ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cieszę się, że wszystko ok i że maluch się zaaklimatyzował :loveu: Powiem tylko.... że.... skąpa ciut jesteś:roll::roll: :grins: Quote
pa-ttti Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 oj skąpa skąpa i to bardzo! miło zobaczyć znajomego buziola, tylko więcej tych fotek by się przydało:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Hehehheh, oj zgadzam się z każdym słowem...:D Quote
Vesper Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Wiem, przepraszam :oops:... Maluch ma mnóstwo zdjęć (dużo jak śpi :D) i zaraz je powstawiam- po prostu te pierwsze dni są zawsze takie absorbujące- czy psy się dogadują- tutaj bardzo dobrze, czy malutki dobrze się czuje (no i dzisiaj się zdenerwowałam, bo chyba mu za duże porcje sypię- zjadł, poszedł spać i po spaniu troszeczkę- tak z połowę tego co dostał- zwrócił... Ale od razu termometr w poopę i gorączki nie ma- wd tabelki którą mam w książeczce zdrowia Pakulca. Teraz też śpi spokojnie, qoopa ładna była później- więc jeżeli jutro to się nie powtórzy, chyba po prostu przejedzenie (nie dojada, stąd myślę że mogłam sypnąć za dużo). Aha, rano dostał dosłownie troszkę gotowanej na maśle marchewki... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 :loveu::loveu: słodziak:loveu: Wreszcie jakieś fotki:lol: No powiem Ci, że nie dziwię się, że zajmuje Ci tyle czasu - jest rewelacyjny;) P.s. ja wiem, że u faceta, to przez żołądek do serca, ale nie przesadzaj:evil_lol::eviltong: Quote
ania90 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 sliczny maluszek:loveu: tez mam maluszka:) Quote
pa-ttti Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 kochany Draco:) jakie wygody ma, tylko by spał leniwy:) Quote
Vesper Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 No śpi dużo- może dlatego że kiedy nie śpi szaleje z Chiccą (a Milka zazdrosna) :diabloti:... Wczoraj wieczorem był niemiły incydent- otóż zazdrosna Milka nawarczała na niego, Drakuś się przestraszył, zaczął płakać, musiałam go utulić, a zazdrośnicę zamknąć w drugim pokoju. W końcu utulony zasnął, rano na szczęście nie pamiętał że coś się stało- miał dobry humorek itd. Porcyjki jednak zmniejszyłam- i na razie nie wprowadzam żadnych nowości, niech się najpierw zaaklimatyzuje. A w ogóle jest przesłodki :loveu:- teraz jestem na zwolnieniu i cały czas w domu- maluch chodzi za mną krok w krok:). Ale kiedy zostaje sam- dla bezpieczeństwa zostawiam go samego, bez reszty, ew. z Chikunią, też tragedii nie ma- wiem bo byłam u lekarza i na poczcie (dwie "wielkie wyprawy" w tym tygodniu). Szkoda mi Daquiri, już troszkę mniej tęskni? Quote
pa-ttti Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 tak, płacze tylko rano ale to chyba z głodu:) w ciągu dnia na kilka godzin zanoszę go na dół do reszty stada, i poza tym z godzinkę dziennie biega sobie z Zuzią i Maszą, Masza to dobra ciocia i ładnie się z nim bawi:) Lila nie ma ochoty na zabawy, zresztą widziałas jak traktowała Draca kiedy był w pokoju w którym są maluszki Lilowe... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Arielko wybacz mi to, ale serducho mi rozwaliło na milion kawałków... To westiczka... a Twój westik ma taki dobry dom... popatrz :(:(:( http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc! Quote
Vesper Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 To jest okropne co ta ...... zrobiła tej suni- a psów zabrano 9...:( Łezka- bo tak podobno nazwano sunię- wygląda jakby miała baaaardzo długo nieleczoną nużycę- westiki często mają problemy alergiczne, pokarmowe, co odbija się i na sierści- Pakuś też jest alergikiem. Ale żeby do takiego stanu doprowadzić psinkę...:( Dobry pomysł gdyby Uwaga! nakręciła reportaż, bo ostatnio zaczynam bać się wchodzic na dogo...- codziennie co najmniej jedna ogromna tragedia- nie licząc tych powiedzmy "codziennych"...:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja to bardzo ciężko odchorowuje...:( Quote
FredziaFredzia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ale śliczny maluszek... :) U nas już 12 będzie psie dziecko. ;) Quote
Vesper Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Chiquitko- już jestem, a raczej byłam cały czas, ale trochę pochłonęły mnie sprawy pomocy bidkom... Aniu90i FredziuFredziu, dzisiaj jeszcze odwiedzę Wasze galerie żeby zobaczyć Wasze maluszki- jestem Ich bardzi ciekawa:)... Postaram się też dzisiaj wstawić nowe fotki moich łobuziaków ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cieszę się, że Cię widzę:loveu: po tym wszystkim potrzebna mi jakaś kochana duszyczka:loveu: Wczoraj miała strasznie smutny dzień... tyle tego wszystkiego, że ciężko się pozbierać:shake: Quote
Vesper Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 No ja właśnie też to przeżywam...:( Tak patrzę na moje pysie których nie pozwoliłabym skrzywdzić za nic, a czytam o takich bidulkach... A Drakusiowi stanęły uszka :lol: Jeszcze kilka dni temu miał takie szczenięce, na wpół załamane, a dwa dni temu wstał rano- patrzę, a uszka stoją :lol:... Chłopak rośnie kiedy śpi, a kiedy nie śpi psoci strasznie :D. Muszę bardzo pilnować kabli- powoli zaczyna rozumieć że nie wolno, ale on bardzo lubi leżeć koło moich nóg- np przy komputerze- no i złapałam go jak memłał kabelek od neostrady :razz:... Ogólnie to bardzo jest pogodny- no i pieszczoszek, a najlepszą kumpelą została Chicca.:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To ja poproszę dokumentację tej nowej miłości:evil_lol::evil_lol: Teraz już nie powiedzą, że dziewczyny się za dużo tulą:diabloti: Tylko czy teraz Milka nie będzie miała depresji??:evil_lol::diabloti: A swoją drogą to się nie dziwię... wszystkie Cziki są fajne:loveu: To sie Drakuś poznał na dziewczynie:cool3: Quote
pa-ttti Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ja dziś podkleiłam uszka Daiquiri, i zastanawiam się nad Daisy aczkolwiek już jej tylko końcóweczki czasem klapną. Quote
Oscar Patric Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jakoś tak dawno u Nas byłaś,więc Ja wpadam i życzę spokojnej nocki i buziaczki psiaką i szynszylką zasyłam :) Quote
Vesper Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Dziękuję za życzonka :)... Przepraszam że nie dodałam fotek- dziś a najpóźniej jutro to nadrobię. Drako nadal szaleje z Chicką, Milka powoli włącza sie do zabawy, chociaż nie wyczynia takich wariactw jak pozostała dwójka. Bardzo chętna do zabawy jest też Arielka :D i muszę jej biednej tłumaczyć, że to nie jej kategoria wagowa :D Chodzi o to, że Ariel troszkę brakuje wyczucia kiedy się rozbawi ;)... Teraz gnojki poleciały do przedpokoju zrobić pańci porządek z butami- psy stwierdziły- już po raz kolejny- że mam ich za dużo i aż tyle mi nie potrzeba :stupid: Quote
Recommended Posts