ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Hehehheh, to jak mówią, że masz za dużo, to masz za dużo:D Czekam z utęsknieniem na foty:loveu: masz ulgę tylko dlatego, że prężnie nauczyłaś się bazarek wystawiać:) pomożesz mi też się nauczyć? Może na fotkę załapię się Sweety??? Tęsknie za nim, nie wiem jak wygląda...:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Dalej czekam....:watpliwy: "...dziś a najpóźniej jutro to nadrobię..." Już jest po jutrze...:roll: Quote
Vesper Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Wiem kochana, ale mam problem- Sweety mi zachorował...:( Nie wiem co mu jest- wczoraj był normalny, dzisiaj po południu zobaczyłam że leży, poszliśmy do weta- dostał glukozę na wzmocnienie (prawdopodobnie Lucky się mleko skończyło, a on już podjadał ziarenka, ale chyba mu nie wystarczają...:sad:...) Przed chwilą dostał jeszcze glukozę w proszku rozpuszczoną do pysia- trochę wypił, ale dalej jest taki słabiutki:( Płakać mi się chce, nie umiem mu już pomóc- a on nie chce jeść...:( :( Quote
Vesper Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Czekam z utęsknieniem na foty:loveu: masz ulgę tylko dlatego, że prężnie nauczyłaś się bazarek wystawiać:) pomożesz mi też się nauczyć? Może na fotkę załapię się Sweety??? Tęsknie za nim, nie wiem jak wygląda...:placz:[/QUOTE] Nauczę Cię, jasne- po prostu zakładasz nowy temat w dziale "Na bezdomne psy" -bazarki-... Robisz fotki wystawianych rzeczy, wyceniasz, piszesz na jakiego psiaka zbierasz (nie wolno na swoje własne czy inne, prywatne) i zapraszasz jak najwięcej osób- albo sobie wklejasz w sygnaturę tak jak ja teraz dla babuni... Jak będziesz miała już coś konkretnego na oku- to Ci dokładniej wytłumaczę, teraz cały czas zaglądam do Sweetiego- nie wiem czy on się po prostu nie przeziębił- teraz tatuś go tuli- mały cały pod brzuchem Albinka:(... A u mnie teoretycznie powinni grzać od 1.10, a tu doopa :angryy:... Mały nic nie je, wypił to co mu do pysia dałam...:( Czasmi tylko piszczy troszkę- a wet mówił że wd niego jest osłabiony...:sad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 :placz::placz::placz: Mój maleńki... :-( Działaj tam działaj... Ale wiadomość z rana...:-( Trzymam kciuki, aby już było lepiej:glaszcze: Quote
Oscar Patric Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ale straszna wiadomość,aż sięporyczałam trzymam mocno kciuki aby sweety wyzdrowiał zdrówka życzę pozdrawiam gorąco Quote
Casablanca Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Bidulek malutki :( Trzymam kciuki, niech zdrowieje! Quote
Vesper Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Sweety'emu jednak ta glukoza pomogła- już nie jest apatyczny, je sam, (wczoraj go poiłam glukozą zmieszaną z ciepłą wodą ze strzykawki-bez igły oczywiście), no i szuka ciepła u rodziców... Na szczęście po moich i nie tylko telefonach w końcu włączyli ogrzewanie...:roll: Strasznie się o niego martwiłam, nawet nie pisałam tutaj, ale myśli miałam te najczarniejsze- a z rana taka niespodzianka :lol: :loveu: Dziękuję Wam że myślami byłyście z nami :Rose:... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 :multi::multi::multi: Mój Sweety kochany:loveu: a ja wiedziałam, że będzie wszystko dobrze, dbałam o niego myślami:grins: w końcu kocham go na odległość, prawda?:loveu: To teraz już konieczna foteczka:mad: Quote
Vesper Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Na szczęście wszystko już dobrze- jeszcze troszkę mniej aktywny niż normalnie i szuka ciepła mamy (musiał być wyziębiony- u mnie w mieszkaniu-a mam narożne- naprawdę bywa zimno :roll:). Najpierw jednak kilka nowych foteczek cziłkowych- później będzie i maleńki Sweety ;). Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Nawet nie wiesz jak żałuję, że nie mieszkamy blisko:placz: Cudowności:loveu::loveu::loveu: Quote
kaskaSz Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 http://i56.tinypic.com/10xf494.jpg to jest świetne! Ten cziłek co się przygląda pewnie sobie myśli co oni wyprawiają :D Quote
Casablanca Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Milka zażenowana i zazdrosna :evil_lol: Drakuś przepiękny, aż się chce go schrupać! :loveu::loveu::loveu: Quote
Vesper Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Tiaaa, Chicca z małym jak widać szaleje :), Milka różnie- zależy od humoru, pewnie nie bez znaczenia jest też wiek- Drako jest rok młodszy tylko od Czikulca, od Milki 3 lata...Ale ten czas leci :roll: Ale dzisiaj pierwszy raz dziewczyny się pokłóciły o małego- obie się chciały z nim bawić :D no i zęby poszły w ruch- maluch siedział i zaczął płakać- to od razu dwie "ciocie" do niego :D... Nie, śmiechu mam z nim sporo- on jest taki pocieszny, kochany, ale jak coś mu nie pasuje zaczyna lamentować jakby go ze skóry obdzierali ;) Quote
pa-ttti Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Milka robi taką samą minkę jak Lila:) Cieszę się że z małym szynszylem już jest ok, brzmiało to nieciekawie aż bałam się czytać reszty... Psiaki widać super się dogadują:) Quote
Vesper Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Teraz już super- na początku było kilka spięć pomiędzy sukami- Arielce do tej pory chyba czasami przypomina Adiego :stupid:( pewnie dlatyego że czarny) bo próbuje "matkować" ale Drako nie bardzo chętny :lol: Teraz to małe walczą o względy kawalera- czasami śpią wszystkie trzy w tej budce- widać tylko jakąś łapę, jakiś ogon, ucho :D... Quote
Monika_tbg Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ja Waszą galerię po cichemu już od dawna oglądam;D :loveu::loveu::loveu: Quote
Vesper Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 :D To dlaczego nic nie napisałaś ? :D Mam nadzieję, że teraz już się to zmieni ;) Quote
Monika_tbg Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 a nie wiem sama;d podziwiałam po cichemu;d pewno że się zmieni;d Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Sweety gdzie jesteś?:placz::placz::placz: Chyba Arielka popełniła jakąś zbrodnie...:diabloti: nie ma zdjęć... hehehehehehe:evil_lol: Arielko, powiem tak... Cioci się kończy cierpliwość i jak za chwilę nie zobaczy Sweetego to :stupid::stupid::stupid: będziesz ją odwiedzać w kaftaniku:lol: Moje też robi taką minę, szczególnie jak coś idzie nie po jej myśli:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zdjęć nie ma... :mad: Chyba muszę wstawić pewną minkę... ale mnie rączki świerzbią... zaraz ją tutaj wstawię:evil_lol: P.s. O murzynku to już nawet nie wspominam - był taaaaaki pyszny:siara: Quote
Vesper Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 O F.U.C.K. Murzynek :oops: Na moje usprawiedliwienie- zwalam winę na mamę- ja piec nie umiem, to ona miała dać przepis córuni, a córunia go przepisać Chiquicie! :D Zdjęcia... Wczoraj wrzuciłam kilka cziłkowych (5 raptem), ale ja się poprawię:grins: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Wiem i cieszy mnie to, ale ja chce mojego synusia chrzestnego:loveu: A murzynek....:diabloti: powiedzmy, że już się z tym pogodziłam...:evil_lol: hehehehe,tylko biedne psiaki ciasteczek nie zobaczą:diabloti: Quote
Vesper Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Drakuś z mamusią przy komputerku śpi :D Z dedykacją dla mamusi chrzestnej :diabloti: ...proszę bardzo ;) a to jedno z pierwszych zdjęć mojego nowego syneczka :) ...:razz:...i młodzieńcza miłość- na to wygląda... Quote
Recommended Posts