Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od ok 2 tyg w Kazanowie k.Końskich błąka się młody DONEK.
jest nieufny.

Osoba ktora go dokarmia, przyzwyczaiła go do siebie, tak ze jest szansa zlapania go, ale nie ma co z nim zrobic.
Pies jest bardzo adopcyjny, ale na błakającego się czycha wiele niebezpieczenstw.
Zakładam wątek grzecznosciowo, namiary na osobę zorientowaną w temacie
magdaanimal@o2.pl
tel 697 395 816

może ktoś ma jakiś pomysł?
mi z Warszawy ciężko cokolwiek wymysleć.

Posted

magiraf napisał(a):
Jestem i przesylam info dalej! Oby Dzieciak jak najszybciej trafil do bezpiecznej przystani...

dzieki :)
............................................

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Rozmawiałam przed chwilą z Anią - łodzian3333, mogłaby dac ewentualny bezpłatny, czasowy DT- namiary na Anię wysłałam golf na pw.

:multi::multi::multi:byłoby cudownie

Posted

bros napisał(a):
:multi::multi::multi:byłoby cudownie

ja jestem jak najbardziej za!!!! czekam na informacje od osoby, ktora jest tam na miejscu, a ma sie skontaktowac z łodzian3333 i ustalic szczegoly.
Mam nadzieje ze sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ania - łodzian3333 moze go przyjac " na dniach"ale bardzo BARDZO awaryjnie!!!
Ania i Kajber dzieki!!

szukamy czegos mniej awaryjnie, gdyby u łodzian3333 sie nie udało!!!!!!!!!!

Posted

dziewczyna ktora zawiaduje sprawa i ma psa na miejscu ma tam zadzwonic.

a tak w miedzyczasie chlopak znalaz DS :) i nie musi jechac do cudownej lodzian3333

zobaczymy tylko co z tym psiakiem z zaginionych.Odlegosc niesamowita, ale nie takie sytuacje sie zdarzaja...

Posted

J_ulia napisał(a):
Moje koleżance uciekła haszczak... po 7 dniach znalazł się prawie 250 km od domu

szkoda ze tego ktorego mamy z Beka pod opieka (haszczak) nikt nie szuka.
tzn szukal go prawdopodobnie wlasciciel(a bedac precyzyjnym szukal nowego psa w ogloszeniach)rozpoznał w naszym tymczasowiczu swojego i w przyplywie nie wiem czego zadzwonil ze to jego pies i kiedy sie okazalo ze to na 99 % jego pies, wiecej sie nie odezwal...

Posted

Szkoda, że wcześniej o nim nie wiedziałam, w poniedziałek byłam w bardzo bliskiej okolicy u rodziny. Ostatnio jakiś wysyp onkowatych mamy...na każdej pobliskiej wsi dostajemy zgłoszenie o takich znajdach :-( Na chwilę obecna polujemy chyba na trzech osobników, wszystkie oczywiście bardzo nieufne i gdzie tu je umieszczać:shake:...dobrze, że choć dla niego jest szansa! trzymam kciuki oczywiście..a gdzie ten planowany ds? :razz:

Posted

Witam dzwoniłam i okazuję się ,że tamten piesek się odnalazł tylko Pani zapomniała napisać w ogłoszeniu .Czyli trzeba szukać domku ,bo śliczny jest ten Onek :lol: