lewkonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :lol: :lol: :lol: Taką fotografię jamniorzą znalazłam w dzisiejszej Gazecie Wyborczej. Psisko jest rewelacyjne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fot. Michał Cecerko Quote
anuleq Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Uważajcie, jak rozeslali listy goncze za bezdomnym pijaczkiem to i za jamnikiem wysla. Quote
Basia_Sz Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Łomatko, niech właściciel uważa, żeby go do ciupy nie wsadzili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rybc!a Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Basia_Sz napisał(a):Łomatko, niech właściciel uważa, żeby go do ciupy nie wsadzili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj przestańcie , przecież to tylko piesek z ...KACZKĄ ... w buźce. Quote
lewkonia Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Prawda, że jamniki to fotogeniczna rasa???? :lol: Quote
julita104 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ja sadze ze jamnik jednak pomimo słusznosci swych czynow mocno sie naraza. w koncu film o dwoch takih zdjeto z anteny, internaute smiejacego sie z kaczorkow chcieli do wiezienia wsadzic. Jamnik powinien sie strzec. my mamy takiego kaczora gumowego ktorego moje psy lubia. Ostatnio im mowilam ze tak go nie mozna juz tarmosic bo to sie zle dla nas skonczy !!! to nagle nastepnego dnia przestal piszcze i psy juz go nie chca. tajemnicza sprawa :cool3: Quote
KAŚKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Jak to zdjęcie minister edukacji zobaczy, to każe założyć blokadę na dogomanię w szkolnych pracowniach komputerowych.:shake: To są treści szkodliwe!!!!!! Gdzie nasz patriotyzm? Quote
potek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 jakie słodkie spojrzenie ma ten piesek :) Quote
lewkonia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Słodkie spojrzenie spod groźnych brwi.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jaki kaczkożerca:lol: Quote
Gonia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Niech mi teraz ktoś powie na ulicy,że jamniki są głupie:mad: :evil_lol: :loveu: Quote
lewkonia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Gonia - moim pierwszym psiakiem była czarna jamniczka - Pestka, potem były jeszcze dwie rudaski Tina i Nitka (mama i córka). Moja ciocia zawsze twierdziła, przyglądając się im, że jamniki to psia inteligencja. Ta rasa norowców podczas polowania zdana jest tylko na własny spryt, bo głęboko pod ziemią komend pana nie słychać. Dlatego to takie spryciule:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Powiem więcej.W lutowym numerze MP,p.J.Tarułka opisując "moją"rasę,użyła słowa "Arystokracja":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A moje 4 rudzielce,to raczej tropowce i aportery,więc możliwe jest polowanie na kaczuszki:evil_lol: Quote
lewkonia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Arystokracja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - przywróćmy więc koronę - jamniczą!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bea1 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Kocham tego jamnika i jego poglądy polityczne:evil_lol: Quote
agatek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ciekawe czy ten piesek jest świadomy tego jaką kontrowersję wywołał:evil_lol: Quote
Gonia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Eeee,on nie wywołał żadnej kontrowersji:evil_lol: To bohater narodowy:loveu: Quote
Szczurosława Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Gonia napisał(a):Eeee,on nie wywołał żadnej kontrowersji:evil_lol: To bohater narodowy:loveu: dobre, dobre:) Quote
KAŚKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Gonia napisał(a):Eeee,on nie wywołał żadnej kontrowersji:evil_lol: To bohater narodowy:loveu: No ja nie wiem, czy jest uczciwe wykorzystywanie nieświadomej istotki do walki politycznej. To przypadkiem nie narusza praw zwierząt? :loveu: Quote
bajadera Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cóś tu sami niemiłosnicy kaczuszek. A pieczona jaka smaczna ! Quote
KAŚKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='sirion']Cóś tu sami niemiłosnicy kaczuszek. A pieczona jaka smaczna ! Twoja wypowiedź śmierdzi kanibalizmem:crazyeye: Quote
bajadera Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Wcale nie. Ja lubie kaczki jako kaczki. W ludzkiej postaci bym nie tknęła. Quote
katarzyna kuczewska Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 jamnik cudowny tylko mało poprawny politycznie :lol: powiem Wam w tajemnicy ze znając mojego jamnika to ,,zycie tej kaczki"wyniosło by całe 20 minut :cool3: w życiu nie widziałam aby ja tak trzymał tylko tarmosi i rozrywa i po kacze ale to jest całkiem inny jamnik Quote
Recommended Posts