Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to już jest z tymi jamnikami.. zawsze robią coś adekwadnego do sytuacji (politycznej też :lol: ) Mój na przykład jak widzi kaczki w naszym oczku wodnym to dosłownie wychodzi z siebie i leci z prędkością światła żeby to kwakające ptactwo zamordować.. (z marnym skutkiem)
..Szybka jest wtedy jak torpeda a dla porównania na spacerze próby małego joggingu z jej współudziałem nieodmiennie kończą się moim pośmiewiskiem: kładzie się wtedy na ziemi i udaje martwy worek kartofli... :watpliwy:

Posted

zolly napisał(a):
Tak to już jest z tymi jamnikami.. zawsze robią coś adekwadnego do sytuacji (politycznej też :lol: ) Mój na przykład jak widzi kaczki w naszym oczku wodnym to dosłownie wychodzi z siebie i leci z prędkością światła żeby to kwakające ptactwo zamordować.. (z marnym skutkiem)
..Szybka jest wtedy jak torpeda a dla porównania na spacerze próby małego joggingu z jej współudziałem nieodmiennie kończą się moim pośmiewiskiem: kładzie się wtedy na ziemi i udaje martwy worek kartofli... :watpliwy:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
znam to znam
bieganie za ptactwem i smutek ze sie nie udało upolowac
a i ,,worek kartofli
to jest najlepsze
nie ruszy sie i koniec
ja stoje gadam przekonuje a spacerowicze patrza na mnie jak na głupka :lol:

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):

ja stoje gadam przekonuje a spacerowicze patrza na mnie jak na głupka :lol:

oj tak, tak ;)
jak jeszcze mieszkaliśmy w bloku to jak próbowałam przekonać tego uszastego potwora żeby z tego worka kartofli przemieniła się spowrotem w normalnego psa sąsiedzi zwoływali do okien całe rodziny żeby się poprzyglądać :lol: :eviltong:
a swoją drogą to takie perswazyjne rozmowy z psem niekiedy połączone z demonstrowaniem jak się wstaje z pleców i biega na 4 łapach muszą wyglądać napewno ciekawie.. ;)

Posted

Hahaha, no tak. Zawsze uważałam, że jamnik prawdę człowiekowi powie. :evil_lol:

Teraz już tylko upewniłam się, że nie tylko moje łobuzy są bezpośrednie i tak subtelnie przekazują swoje poglądy, nawet te polityczne :lol:

• 2 weeks later...