Patisa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Asiuleczka.Warka napisał(a):Hehe ja tam wolę opsakę i sama sobie na MNWPR w Warszawie kupiłam za 23zł.Bo klipsy na numerek miałam dwa i są one nie wygodne. a jak działa taka opaska? jak do tego kartkę z num. można przyczepić? Quote
CarmelChoco Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Opaska to nic innego jak kawałek materiału z dwoma paskami z tyłu(przez które przekładasz rękę)a na przodzie materiału masz wszyty kawałek przeźroczystej folii,gdzie wkładasz od góry numer wystawowy:lol: np.coś takiego.Są różne wersje kolorystyczne. http://img.bazarek.pl/8576/2330/213243/2127619522485f8e5a95f7e.jpg Quote
betka-sp Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='CarmelChoco']Opaska to nic innego jak kawałek materiału z dwoma paskami z tyłu(przez które przekładasz rękę)a na przodzie materiału masz wszyty kawałek przeźroczystej folii,gdzie wkładasz od góry numer wystawowy:lol: np.coś takiego.Są różne wersje kolorystyczne. http://img.bazarek.pl/8576/2330/213243/2127619522485f8e5a95f7e.jpg :cool3::cool3::cool3: ja mam wersję z pełnym tyłem z dość grubego płótna , przezroczystym wierzchem i paskami zaciskowymi.. trzeba szukać na wystawach na stoiskach handlowych a akcesoriami dla zwierząt :razz::razz::razz: Quote
CarmelChoco Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 JA mam prawdopodobnie taką samą jak Ty Betko;) Są ładniejsze od tych przeźroczystych,które zaprezentowałam.To było pierwsze lepsze zdjęcie wyszukane w necie. Proponuję Ci Patisko rozejrzeć się na all(rzadko ale czasem można trafić).Najszybciej dostaniesz coś takiego na wystawie.JA za swoją zapłaciłam 15 zł,kupowana na MWPR w Łodzi. Quote
Frytela Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Co do tych z materiałowym tyłem, napewno są solidniejsze :) Mam taką ;) Quote
Asiuleczka.Warka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nie ma za co:)Nie ma to jak opaska:) Quote
Huskuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Opaskę na numerek kupilam na wystawie w Szczecinie na jakimś stoisku, które często widać na wystawach. Lepsze to niż spadający na ziemię numerek. Przynajmniej na ziemię nie spadnie. Ale moja opaska zsuwa się z ręki. Materiał z jakiego jest zrobiona jest jakby za sliski, a guma jakby zbyt mało ściągająca - mimo, że oczywiście jest rzep do regulacji. Nie mam chudej ręki ale jakby ktoś miał, to nawet by rzepa nie mógl zapiąć, bo nie przewidziane na szczupłą rękę. Nie wiem co zrobić z tą opaską. Ciągle mi spada na łokieć i ciągle ją muszę podciągać. Są w sprzedaży jakieś porządne opaski? Pozdrawiam Hania Quote
Elitesse Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja mam takie cus: kupilam ja w Austrii za 5 EUR i po kilku wystawach stwierdzam ze to jest to o co mi chodzilo ! poprzednia opaska miala numerki wsadzane bokiem a ta ma od gory i jest to 100 razy wygodniejsze ale przede wszytkim ta nie jest zapinana na rzep tylko ma taki regulowany, rozciagliwy pasek ktory mozna ustawic na jedna szerokosc na stale :multi: i nikt nie musi mi pomagac w zapinaniu jej Quote
Frytela Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Elitesse mam taka tyle ze czarną, tez jestem z niej zadowolona :) Quote
Elitesse Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Frytela napisał(a):Elitesse mam taka tyle ze czarną, tez jestem z niej zadowolona :) tez chcialam czarna ale byly juz tylko na rzep :placz: a tych z paskiem zostaly czarowne...i zolte :evil_lol: Quote
Frytela Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Elitesse napisał(a):tez chcialam czarna ale byly juz tylko na rzep :placz: a tych z paskiem zostaly czarowne...i zolte :evil_lol: eee tam zolte fajne :cool3::cool3: AlaNowak napisał(a):Ja jestem raczej za klipsami.... mi tam osobiscie przeszkadza jak numerek lata w tę i we w tą ;) wiec ja jestem raczej za opaskami, ale chyba wykorzystam chociaz raz moj klips, bo szkoda zeby lezal, taki ladny :p Quote
Light of Shin-Ra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ja najpierw kupiłam klips i wiecznie numerek miałam na nosie, bo co wiaterek zawiał to numerek podlatywał. Co szybciej podbiegłam to już numerek latał. Nie mówiąc o tym jak pięknie powiewał na moim , no cóż... biuście rozmiar D.:evil_lol: Aż się w końcu wkurzyłam i kupiłam opaskę, taką na rzepa . Ponieważ ręce mam szczupłe (w przeciwieństwie do talii:placz:) to trochę tego rzepa skrócę i skończą się boje z numerkiem. Polecam opaski, moja kosztowała 23,- zeta tylko. Quote
Asiuleczka.Warka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Też mam szczupłą rękę opaska jest na rzep i mi się ciągle zsuwa do łokcia i nigdzie nie mogę trafić opaski zaciskowej:(:placz: Quote
flashka-g Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ja tam te z rzepem zawiazuje na supeł i po problemie:eviltong: Quote
AlaNowak Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ja klipsy przypinam na wysokości zoladka (do koszuli) lub przy kieszonce w marynarce. I oto metoda, aby mnie wybiło oka:) A żeby się tak nei majtało- mam przy sobie nożyczki, ktorymi obcinam zbedne czesci numerka:) Quote
Frytela Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 AlaNowak napisał(a):Ja klipsy przypinam na wysokości zoladka (do koszuli) lub przy kieszonce w marynarce. I oto metoda, aby mnie wybiło oka:) A żeby się tak nei majtało- mam przy sobie nożyczki, ktorymi obcinam zbedne czesci numerka:) No, to tez jest sposob ;) Quote
Asiuleczka.Warka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 AlaNowak napisał(a):Ja klipsy przypinam na wysokości zoladka (do koszuli) lub przy kieszonce w marynarce. I oto metoda, aby mnie wybiło oka:) A żeby się tak nei majtało- mam przy sobie nożyczki, ktorymi obcinam zbedne czesci numerka:) Też tak robiłam ale się wkurzyłam i kupiłam opaske:D Quote
Kaya Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Macie namiary może na internetowe sklepy gdzie dostane ładnego klipsa z Goldenem? :cool3: Quote
sava Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja osobiscie wole klipsik - z wlasnymi psami, oczywiscie :evil_lol: a jak wieje, to po prostu szpilka u dolu przymocuje. Quote
Basia&Safi Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ja teraz robie takie cos :) http://1.1.1.5/bmi/img200.imageshack.us/img200/2296/s5003210.jpg Quote
Shetanka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Basia&Safi']ja teraz robie takie cos :) http://1.1.1.5/bmi/img200.imageshack.us/img200/2296/s5003210.jpg nie wyświetla się... Quote
Recommended Posts