Jump to content
Dogomania

Starachowice!IZIS wyrzucona przed domem hycla!Psiaki są już w domkach iDTw Niemczech!

Recommended Posts

Posted

Izis niestety nadal strajkuje :shake: Rzeczywiscie roboty sporo (dochodza do tego jeszcze codzienne wyprawy do weta z naszymi "kaszlakami" ) Jakos dajemy rade (nie liczac tego że porzadki świąteczne w polu :roll: )
Majaa dzięki :loveu: jak na razie dajemy rade (zobaczymy iloma szkrabkami obdarzy nas Szurcia :cool3: )
Pozdrawiamy

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje wam się, że świąteczne porządki są rzeczą łatwą?
To sami spróbujcie posprzątać mieszkanie mając pod nogami czeredę atakujących, wygłodniałych, kilkutygodniowych bestii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nawet Macho mimo usilnych starań nie jest w stanie ogarnąć tej gromadki :

Stójcie spokojnie! Niech ja was w końcu pora****ę...1...2...3...

Posted

Z okazji Świat Bożego Narodzenia oraz Nowego roku wszystkim psiakom życzę znalezienia nowego domku a opiekującym się bidami ludziom o wielkich sercach życzę, aby im sił, zdrowia i wytrwałości starczyło!!!!:tree1::tree1::tree1:

Posted

Życzę wszystkim dogomaniakom i ich podopiecznym, żeby Święta przebiegały jak najspokojniej i przyniosły wszystkim, tak ludziom, jak i czworonogom mnóstwo ciepła i miłości na całe życie!
:tree1: :tree1: :tree1:

Posted

Hallo ! Co u Izis ?
Po dzisiejszych fotach maluchów Czekoladki zamarłam, bo jak te kuleczki u Izis też takie duże, to ...... aż boję się pytać tutaj co u nich :cool3: !

Posted

Maju, wszystko w porzadku, jesli Sebastian jutro zdazy, to tez te kulki powkleja. Dzis nie zdazyl. Maluchy juz same jedza z miseczki i robia rabanu za 20 maluchow. To juz duze dzieciaczki, maja po 5 tygodni. I wciaz sie dopytuja o prezenty gwiazdkowe od babci Maji. A tu nic.:roll:

Posted

Majaa napisał(a):
Hallo ! Co u Izis ?
Po dzisiejszych fotach maluchów Czekoladki zamarłam, bo jak te kuleczki u Izis też takie duże, to ...... aż boję się pytać tutaj co u nich :cool3: !

Nie ma strachu cioteczko:cool3: Zapytać zawsze można:evil_lol:
A oto odpowiedź:p :

Filo:

Margo:

Milka:

Portos:

Shela:

Snoopy:

Walker:

Przykro nam, że Belli nie ma już z nami [i]

Pozdrawiamy.Mamy nadzieję, że ta sesja się ciociom podobała :cool3:

Posted

[quote name='Ibanez']Nie ma strachu cioteczko:cool3: Zapytać zawsze można:evil_lol:
hehehe Wujku Ibanez. A tak poważnie potrzeba Wam czegoś ?
[quote name='Ibanez']Przykro nam, że Belli nie ma już z nami [i]

• samo życie:placz: :placz: :placz:

• [quote name='Ibanez']Mamy nadzieję, że ta sesja się ciociom podobała :cool3:
    Żartujesz? Ja jestem zakofana i to po uszy Właśnie dzwoniłam do cioteczki Kasi19, żeby się dziś (nie wiem jak:cool3: ) do netu dorwała i zdjątka obejrzała !!! Będzie stracona tak, jak ja !

Może wystawić je na allegro?! Może znajdą domki w Polsce ! Pajunia, Ansie, Ibanez, co o tym myslicie ?!

Posted

Maja, nie wiem, co Ibanez, czy Ansie na allegro, ale ja nie za bardzo. U tych maluchow musza byc porzadne kontrole przedadopcyjne zrobione, umowy adopcyjne, kontrole poadopcyjne itd. Bez tego ani rusz, nie chcialabym, aby one niezbyt dobrze trafily. To musza byc naprawde dobre, sprawdzone domki. Ale jesli uwazasz, aby je na allegro dac, to sie podporzadkuje.

Posted

fajowe maluszki - myślę,że jeśli domek byłby gdzieś w okolicach Trójmiasta to możnaby zrobić kontrolę....

można spróbować - to na pewno nie zaszkodzi - podac tel do pajuni albo do Sebastiana - już oni domki przemaglują:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a maluchow ci u nich dostatek:eviltong:

Posted

Sorki że się wcinam, już nie będę, ale chyba dobre domki nie znajdują się z dnia na dzień. A jeśli któryś z maluchów dostanie nowy domek wcześniej to odpowiedzialni ludzie poczekają ile trzeba, żeby do zabrać. Przynajmniej ja tak myślę. Wszystkim maluchom zyczę mądrych, kochających "domków" w odpowiednim czasie.

Posted

Kamkam napisał(a):
    Sorki że się wcinam, już nie będę, ale chyba dobre domki nie znajdują się z dnia na dzień. A jeśli któryś z maluchów dostanie nowy domek wcześniej to odpowiedzialni ludzie poczekają ile trzeba, żeby do zabrać. Przynajmniej ja tak myślę. Wszystkim maluchom zyczę mądrych, kochających "domków" w odpowiednim czasie.

A czemu masz się kamkam nie wcinać ? Każda opinia ważna!
    Masz rację! Szukamy więc...

Posted

pajunia napisał(a):
    Litosci, te maluchy maja dopiero 5 tygodni. Przynajmniej jeszcze drugie tyle przy mamie musza zostac.

Pajunia, Ty chyba wiesz najlepiej, że szczeniaki, to nie znajdują domów od razu, a jak ktoś naprawdę chce tego właśnie, to poczeka kolejne 2 - 3 tygodnie
    A jak nie chce poczekać to lepiej zeby nie brał w ogóle