ansie Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Izis niestety nadal strajkuje :shake: Rzeczywiscie roboty sporo (dochodza do tego jeszcze codzienne wyprawy do weta z naszymi "kaszlakami" ) Jakos dajemy rade (nie liczac tego że porzadki świąteczne w polu :roll: ) Majaa dzięki :loveu: jak na razie dajemy rade (zobaczymy iloma szkrabkami obdarzy nas Szurcia :cool3: ) Pozdrawiamy Quote
Ibanez Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wydaje wam się, że świąteczne porządki są rzeczą łatwą? To sami spróbujcie posprzątać mieszkanie mając pod nogami czeredę atakujących, wygłodniałych, kilkutygodniowych bestii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet Macho mimo usilnych starań nie jest w stanie ogarnąć tej gromadki : Stójcie spokojnie! Niech ja was w końcu pora****ę...1...2...3... Quote
Majaa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 hehehe Biedny Macho! Zrzuciliście na niego obowiązki ! Nieładnie, nieładnie .... ;) Quote
Majaa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Izis Pora szukać domów dla całej psiej rodzinki! Quote
KamaG Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Życzymy na te Święta samych Radości oraz szybkich widoków na wspaniałe domki!! Quote
andzia69 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świat Bożego Narodzenia oraz Nowego roku wszystkim psiakom życzę znalezienia nowego domku a opiekującym się bidami ludziom o wielkich sercach życzę, aby im sił, zdrowia i wytrwałości starczyło!!!!:tree1::tree1::tree1: __________________ Quote
Madzialajda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ja również życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT ZARÓWNO DZIELNYM DOGOMANIAKOM, JAK I WSZYSTKIM BEZDOMNYM PSIAKOM! Quote
Majaa Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Życzę wszystkim dogomaniakom i ich podopiecznym, żeby Święta przebiegały jak najspokojniej i przyniosły wszystkim, tak ludziom, jak i czworonogom mnóstwo ciepła i miłości na całe życie! :tree1: :tree1: :tree1: Quote
Majaa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Hallo ! Co u Izis ? Po dzisiejszych fotach maluchów Czekoladki zamarłam, bo jak te kuleczki u Izis też takie duże, to ...... aż boję się pytać tutaj co u nich :cool3: ! Quote
pajunia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Maju, wszystko w porzadku, jesli Sebastian jutro zdazy, to tez te kulki powkleja. Dzis nie zdazyl. Maluchy juz same jedza z miseczki i robia rabanu za 20 maluchow. To juz duze dzieciaczki, maja po 5 tygodni. I wciaz sie dopytuja o prezenty gwiazdkowe od babci Maji. A tu nic.:roll: Quote
Ibanez Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Majaa napisał(a):Hallo ! Co u Izis ? Po dzisiejszych fotach maluchów Czekoladki zamarłam, bo jak te kuleczki u Izis też takie duże, to ...... aż boję się pytać tutaj co u nich :cool3: ! Nie ma strachu cioteczko:cool3: Zapytać zawsze można:evil_lol: A oto odpowiedź:p : Filo: Margo: Milka: Portos: Shela: Snoopy: Walker: Przykro nam, że Belli nie ma już z nami [i] Pozdrawiamy.Mamy nadzieję, że ta sesja się ciociom podobała :cool3: Quote
Majaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Ibanez']Nie ma strachu cioteczko:cool3: Zapytać zawsze można:evil_lol: hehehe Wujku Ibanez. A tak poważnie potrzeba Wam czegoś ? [quote name='Ibanez']Przykro nam, że Belli nie ma już z nami [i] samo życie:placz: :placz: :placz: [quote name='Ibanez']Mamy nadzieję, że ta sesja się ciociom podobała :cool3: Żartujesz? Ja jestem zakofana i to po uszy Właśnie dzwoniłam do cioteczki Kasi19, żeby się dziś (nie wiem jak:cool3: ) do netu dorwała i zdjątka obejrzała !!! Będzie stracona tak, jak ja ! Może wystawić je na allegro?! Może znajdą domki w Polsce ! Pajunia, Ansie, Ibanez, co o tym myslicie ?! Quote
pajunia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Maja, nie wiem, co Ibanez, czy Ansie na allegro, ale ja nie za bardzo. U tych maluchow musza byc porzadne kontrole przedadopcyjne zrobione, umowy adopcyjne, kontrole poadopcyjne itd. Bez tego ani rusz, nie chcialabym, aby one niezbyt dobrze trafily. To musza byc naprawde dobre, sprawdzone domki. Ale jesli uwazasz, aby je na allegro dac, to sie podporzadkuje. Quote
andzia69 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 fajowe maluszki - myślę,że jeśli domek byłby gdzieś w okolicach Trójmiasta to możnaby zrobić kontrolę.... można spróbować - to na pewno nie zaszkodzi - podac tel do pajuni albo do Sebastiana - już oni domki przemaglują:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a maluchow ci u nich dostatek:eviltong: Quote
KamaG Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 To maluchy do dzieła, szukamy domków!!! Quote
pajunia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Litosci, te maluchy maja dopiero 5 tygodni. Przynajmniej jeszcze drugie tyle przy mamie musza zostac. Quote
KamaG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sorki że się wcinam, już nie będę, ale chyba dobre domki nie znajdują się z dnia na dzień. A jeśli któryś z maluchów dostanie nowy domek wcześniej to odpowiedzialni ludzie poczekają ile trzeba, żeby do zabrać. Przynajmniej ja tak myślę. Wszystkim maluchom zyczę mądrych, kochających "domków" w odpowiednim czasie. Quote
KasiaM Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale one śliczne!!!!!!!! :loveu: :loveu: Szukamy domków Quote
Majaa Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Kamkam napisał(a):Sorki że się wcinam, już nie będę, ale chyba dobre domki nie znajdują się z dnia na dzień. A jeśli któryś z maluchów dostanie nowy domek wcześniej to odpowiedzialni ludzie poczekają ile trzeba, żeby do zabrać. Przynajmniej ja tak myślę. Wszystkim maluchom zyczę mądrych, kochających "domków" w odpowiednim czasie. A czemu masz się kamkam nie wcinać ? Każda opinia ważna! Masz rację! Szukamy więc... Quote
Majaa Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 pajunia napisał(a):Litosci, te maluchy maja dopiero 5 tygodni. Przynajmniej jeszcze drugie tyle przy mamie musza zostac. Pajunia, Ty chyba wiesz najlepiej, że szczeniaki, to nie znajdują domów od razu, a jak ktoś naprawdę chce tego właśnie, to poczeka kolejne 2 - 3 tygodnie A jak nie chce poczekać to lepiej zeby nie brał w ogóle Quote
Majaa Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Izis i szczeniorki do góry ! A ja zaraz postaram się jeszcze kilka zdjatek wsadzić tutaj ! Mail od Pajuni ze zdjęciami jest rewelacyjny :cool3: Quote
kasia19&vanorton_pl Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Te szczeniorki zasugują na miłość:lol: Quote
ansie Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A oto i mamusia gromadki cudnych maluszków : Prawda, że z Izis też śliczna panna ?? :razz: Quote
Recommended Posts