Jump to content
Dogomania

Starachowice!IZIS wyrzucona przed domem hycla!Psiaki są już w domkach iDTw Niemczech!

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u maluszkow nic nowego.Babcia Maja nie odwiedziła ale na odchodne postaramy sie wstawić jeszcze kilka fotek żeby tak smutno nie było;)
Brykają sobie beztroskie nieświadome wichury ktora za oknami szaleje...
Pozdrawiamy babcie cieplutko calą gromadką :cool3:

Posted

Ibanez napisał(a):
A u maluszkow nic nowego.Babcia Maja nie odwiedziła ale na odchodne postaramy sie wstawić jeszcze kilka fotek żeby tak smutno nie było;)
Brykają sobie beztroskie nieświadome wichury ktora za oknami szaleje...
Pozdrawiamy babcie cieplutko calą gromadką :cool3:

Babcia nie dojechała bo strasznie dużo następnych bid znalazła! :placz:
Jak to jest wszystki jadą? Pajuniu chyba nie jesteś AŻ tak szalona, zeby resztę na DT zabrac :crazyeye:

Posted

Portos ma dom. :lol: A " ja az tak szalona" nie jestem, ale je zabieram. Czy 1, czy 2, czy 5, jaka roznica:evil_lol: Dywane juz mam obrobione , obsikane, pomoc, tylko pralnia chemiczna ,pomoze. Czyli ,co mi tam.
A tak na powaznie, Izis pojedzie na tymczas do Leverkusen, czyli tam, gdzie jest Zabcia z Kunowej. To jest bardzo dobry tymczas. Wspaniala rodzina. Zostalo jeszcze 4 maluchow bez domow. I jestem dobrej mysli, ze one szybciutko teraz domki znajda. A gdy juz tu beda, to na pewno szybciej. A miejsce sie na rancho zwolni na natepne. Czyli Maju nie placz, chyba, ze masz cos przeciwko temu, ze do mnie pojada. To zmienie oczywiscie plany.

Posted

pajunia napisał(a):
Czyli Maju nie placz, chyba, ze masz cos przeciwko temu, ze do mnie pojada. To zmienie oczywiscie plany.

Żartujesz :crazyeye:
Ja tylko sobie pomyslałam, że one do Ciebie do domu jadą Sajgonik jak nic byś miała :placz:

Posted

Walker ma dom.
Zostala jeszcze mama Izis , Filo, Snoopy i Margo. Nie rozumiem, one sa tak sliczne. Ale mysle, ze do konca tygodnia domki sie i dla tych pieknych znajda.:lol:

Posted

Po wielu perypetiach, dojechaly w niedziele w nocy o 24. Izis pojechala na tymczas do Leverkusen z Filo i Margot. reszta do domkow. Ja jestem wykonczona psychicznnie i fizycznie. Taki stress to juz nie na moje lata.
Shella jest przecudowna. miesci sie w dloni , ale w kasze sobie nie da dmuchac. Zreszta one wszystkie sa cudne. Mama Izis to jedna z najwspanialszych sun na swiecie. Przesympatyczna i kochana.

Posted

No cóż teraz to my chyba już wiele nie pomożemy! Ale na wieści czekamy !!!!!!!!!!!
Pajuniu Tak powinnaś teraz robić :cool3:
:B-fly: :B-fly:
Dzięki raz jeszcze za wszystko!

Posted

Margot pojechala do domku, natomiast wczoraj odebralam z domku - Portosa, ktory teraz u mnie jest. Kopnieci ludzi. Gdy wczoraj zadzwonilam , aby sie zapytac, jak sie czuje maluszek w nowym domku, i czy noc przespal spokojnie, to, uslyszalam, ze oni nie wiedza, jak noc przespal. Ich sypialnia jest na pierwszym pietrze, a Portos spal na parterze w kuchni. Wyobrazacie sobie, maluch, pierwszy raz bez mamy, rodzenstwa i zamiast go przytulic i w sypialni koszyczek postawic, to calkiem go odseparowali. Boshe, ten biedak chyba cala noc plakal. Zaraz pojechalam i bez dluzszych wyjasnien , zabralam malucha. I mam trzy na tymczasie, piec wlasnych, lozko pelne psow, miejsce do spania, to marzenie i szukam porzadnego sznura ,aby mnie nie zawiodl, gdy sie powiesze :placz: