Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na swoim debiucie ( z resztą psa też..) miałam opaske na numer startowy ( była na gumke z regulacją), praktycznie zaraz po wejściu na ring opaska się zsuneła i tylko mi przeszkadzała. Więc ja osobiście takich sposobów przypinania nie polecam ;).

• 4 months later...
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, chciałabym sobie kupić taką opaskę. Na początku myślałam o klipsie i pewnie jak znajdę na jakiejś wystawie taki klips z bf to kupię, ale na razie opaska bardziej mnie przekonuje. Z tym, że jest mały problem, mam dość szczupłą rękę i boję się, żeby opaska mi nie spadała. Jakie musi mieć zapięcie? Na rzepy czy gumowe? I czy ono jest regulowane?

• 2 weeks later...
Posted

bagira@sara napisał(a):
dzis były namiedzynarodowce w wawie tez chciałam kupic ale ni miałam kasy, więc Pani była na tyle uprzejma, ze podała mi swój mail :) jak chcesz podam Ci

Bardzo prosze o ten mail :D

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Kaya napisał(a):
Macie namiary może na internetowe sklepy gdzie dostane ładnego klipsa z Goldenem? :cool3:

Również prosiłabymo "namiary" na sklepy internerowe, tylko, że z Cavalierem ;)

Posted

Najłatwiej znaleźć takie rzeczy na wystawach. Ja na wczorajszej i przedwczorajszej MWPR w Poznaniu widziałam mnóstwo takich klipsów z różnymi rasami. Cavaliery też były.

Posted

BullWest napisał(a):
Najłatwiej znaleźć takie rzeczy na wystawach. Ja na wczorajszej i przedwczorajszej MWPR w Poznaniu widziałam mnóstwo takich klipsów z różnymi rasami. Cavaliery też były.

Wiem, ale ja narazie na żadnej wystawie nie będę, a na tej przemyskiej nie myślalam o MP i nie zakupiłam, bo nie było mi potrzebne. A przydałoby mi się na rzeszowską.

• 3 weeks later...
Posted

Ale tu nie ma z zadną rasą, którą ja bym chciała. :roll:

Ma ktoś namiary na sklep internetowy, bo poszukuje przypinki z jedną z ras : Cavalier, Dalmatyńczyk, Sheltie albo Berneńczyk. :P

Posted

[quote name='Chein']W Rzeszowie kupisz wcześniej albo możesz zamówić tu:
http://bocian.bazarek.pl/search/fraza,przypinka/ <- do mnie już idzie przypinka z seterem irlandzkim <3

Ja też,jak do tej pory,bezskutecznie poszukuję przypinki z pekińczykiem. Czy w tym sklepie można zamówić sobie przypinkę z konkretną rasą?

Posted

[quote name='GaBi12']Ale tu nie ma z zadną rasą, którą ja bym chciała. :roll:

Ma ktoś namiary na sklep internetowy, bo poszukuje przypinki z jedną z ras : Cavalier, Dalmatyńczyk, Sheltie albo Berneńczyk. :P[/QUOTE]

Zadzwoniłam do tego sklepu i dowiedziałam się większy wybór przypinek będzie dopiero po Nowym Roku.

• 1 month later...
Posted

Czy ktoś z Was ma może namiary na osobę, która sprzedaje srebrne klipsy z rasami psów? Jeśli tak proszę o PW.

• 3 months later...
Guest Lotty
Posted

Czy teraz metalowe klipsy z rasami można dostać tylko na wystawach? W żadnym sklepie internetowym nie mogę ich znaleźć.

• 6 months later...