Oscar Patric Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja poprosze o nowe foteczki Arielki:) Quote
Vesper Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ostatnio zaniedbałam galerię :oops:, chociaz mam sporo nowych fotek. Jak tylko znajdę chwilę to pododaję :). Quote
Vesper Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 I zdjęcie, na którym po raz ostatni widziałam mamę Arielki- ORKĘ Buldożer :(... Orka od nie dawna biega za TM ...... Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [*] najgorsze jest to że One muszą odchodzić,zawsze jest za wcześniej:( Quote
Alabamka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [*] niech jej trawka zawsze zielona bedzie :) i zeby miala z kim szalec Quote
Vesper Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 (edited) Dawno mnie nie było. U nas wszystko w porządku i bez większych zmian. Kilka nowych fotek: Edited June 19, 2012 by Vesper Quote
Oscar Patric Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 buziole zasyłamy w ten słodki pycholek:) Quote
Vesper Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Dziękujemy Inez, oczywiście ja również życzę miłego-choć upalnego- popołudnia... :) Wyściskaj Oskara od ciotki- coraz bardziej mi się ten Twój Królewicz podoba ;) Quote
Oscar Patric Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Vesper']Dziękujemy Inez, oczywiście ja również życzę miłego-choć upalnego- popołudnia... :) Wyściskaj Oskara od ciotki- coraz bardziej mi się ten Twój Królewicz podoba ;)[/QUOTE] dzięki,na pewno wyściskam:) pozdrawiamy Quote
Oscar Patric Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Beatko,daj nowe focie Księżniczki:) pozdrawiamy Quote
Vesper Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Trochę mnie tutaj nie było- czasami trzeba odetchnąć... W tym czasie odeszła Milusia , to było tak nagłe... Ale o tym w "cziłkowej" galerii :( . Moje psiaki-teraz czwórka- ostatnio zmieniają chyba hierarchię... Młodziutki Draco-chihuahua podrósł i już kilka razy pogryźli się z Pakiem. Sprawa się zaostrza, i chyba nie obejdzie się bez behawiorysty. A Pako ma już 8 lat... Dziewczyny też się kłócą- z Arielki zrobiła się "gruba cioteczka"- głównie śpi i je, w lecie spacery ją męczą. Ale jest zdrowa. Chicca natomiast- jest teraz "specjalnie traktowana"-śpi z nami w łóżku (odkąd TZ wrócił do PL psy mają zakaz wchodzenia do sypialni-oprócz Chicki). Wszystko przez to że...prawie ją straciliśmy... W ferworze zabawy Arielka złapała małą jak szczeniaka, i uszkodziła nerwy :( . Mała walczyła o życie- później o sprawność fizyczną (miała paraliż połowiczny)[SIZE=3]- na szczęście dziś śmiga jak dawniej. Ale co przeżywaliśmy, odwiedzając małą w szpitaliku, to nasze... Do tego byłam zła na Arielkę, która-nota bene-nic złego nie zrobiła, bo to mała zaczepiała... Mamy teraz nauczkę, żeby cziłki z "dużymi" psami bawiły się pod kontrolą... Fotki będą, całe mnóstwo, muszę pozgrywać. Quote
Oscar Patric Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 witamy cieplutko:) Cieszymy się że z malutką wszystko dobrze się skończyło Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 hej:) Co tam u Was słychać? pozdrawiamy cieplutko Quote
Recommended Posts