Milena. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 W piątek przybywa do mnie nowy domownik- dwumiesięczny kundelek. Chciałabym się dowiedzieć, jak powinno przebiegać zapoznanie go z moim dwuletnim psem, Atosem, w typie DONa. Atos uwielbia zabawę z maluchami, jednak wydaje mi się, że nowy domownik będzie przestraszony, zechce odpocząć i zbadać nowy teren, więc taki wielki kolega może go przerazić. Jak powinnam je zapoznać? Jak zachowywać się w stosunku do Atosa i szczeniaka, żeby w przyszłości się zaprzyjaźniły i żeby nie było pomiędzy nimi konfliktów? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam, Milena. Quote
Mo. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Hej. I jak sobie poradziliście ? Jak relacje psiaków? Mnie niedługo czeka podobna sytuacja i zastanawiam się jak ją rozegrać... Quote
monmik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 no wlansie przegladam forum szukajac jakiegos postu dotyczacego wprowadzania nowego psa.. Do tej posy czytalam o "zasadach" takiego dołączania do stada w książce C.Milana.. hm.. no i jak poszło? Quote
Recommended Posts