Madzialajda Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 drzwi w sypialni to widać ograniczanie wolności Izis. chyba nie tylko chciałaby sypialnie, ale i cały dom:cool3: Quote
Majaa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 andzia69 napisał(a):widac drzwi miały brzydki kolor i nie pasowały do wnętrza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OOOOOOOOooooooooo Widzisz Pajuniu! Andzia69 napewno ma racje Izis ze swoim delikatnym wyglądem na 100% chciała tylko zwrócić uwagę, że jej się nie podobają, ale bidula nie wiedziała jak to zrobić :cool3: (nie bij ;) ) A tak poważnie to przykro mi z powodu drzwi Quote
pajunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A tak poważnie to przykro mi z powodu drzwi Myslisz, ze Ci uwierze:eviltong: Quote
klusek04 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Czekamy na foto z utęsknieniem. Pozdrowienia dla mamy Quote
Majaa Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 pajunia napisał(a):Myslisz, ze Ci uwierze:eviltong: Nie No coś Ty :eviltong: Nie śmiałabym myśleć, ze możesz mi uwierzyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Majaa Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Pajunia, Ansie, Ibanez Jak tam rodzinka? Mam nadzieję, że Izis już grzeczna ! Quote
Majaa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Halllloooooooooooo! Jest tu ktoś? Quote
ansie Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Oczywiście ze jest :) Tylko małe urwanie głowy. Mamy kolejną mamusię- Czekoladka ma prześliczne cztery maluszki -dwie kolejne czekoladki i dwa czarnuszki :loveu: Jutro planujemy sesje fotograficzną Izis i maleństw. Ciocia Majaa niech się nie martwi u rodzinki wszystko w jak najlepszym porzadku :multi: Quote
Majaa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 No to gratki! Ciotka Andzia69 też się pewnie ucieszy! Nie mówiąc o cioteczce Pajuni :cool3: No to pewnie macie faktycznie urwanie kapelusza! Quote
Ibanez Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Faktycznie, urwanie głowy :-o Nie wytrzymaliśmy jednak i jeszcze dziś wklejam,y próbne zdjęcia aby podzielić się z wami tym widokiem milusińskich:multi: Czyż nie są urocze??? :evil_lol: :lol: :cool3: Pozdrawiamy :) Quote
andzia69 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ansie napisał(a):Oczywiście ze jest :) Tylko małe urwanie głowy. Mamy kolejną mamusię- Czekoladka ma prześliczne cztery maluszki -dwie kolejne czekoladki i dwa czarnuszki :loveu: :multi: ożesz ty, zostałam babcią:multi::multi::multi: w moim wieku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do maluszków Izis - to ja widzę tylko nie tylko same czekoladki(2) i dwa białe - jest i pręguś, 2 jakies niby brązowe, i chyba 1 niby czarnego - a więc do wyboru do koloru!!!!! Quote
Majaa Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 andzia69 napisał(a):ożesz ty, zostałam babcią:multi::multi::multi: w moim wieku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do maluszków Izis - to ja widzę tylko nie tylko same czekoladki(2) i dwa białe - jest i pręguś, 2 jakies niby brązowe, i chyba 1 niby czarnego - a więc do wyboru do koloru!!!!! Nio nio u Izisowych dzieci to dokładnie do wyboruy do koloru A Babci Andzi gratulujemy :multi: Quote
pajunia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Klusek, na razie sa za male, aby szukac ,ale znajdziemy, takie kluseczki sliczne, musza tez do dobrych domkow trafic. Byle gdzie ich nie oddamy. Quote
Ibanez Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Rozstrzygneliśmy konkurs na imiona dla "kluseczek" :cool3: The winner is........... :roll: Bella: Filo: Margo: Milka: Portos: Scheela: Snoopy: Walker: Pozdrawiamy wraz z przecudną gromadką :cool3: Quote
andzia69 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ojej - te też słodziaczki koffane:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Majaa Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 andzia69 napisał(a):ojej - te też słodziaczki koffane:loveu::loveu::loveu::loveu: Babciu Andziu69 zajrzyj na wątek swoich wnuczków czekoladkowych ! :cool3: Babcia Majaa jest w siódmym niebie widząc te szczęśliwe pysiorki! Quote
andzia69 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 babciu majuu - ja u moich wnusiów już byłam i 4 zdjątka widziałam:loveu: Quote
pajunia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hej babcie, babcie, a moze tak wycieczke do wnusiow byscie zrobily:lol: Prezenty poprzywozily. Niedlugo Gwiazdka, co? Quote
Majaa Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 A ja mam takie pytanko ... Ansie i Ibanez Jak Wy to robicie, że pamiętacie ich imiona!!!!!! Przy takiej liczbie psów ja już nie jestem w stanie zapapiętać czy milka to biała, czy brązowa ! Choć to pewnie jest inaczej jak znasz te psiaki w realu Quote
klusek04 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 I mamusi też coś się należy. Hopaj psino. Quote
Majaa Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Czekając na odpowiedź na nurtujące mnie pytanie i powrót Ansie i Ibaneza z trasy zapraszam Izis na górę ! Pora zacząć szukać domków dla siebie i dzieci! Quote
Majaa Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Klusek04 Na razie zdjęć nie będzie, choć ja wiem, że pajunia coś w zanadrzu trzyma dla mnie jako babci ! Ale tak poważnie Aneta i Sebastian są w drodze do Niemiec z kilkonastoma psami, które znalazły tam domki, więc zdjęcia będą dopiero jak wrócą ! Quote
Recommended Posts