Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyśka- dziękuję :).

Pa-ttti, nasz synuś jest i uroczy i bardzo mądry w dodatku- naprawdę idealnie sie wpasował w nasze stadko, w ciagu trzech dni. Na początku troche sie bał Arielki- przyznam że była nachalna- chyba małego Adiego jej przypominał bo ciągle chciała myć mu poopkę, a on nie bardzo chciał :lol:... Teraz moze zrobić z nia wszystko, ale i tak najbliżej jest z Chicką- pewnie dlatego że rok różnicy jest między nimi, a więc najmniej... Milka czasami jest trochę zazdrosna, ale już w pełni akceptuje maluszka- bawi sie z nim tak jak Chicca. Paco za to pilnuje porządku w swoim stadzie- odnalazł sie w roli starszego wujka- ale o dziwo pozwala małemu chodzić po sobie, łapać sie za ogon- co było nie do pomyślenia przy wczesniejszych szczeniakach- tzn dziewczynach, bo Pakuś jest najstarszy ;)...
Ćwiczymy postawę wyst., na spacerki jeszcze nie wychodzimy, ale autem Drakus juz jeździ- taka wczesna socjalizacja jest dobra, bo u Chicki tego nie było i jest trochę dzikuskiem, dlatego wiem jakie to ważne.
A ten pomarańczowy kombinezon kupiłam na Dogo na którymś bazarku- jest dobry na Chickę, może i dla Draka będzie OK, ale podejrzewam że chyba nie zmieści się w niego- on już jest prawie wielkości Milki... Tyle że grubasek :).

Posted

Hehehehhe, kombinezonik rewelacja:lol:
Super te foteczki, najbardziej lubię zdjęcia Arielki z chiłkami:loveu:
A Draco wygląda dość męsko...;) ile waży teraz?
Uwielbiam Wasze foty - i na szczęście nie zabrakło mojego synusia:loveu:
Miłego dzionka - buziolki:D

Posted

Szczerze mówiąc ile waży będę wiedziała dopiero jutro- na mojej wadze, takiej kuchennej, nie chce ustać, a że to nie jest elektroniczna tylko taka do ustawiania/regulowania, nie potrafię go zważyć. Ale jutro idziemy do weta z Pakiem więc malucha zważę.:)
Na moje oko jest cięższy od Chicki- a więc więcej niż 1,700...ale czy to możliwe? Chociaż on jest prawie juz tak duży- w sensie że tak samo wysoki prawie tylko proporcje inne ;) -jak dziewczyny... Z resztą na niektórych zdjęciach moze to widać...

Posted

Zdjęcia super a klusek tak rozczulający że nie dziwię się że rozkochał was wszystkich w sobie:evil_lol:
Chociaż to galeria cziłek ;) to najbardziej muszę pochwalić Pakulca za to że jest taki tolerancyjny a Arielkę za delikatność w obchodzeniu się z takim mikrusem.:lol:

Posted

Dziękuję Wam za miłe komentarze. Wczoraj wróciliśmy z podwarszawskiego weekendu u rodziny- byłam ze wszystkimi moimi psiakami i była jeszcze Koka Rodziców ;). Mamy trochę ładnych fotek, tylko obrobię i wrzucam...

Niestety, po powrocie -a nie było mnie jedną noc i kawałek dnia- znalazłam... nieżywego Sweetiego :(...
Nie wiem co się stało... Już był całkiem duży, wyzdrowiał po tamtym choróbsku...:(

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Sweetiego.... Ale czasem tak jest, że pomimo walki o maluszka jest ona z góry przegrana- nie mamy wpływu na to co się dzieje w tym małym ciałku...
Będzie spał spokojnie...

Posted

arielka186 napisał(a):

A co do Chicki i Milki to już wszyscy się z nich śmieją:eviltong:- trudno, ja tolerancyjna jestem...

Witam, od wczoraj podziwiam, Arielko, Twoje maleństwa :). Cuuudne są!

Przy okazji mam nadzieję dowiedzieć się czegoś o cziłkach, jak na razie doświadczenie mam z nimi małe, ale bardzo pozytywne :). Moja znajoma ma cziłkę, taką jak Czika i jest to jedyny pies, a właściwie sunia, z którą zaprzyjaźniła się moja toyka! I takie same sceny były jak Czika z Milką.... coś w sobie te cziłki mają :)

Posted

Arielko... jak tam stadko?:mad:
Fotki prosimy:diabloti: (tak to miało być??:evil_lol:)heheh

Aniu, pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie - mam 3 chiłki:evil_lol: - one potrafią baaardzo złapać za serce:loveu: masz galerie Toyki?:)