MoniŚ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Oczywiście, że mają sny :D . Gdy Laska śpi, macha łapami, warczy, rusza się... a później bardzo szybko oddycha. Ciekawe co im się śni... Quote
salomea Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Napewno śnią...Mój ma niespokojne sny.Całe ciało mu chodzi podczas snu i dziwnie popiskuje.Fajnie to wygląda.:lol: Quote
fattyciak Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mojemu zdarza się podczas snu biegać, szczekać, warczeć. Kiedyś chyba przyśnił się mu koszmar ze mną w rolo głównej, bo jak tylko się obudził to popatrzył na mnie spode łba, poburczał i cały dzień demonstrował jak bardzo jest na mnie obrażony, a ja nie miałam pojęcia za co ;) Quote
Blairka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Moja psinka zdecydowanie miewa sny. Wtedy drga, sapie, a czasem mruczy. Jeszcze nie przyłapałam go na bieganiu przez sen, może dlatego, że nawet kiedy jest przytomny to nie wykazuje sie zbytnio w tym temacie. Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A Kamcia jesszcze nie miewa takiech akcji ;]] Ale wszystko przedemna :loveu: W końcu ona ma tylko 4 m-ce ... Ehh ... Quote
Gosiara Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Moj pies kiedys tak snil ze ruszal lapami i glowa:) Quote
Recommended Posts