Sawanna Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :evil_lol: Świetne:evil_lol: :diabloti: Quote
zolly Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Tak to już jest z tymi jamnikami.. zawsze robią coś adekwadnego do sytuacji (politycznej też :lol: ) Mój na przykład jak widzi kaczki w naszym oczku wodnym to dosłownie wychodzi z siebie i leci z prędkością światła żeby to kwakające ptactwo zamordować.. (z marnym skutkiem) ..Szybka jest wtedy jak torpeda a dla porównania na spacerze próby małego joggingu z jej współudziałem nieodmiennie kończą się moim pośmiewiskiem: kładzie się wtedy na ziemi i udaje martwy worek kartofli... :watpliwy: Quote
katarzyna kuczewska Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 zolly napisał(a):Tak to już jest z tymi jamnikami.. zawsze robią coś adekwadnego do sytuacji (politycznej też :lol: ) Mój na przykład jak widzi kaczki w naszym oczku wodnym to dosłownie wychodzi z siebie i leci z prędkością światła żeby to kwakające ptactwo zamordować.. (z marnym skutkiem) ..Szybka jest wtedy jak torpeda a dla porównania na spacerze próby małego joggingu z jej współudziałem nieodmiennie kończą się moim pośmiewiskiem: kładzie się wtedy na ziemi i udaje martwy worek kartofli... :watpliwy: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: znam to znam bieganie za ptactwem i smutek ze sie nie udało upolowac a i ,,worek kartofli to jest najlepsze nie ruszy sie i koniec ja stoje gadam przekonuje a spacerowicze patrza na mnie jak na głupka :lol: Quote
Basia_Sz Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kochane jamniczki :loveu: Quote
zolly Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 katarzyna kuczewska napisał(a): ja stoje gadam przekonuje a spacerowicze patrza na mnie jak na głupka :lol: oj tak, tak ;) jak jeszcze mieszkaliśmy w bloku to jak próbowałam przekonać tego uszastego potwora żeby z tego worka kartofli przemieniła się spowrotem w normalnego psa sąsiedzi zwoływali do okien całe rodziny żeby się poprzyglądać :lol: :eviltong: a swoją drogą to takie perswazyjne rozmowy z psem niekiedy połączone z demonstrowaniem jak się wstaje z pleców i biega na 4 łapach muszą wyglądać napewno ciekawie.. ;) Quote
Viz Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Hahaha, no tak. Zawsze uważałam, że jamnik prawdę człowiekowi powie. :evil_lol: Teraz już tylko upewniłam się, że nie tylko moje łobuzy są bezpośrednie i tak subtelnie przekazują swoje poglądy, nawet te polityczne :lol: Quote
lewkonia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Im chłodniej na dworze, tym bardziej mam ochotę na pieczona kaczkę z jabłkami.:eviltong: Może nawet podzielę się nią z jakimś fajnym jamniorem. Quote
Recommended Posts