nocy o 24. Izis pojechala na tymczas do Leverkusen z Filo i Margot. reszta do domkow. Ja jestem wykonczona psychicznnie i fizycznie. Taki stress to juz nie na moje lata. Shella jest przecudowna. miesci sie w dloni , ale w kasze sobie nie da dmuchac. Zreszta one wszystkie sa cudne. Mama Izis to jedna z najwspanialszych sun na swiecie. Przesympatyczna i kochana. Quote
KamaG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dziękujemy za info, Pajunia to Ty chociaż troszkę odpocznij... Quote
klusek04 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pajunia odpoczywa a Izis z amluchami szuka domku. Quote
Majaa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 No cóż teraz to my chyba już wiele nie pomożemy! Ale na wieści czekamy !!!!!!!!!!! Pajuniu Tak powinnaś teraz robić :cool3: :B-fly: :B-fly: Dzięki raz jeszcze za wszystko! Quote
pajunia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Margot pojechala do domku, natomiast wczoraj odebralam z domku - Portosa, ktory teraz u mnie jest. Kopnieci ludzi. Gdy wczoraj zadzwonilam , aby sie zapytac, jak sie czuje maluszek w nowym domku, i czy noc przespal spokojnie, to, uslyszalam, ze oni nie wiedza, jak noc przespal. Ich sypialnia jest na pierwszym pietrze, a Portos spal na parterze w kuchni. Wyobrazacie sobie, maluch, pierwszy raz bez mamy, rodzenstwa i zamiast go przytulic i w sypialni koszyczek postawic, to calkiem go odseparowali. Boshe, ten biedak chyba cala noc plakal. Zaraz pojechalam i bez dluzszych wyjasnien , zabralam malucha. I mam trzy na tymczasie, piec wlasnych, lozko pelne psow, miejsce do spania, to marzenie i szukam porzadnego sznura ,aby mnie nie zawiodl, gdy sie powiesze :placz: Quote
Recommended Posts