Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jest świetny- i z wyglądu jak schudł, i z charakteru... Co z tego, jeżeli nie mogę go zatrzymać? No nic, pozostaje czekać aż ktoś rozsądny się odezwie, a Pakuś jutro wyjeżdża do rodziców- sąsiedzi się wściekają że psy tyle szczekają... I tak mam wyrozumiałych sąsiadów, ale znają sytuację...

• 1 month later...
Posted

Witam ponownie, trochę mnie nie było, bo internet mnie zrzucał i dopiero dzisiaj panowie z TP SA wymienili mi gniazdko ,i jest OK ;)
Nowych fotek mam bardzo dużo- bo kupiłam nowy aparat no i trzeba było przetestować funkcje- więc psiaki obcykane od góry do dołu :D Jutro wrzucę nowe fotki- dzisiaj już pa lulu bo godzinka- ehm, późna dość ;)

Posted

Alabamka napisał(a):
piekna :) slicznosci :) ma takie lagodne spojrzenie :)

Dziękujemy! :) Ariel właściwie to jest łagodna- czy może pogodna;)- taki wieczny pieszczoch i dzieciak- no i cholernie przywiązana do mnie- w domu chodzi za mną krok w krok- co bywa niekiedy męczące:evil_lol:... No i łasa na pieszczoty- do tego stopnia że bywa zazdrosna o inne psy (nasze, bo obcym to nie dałaby podejść...).

Posted

a Tiesto ostatnio sie robi bardzo przywiazany do Marcina, ja jestem od karmienia i mycia, a Marcin jest od pieszczotek i zabawy, wczoraj spali sobie razem na kanapie :D

Posted

To pięknie, niestety Cię nie pocieszę- jak Paco był mały, też był bardzo do mnie przywiązany. Później zamieszkał z nami mój eks- i pies zaczął mnie zdradzać- chodzili sobie na piwo (K. mówił"Idę z psem na chwilę" i nie było ich z godzinę- siedzieli sobie na słoneczku i delektowali-mam nadzieję że nie obaj- piwkiem ;)). Do tej pory jak spotykam K. to Pakulec poszedłby z nim i nawet nie spojrzał, a nie jesteśmy razem jakieś 2-3 lata...

Posted

Stafficzka napisał(a):
Piękna bestia :iloveyou:A mirabelki chyba wszystkie uwielbiają,heee
Moje ostatnio zajadają się żołędziami -pozdrawiam.:lol:

Ja się dowiedziałam że Ariel ma to po mamie :D Orka chodzi sobie na ogród na poziomki, jabłuszka...taka zdrowo odżywiająca się dziewczynka :D

Alabamka napisał(a):
nie bede plakac, mnie kocha jak przychodzi po miske :P

To też dobrze;) A Ty martwiłaś się jak panowie się dogadają :D

Posted

U mnie to się złoszczą bo keffika ja wybrałam imię też.Tak samo było z ginem.No i panowie są fajni/czytajcie mój mąż i syn/-psiaki oba słuchają się pańci i to ja jestem ta naj,naj dla nich.A panowie heee,nie radzą sobie z nimi.Może jestem zołza ,ale w duchu się cieszę.

Posted

Tiesto wybieral Marcin, ja chcialam calego niebieszczaka, ale sie uparl na te pol biala mordke :D ta mordka wlasnie mi rozciala lewa dlon w trakcie zabawy, polala sie porzadnie krew, myslalam ze trzeba bedzie szyc, poki co zatamowalam, ale nie wiem czy sie nie obejdzie bez wizyty na moim ulubionym A&E.

Posted

Alabamka, A Tiesto ma już stałe zęby czy jeszcze mleczaki? Pamiętaj zawsze po ugryzieniu porządnie zdezynfekować, bo psiaki mają sporo bakterii na zębach- czy wśród nich rzeczywiście jest penicylina, szczerze wątpię ;)

[quote name='unikatowy diament']buziolki zasyłam dla Kochanego Pyszczyska
My również przesyłamy pozdrowionka :)

[quote name='Stafficzka']U mnie to się złoszczą bo keffika ja wybrałam imię też.Tak samo było z ginem.No i panowie są fajni/czytajcie mój mąż i syn/-psiaki oba słuchają się pańci i to ja jestem ta naj,naj dla nich.A panowie heee,nie radzą sobie z nimi.Może jestem zołza ,ale w duchu się cieszę.
No to u Ciebie po prostu rządzą kobiety! :D I tak powinno być ;)

Posted

Alabamka napisał(a):
Tiesto wybieral Marcin, ja chcialam calego niebieszczaka, ale sie uparl na te pol biala mordke :D

Z drugiej strony spójrz na to tak: niebieskich staffików jest więcej niż niebieskich pręgusków z białymi znaczeniami! :) Wd mnie Wasz psiak ma niesamowite umaszczenie i do tego całkiem , bardzo całkiem nieźle się zapowiada- gdybyście chcieli go wystawiać :)

Posted

Ja przerobiłam z moimi złamanie ręki niedawno,heee tak im się inne psiaki spodobały.Rozpędziły się na automatach a ja pierdykłam na beton.One gdy zobaczyły,że pani leży psy inne przestały istnieć.Wąchały trawkę i tylko zerkały ,ale i tak je kocham.Zawsze jest dobra strona wszystkiego .Mąż i syn robili wszystko w domu a ja labę miałam

Posted

Nie ma tego złego...;)
A poważnie- już wszystko w porządku? Wiem co znaczy ciągnący staffik- dwa ciągnące staffiki to raczej ponad siły przeciętnej kobiety :D Ja codziennie rano wychodząc z Pakiem- westikiem i Arielką na pierwszy spacer prawie sfruwam z czwartego piętra- nie ma mowy żebym miała inne buty niż jakieś adidasy- wywinęłabym orła jak nic:roll:. Taka uroda tych naszych wariatów :). Dużo zdrówka życzę i całkowitego powrotu do zdrowia!

Posted

Poki co ja nie musze wychodzic z nim schodzac ze schodow :D
Arielka wlasnie!!!! zawsze chcialam zapytac jak ty to robisz, ze wychodzisz z nimi na spacer? chodzisz na raty? bo przeciez masz 4 psiaki :)

Posted

Alabamka napisał(a):
Poki co ja nie musze wychodzic z nim schodzac ze schodow :D
Arielka wlasnie!!!! zawsze chcialam zapytac jak ty to robisz, ze wychodzisz z nimi na spacer? chodzisz na raty? bo przeciez masz 4 psiaki :)

Wiesz, różnie. Rano, kiedy czasu mam niewiele, biorę wszystkie- 3 na smyczy, a Chicca nie oddala się od mojej nogi dalej niż metr (ma tak od szczeniaka) więc jakoś ogarniam. Po południu to już na raty- długi spacer dla Paka i Ariel, trochę krótszy dla małych. Bywa też że zabieram małe w torbie i puszczam luzem tam, gdzie będą bezpieczne- "duże" idą wtedy na smyczach. Jest OK, tylko oczopląsu można dostać- jak każdy biegnie w inną stronę :D