Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu- dziękuję :). Miło dostać takiego miłego posta bo jak sama widzisz to tylko bić mnie tu chcą...:D (I tu Chiquitko znów mam ochotę wkleić minkę naszych panienek- tę obrażoną :D)...

[quote name='Chiquita&DeeDee']:mad::mad::mad:

Jak to? Skleroza? :lol::lol:

CZEKAM na filmik jak słodki leniuszek wkracza do akcji!:loveu::evil_lol::evil_lol:
Nie wymigasz się, oj nie:diabloti:
Ha ha ha...:D Oj Kochana tu niestety musisz uzbroić się w cierpliwość na parę dni- sprawa wygląda tak- filmu z fleszem nie nakręcę, a co zapalam światło- wszystko się uspokaja i "jesteśmy grzeczni": Angel:: Siara: Gaszę światło, mijają dwie minuty- i zabawa zaczyna się na całego... Czasami zaczynają trochę wcześniej- myślałam też, żeby dzisiaj im po protu zostawić lampkę na noc, przysłoniętą, jak będą rozbrykane, to mogą nie zauważyć kiedy mamusia zdejmie parawanik :knuje: i dalej będą kręcić dzikie harce ;)

Posted

[quote name='Casablanca']A co to ma znaczyć? Co tu za złowrogie plany wobec dziewczynek malutkich :cool3::evil_lol:
Ja będę kapuś i im powiem i wtedy się na Ciebie obrażą :eviltong::diabloti:
Nie nie, dziewczynki mogą spać bezpiecznie:D... Chciałabym nakręcić w nocy film aparatem i pokazać Chiquicie, jak szynszyle się zachowują jak jest ciemno... W niczym nie przypominają słodkich leniuszków :D...;)

:( Dzisiaj po powrocie do domu znalazłam nieżywego Zenka- mojego szczurka:(

• ... Miał ok.1,5 roku, więc prawdopodobnie zmarł ze starości- wyglądał jakby spał w swoim domku, ale chciałam dać mu suchą bułkę którą tak sobie lubił pochrupać- wtedy zobaczyłam że pysio, który wystawał na zewnątrz, na nic nie reaguje:(... W tym wszystkim pocieszam się, że zmarł we śnie, w swoim ukochanym domku, nie cierpiał...Śpij spokojnie kochany Ogonku
  • ...

• Posted

Dziękuję dziewczyny... Zenuś już od jakiegoś czasu sporo schudł,pyszczek mu osiwiał, dużo spał- liczyłam się z tym, że nadchodzi jego czas... Ważne że odszedł we śnie, w swoim ukochanym domku, nie cierpiał.
    Może to dziwne, ale kilka dni temu, kiedy puściłam go żeby sobie pochodził po kanapie itd (psy były w pozostałej części mieszkania) Zenek jak nigdy zamiast wyjść i zacząć zwiedzanie znanego mu terenu przebiegł przez kanapę i wskoczył mi na kolana- siedziałam przy kompie... Teraz myślę że to było jego pożegnanie...:(
    Śpij spokojnie Zenusiu [*].

Posted

Zawsze jest smutno kiedy odchodzi nasz przyjaciel, ważne, że miał dobre życie i był kochany-zasnął szczęśliwy, a teraz będzie z resztą naszych zwierzaczków. Moje psiaki się nim zaopiekują i będą na nas razem patrzeć z góry.
    Świeczuszka dla Zenka
    [*]

Posted

I ja stęskniona :oops:... :sad:
    Ale miałam troszkę kłopocików natury domowej... i już nie miałam siły nic z siebie wykrzesać, bo tylko bym marudziła...;) Jutro na pw Ci napiszę, dzisiaj chcę już iść spać powoli- mam dosyć tego tygodnia... Jedna myśl która mnie pociesza to moje psiska i wizja małego kawalera, który już niedługo zawita do mnie :lol: Właśnie widzę że Pa-ttti chciała do mnie napisać, a ja miałam zatkaną skrzynkę :roll:... Czekam na "wieści"...:).

Posted

Teraz to się obraziłam...:obrazic:
    Nie dość, że tu cisza jest (ok, byłam wyrozumiała...) ale czas minął, chce zdjęć, chiłek, Arielki i Pako i szynszylka:mad: i chciałabym powiedzieć, że masz czas do wieczora:nono:albo ...:mad::knuje:

Posted

No pięknie:roll:.. Ja tu piszę u Ciebie na wątku że wstawiam dzisiaj najnowsze fotki w tym Sweetiego- a tu takie coś?:crazyeye::shake:
    Nieładnie, ale biorę poprawkę że jak ktoś chory to marudny :D

edit: Ale ale- ja już nie raz i nie dwa miałam ochotę WIELKĄ wstawić minkę zarezerwowaną tylko dla naszych dziewczyn- Chiquitko, główka Cię chyba baaardzo boli, jeżeli i o tym zapominasz- jak się umawiałyśmy :razz:

Posted

Hehehehehh... no nie mogę, skleroza mnie złapała...:eviltong: nie, nie one tu leżą ze mną w łóżku i to chyba Dee przeszła się po laptopie... no właśnie nawet tego nie zauważyłam...:evil_lol: muszę z nią porozmawiać, co to za zachowanie:hmmmm::hmmmm: