masiowa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 wydaje mi sie, ze niekoniecznie musi chodzic o pseudo w przypadku maluchow bo wtedy predzej poszlyby dorosle suki a przynajmniej ta mloda. Rodzic moze zaraz i nie trzeba czekac az urosnie. Mysle, ze albo szczeniaki wyladowaly w okolicznych schronach lub worku w lesie albo za za chwile trafia na allegro po stowke bo sie ktos polakomil na "rasowce" Quote
NightQueen Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Szkoda ze nie mialas jakiegos awaryjnego DT w ktorym psiaki bylyby bezpieczne....[/QUOTE] nie ąłtwo znaleźć DT dla jednego psa, a co dopiero dla 10 :roll: [quote name='masiowa']wydaje mi sie, ze niekoniecznie musi chodzic o pseudo w przypadku maluchow bo wtedy predzej poszlyby dorosle suki a przynajmniej ta mloda. Rodzic moze zaraz i nie trzeba czekac az urosnie. Mysle, ze albo szczeniaki wyladowaly w okolicznych schronach lub worku w lesie albo za za chwile trafia na allegro po stowke bo sie ktos polakomil na "rasowce"[/QUOTE] Nikt nie wiedział że suki dorosłe sa do adopcji, bo dopiero teraz ja się o tym dowiedziałam, więc jak brali małe to nie było mowy o matkach. Faktycznie może być jaki piszesz że zabrali je za darmo a teraz będą próbowali je sprzedać żeby za robić i to wydaje mi się najbardziej prawdopodobne, bo nie chce mi się wierzyć że ktoś kto bierze 5 psów na raz ma w głowie tylko ich trzymanie, bo wtedy by zabrał jednego, nie całą 5. Może to być też kwestia pseudo, a z tej racji że dziś mi się coś obiło o uszy że jakiś hodowca (a raczej pseudo w naszym języku) z Bestwinki interesował się szczeniakami, ale nie wiem czy to właśnie do niego poszły czy nie, więc nie chcę robić dodatkowego zamieszania, jeśli tak to facet ma dorosłe psy więc młode jak najbardziej mu się przydadzą, bo jak swoje suki wyeksploatuje to weźmie się za te :roll: szczerze wątpię jednak że któryś z nich trafił do fajnego domu, mam nadzieję że tak, że chociaż jednemu się uda, bo nie wiem co z pozostałą 5 się stało. Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To może przekażcie ludzi chętnych tutaj ;) ? tu są szczeniaki,też ładne,ale husky !! Quote
NightQueen Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Aleksandra95']To może przekażcie ludzi chętnych tutaj ;) ? tu są szczeniaki,też ładne,ale husky !![/QUOTE] niektórych już przekierowałam na strony adopcyjne, ale część po prostu podziękowała Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='NightQueen']niektórych już przekierowałam na strony adopcyjne, ale część po prostu podziękowała[/QUOTE] szkoda....:( Quote
NightQueen Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Akcja odwołana Dostałam wiadomość że suczki znalazły dom, podobno poszły do znajomej jego szwagra. Sama nie wiem co o tym sądzić, ale już jest po fakcie, bo żadnego psa nie mają oprócz jednego samca. Już nie chce mi się nawet tego komentować w takim razie, moderatorów proszę o zamknięcie. Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='NightQueen']Akcja odwołana Dostałam wiadomość że suczki znalazły dom, podobno poszły do znajomej jego szwagra. Sama nie wiem co o tym sądzić, ale już jest po fakcie, bo żadnego psa nie mają oprócz jednego samca. Już nie chce mi się nawet tego komentować w takim razie, moderatorów proszę o zamknięcie. masakra ! :( Quote
Avaloth Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kolejny dowód na to że najlepiej ludziom w ogóle nie pomagać, bo Ty jeszcze na tym wychodzisz najgorzej. Dobrze że chociaż te dwa szczeniaki znalazły dobre domy, zawsze coś.. Quote
ewunian Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 eh.... takich to .... naprawdę, ludzka głupota nie zna granic... mam nadzieję, że za niedługo nie znajdziemy tych psiaków gdzieś potopionych czy poduszonych w worku... bo i takie ewenementy u mnie na wsi ganiają... Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Stracilas tylko niepotrzebnie czas siedzac i oglaszajac.... Quote
skrzeli Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='NightQueen']Akcja odwołana Dostałam wiadomość że suczki znalazły dom, podobno poszły do znajomej jego szwagra. Sama nie wiem co o tym sądzić, ale już jest po fakcie, bo żadnego psa nie mają oprócz jednego samca. Już nie chce mi się nawet tego komentować w takim razie, moderatorów proszę o zamknięcie. Wiecie co - jakoś nie wierzę, że 12 psów znalazło domy w 24h. To chyba jakaś kpina - na to powinien być paragraf;/ Ktoś się pozbył kłopotu;/ Quote
ewunian Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 trzeba się kogoś z ktozu zapytać, czy w okolicy nie było jakiś pseudo czegokolwiek... ktoś może wznowić działalność... Quote
skrzeli Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Oczywiście nie wiadomo co z psami? Kamień w wodę - tfu tfu ?? Quote
Recommended Posts