Jump to content
Dogomania

Starachowice!IZIS wyrzucona przed domem hycla!Psiaki są już w domkach iDTw Niemczech!

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
widac drzwi miały brzydki kolor i nie pasowały do wnętrza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

OOOOOOOOooooooooo Widzisz Pajuniu! Andzia69 napewno ma racje Izis ze swoim delikatnym wyglądem na 100% chciała tylko zwrócić uwagę, że jej się nie podobają, ale bidula nie wiedziała jak to zrobić :cool3:
(nie bij ;) )
A tak poważnie to przykro mi z powodu drzwi

Posted

pajunia napisał(a):
Myslisz, ze Ci uwierze:eviltong:

Nie No coś Ty :eviltong: Nie śmiałabym myśleć, ze możesz mi uwierzyć :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Oczywiście ze jest :) Tylko małe urwanie głowy. Mamy kolejną mamusię- Czekoladka ma prześliczne cztery maluszki -dwie kolejne czekoladki i dwa czarnuszki :loveu:
Jutro planujemy sesje fotograficzną Izis i maleństw. Ciocia Majaa niech się nie martwi u rodzinki wszystko w jak najlepszym porzadku :multi:

Posted

Faktycznie, urwanie głowy :-o
Nie wytrzymaliśmy jednak i jeszcze dziś wklejam,y próbne zdjęcia aby podzielić się z wami tym widokiem milusińskich:multi:
Czyż nie są urocze???

:evil_lol: :lol: :cool3:
Pozdrawiamy :)

Posted

ansie napisał(a):
Oczywiście ze jest :) Tylko małe urwanie głowy. Mamy kolejną mamusię- Czekoladka ma prześliczne cztery maluszki -dwie kolejne czekoladki i dwa czarnuszki :loveu:
:multi:

ożesz ty, zostałam babcią:multi::multi::multi: w moim wieku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a co do maluszków Izis - to ja widzę tylko nie tylko same czekoladki(2) i dwa białe - jest i pręguś, 2 jakies niby brązowe, i chyba 1 niby czarnego - a więc do wyboru do koloru!!!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
ożesz ty, zostałam babcią:multi::multi::multi: w moim wieku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a co do maluszków Izis - to ja widzę tylko nie tylko same czekoladki(2) i dwa białe - jest i pręguś, 2 jakies niby brązowe, i chyba 1 niby czarnego - a więc do wyboru do koloru!!!!!

Nio nio u Izisowych dzieci to dokładnie do wyboruy do koloru A Babci Andzi gratulujemy :multi:

Posted

Rozstrzygneliśmy konkurs na imiona dla "kluseczek" :cool3:
The winner is........... :roll:

Bella:

Filo:

Margo:

Milka:

Portos:

Scheela:

Snoopy:

Walker:

Pozdrawiamy wraz z przecudną gromadką :cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
ojej - te też słodziaczki koffane:loveu::loveu::loveu::loveu:

Babciu Andziu69 zajrzyj na wątek swoich wnuczków czekoladkowych ! :cool3:
Babcia Majaa jest w siódmym niebie widząc te szczęśliwe pysiorki!

Posted

A ja mam takie pytanko ... Ansie i Ibanez Jak Wy to robicie, że pamiętacie ich imiona!!!!!!
Przy takiej liczbie psów ja już nie jestem w stanie zapapiętać czy milka to biała, czy brązowa ! Choć to pewnie jest inaczej jak znasz te psiaki w realu

Posted

Czekając na odpowiedź na nurtujące mnie pytanie i powrót Ansie i Ibaneza z trasy zapraszam Izis na górę ! Pora zacząć szukać domków dla siebie i dzieci!

Posted

Klusek04 Na razie zdjęć nie będzie, choć ja wiem, że pajunia coś w zanadrzu trzyma dla mnie jako babci ! Ale tak poważnie Aneta i Sebastian są w drodze do Niemiec z kilkonastoma psami, które znalazły tam domki, więc zdjęcia będą dopiero jak wrócą !