Baton Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Biedny Drako... Tak nie mieć dostępu do swoich dziewczynek... ;) Quote
Vesper Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='maryg22']Biedny Drako... Tak nie mieć dostępu do swoich dziewczynek... ;)[/QUOTE] Spokojnie:nono:, jeszcze dwa tygodnie i będą się mogli bawić. W tej chwili podejrzewam że zabawa byłaby "w lekarza":evil_lol: a chłopak jeszcze prawiczek, niedoświadczony, bez uprawnień- ma czas (mamusia zadba o jego inicjację:diabloti:). Na razie Drako męczy Paka-westika (Paco ma już go powyżej uszu- niedawno stuknął mu 6-sty roczek- nawet nie wiem kiedy to zleciało...) i Arielkę- która owszem, lubi się bawić, bo jest -jak to mówi moja mama- "infantylna";) (oczywiście bardzo ją kocha, ale Ariel jest naprawdę takim wiecznym szczeniakiem...). Quote
Baton Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pewnie to najdłuższe 2 tygodnie w jego życiu:evil_lol: Quote
Vesper Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='maryg22']Pewnie to najdłuższe 2 tygodnie w jego życiu:evil_lol:[/QUOTE] Oj tam zaraz najdłuższe... Może gdyby wiedział co go tam czeka w tym pokoju- wtedy byłby bunt i nie wiem czy bym sobie poradziła...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Vesper']Oj, z filmikiem to będziesz musiała zaczekać, bo dziewczyny mi dostały cieczki (tzn najpierw jedna, później zaraz druga) i siedzą w sypialni zamknięte... Musiałam nakryć materac folią- ile zabawy było z jej zrywaniem:angryy:... Ale sobie już poradziłam. A Drako siedzi pod drzwiami i chyba zatrybił że jest chłopakiem, bo zdarza mu się popiskiwać- chociaż nie powiem, im również (tzn Chice i Milce...). Oj Rami nagrabiłaś sobie po prostu:mad:. Najpierw: "Daj zdjęcia, tylko szybko"- później- pannę R. wcięło i nawet nie pochwaliła moich fotek... A ja takim kosztem!:shake: Teraz jeszcze znów mam lekki niedowład prawej ręki- ciężko mi pisać na dwie ręce na kompie ale się poświęcam:evil_lol:[/QUOTE] Ja chciałam właśnie filmik śpiewającego Draco:evil_lol: Napisałam przecie, że to przez mój komp:mad: a w zasadzie to coś co go zastępuje:diabloti: i że zaglądam do Was codziennie, a Ty mnie olałaś:placz: ja Was tak uwielbiam, a Ty na mnie z pałką buuuuu:placz: (:diabloti:) Quote
Vesper Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja chciałam właśnie filmik śpiewającego Draco:evil_lol: Napisałam przecie, że to przez mój komp:mad: a w zasadzie to coś co go zastępuje:diabloti: i że zaglądam do Was codziennie, a Ty mnie olałaś:placz: ja Was tak uwielbiam, a Ty na mnie z pałką buuuuu:placz: (:diabloti:) Hmm:hmmmm:... Ale problem w tym, że Draco od wczoraj olał dziewczyny :lol:- mamusia wzięła go na męczący spacerek, więc chłopaczyna jeszcze poleguje zmęczony... Ale jak mu wrócą siły (i chęci- bo może już "po") to nakręcę biednego pieska pod drzwiami... A później zapuka do mnie TOZ i powie że "Pani zamyka psa i płacze pod drzwiami":diabloti:- i weź tu się tłumacz... I to nie ja na z pałą na Ciebie, tylko Ty cały czas na mnie:obrazic:(to ja tym razem). A jest jeszcze taka ikonka którą mogę postraszyć:lol:: :-x... Diamenciku mojespory z obecną tu koleżankąto nrma- że ja niby zdjęć skąpię:roll:... Życzę miłego dnia ;) Quote
pa-ttti Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 oooo, widzę że jakieś zdjęcia się pojawiły w galerii, na reszcie :) Draco to już dorosły chłopak! Jak Wam poszło na wystawie w Warszawie ostatnio? moja mama nie wystawiła suczki bo okazało się że nie ma jej w katalogu... tłumaczenia nie pomogły. obie panny mają cieczki? planujesz powiększenie rodziny? :d Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nie marudź Ciotka:eviltong: Wiem, że to lubisz:evil_lol: Hehehe, jak TOZ przyjdzie to Cię będę bronić:lol: Quote
Vesper Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='pa-ttti']oooo, widzę że jakieś zdjęcia się pojawiły w galerii, na reszcie :) Draco to już dorosły chłopak! Jak Wam poszło na wystawie w Warszawie ostatnio? moja mama nie wystawiła suczki bo okazało się że nie ma jej w katalogu... tłumaczenia nie pomogły. obie panny mają cieczki? planujesz powiększenie rodziny? :d[/QUOTE] Zdjęcia są, bo Chiquita mnie męczy...:eviltong: Na wystawie byłam z Chiccą- porażka, ona chyba nie będzie hodowlana, zdobyła ocenę dobrą:flop: tak więc zobaczymy bo brakuje jej oceny z międzynarodówki/klubówki... A wystawa... w finale krótkowłosych była P.Iwona, M.Supronowicz i Litwinka, która w końcu wzięła rasę swoim psem championem. Rodzinę chciałabym powiększyć, obie dziewczyny teraz mają cieczki, ale Milka już raczej "po", a Chicca bez uprawnień... Cały problem w tym, że te ich cieczki są niezauważalne dla mnie i do tego nieregularne... Żywy radar mi podpowiedział (Draco) mi pokazał że coś z Milką się dzieje (po 4 m-cach od ostatniej) i panny siedzą teraz zamknięte w innym pokoju. Quote
pa-ttti Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nie masz się co załamywać, przecież Czika jest jeszcze młodziutka, nabierze masy i zmężnieje to się poprawi. Pierwsza ocena Lilki z wystaw to była "bardzo dobra", była wtedy młoda chuda i bez włosów, a potem jak już dojrzała to same doskonałe i championat zrobiła :) Quote
Vesper Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Hello, nie wiem czy wyskoczy że to ja, bo mam problem z logowaniem (jestem w kafejce). W każdym razie piszę tutaj, bo w domu mam zalaną klawiatur ę i w efekcie mogę czytać wszystko co np dostaję na pw, ale już nie mogę odpisać... :roll: Z ważnych rzeczy- mamy malutkiego tymczasowicza- Baloo :loveu:... Pojawił się z dnia na dzień, tzn była taka potrzeba- jego mame zabito w okrutny nieludzki sposób- została przywiązana do płotu i zadźgana widłami :(... Został Baloo- miesięczny szczeniak, i jego 3 siostry... One też są w domu tymczasowym. Quote
Ty$ka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Hej! Jak miło Cię czytać, bo myślałam, że o nas zapomniałaś :( Co to za tymczasik? Poka go, poka :D Ma swój wątek na dogo? Quote
Vesper Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Ma_biedaczek:(... Jak_tylko_ogarnę_wkleję_wątek...:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Powodzenia z tymczasikiem! Trzymamy za niego kciuki! Biedna mamusia:angryy: Quote
Natalia&Lola Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Witamy, jesteśmy tu po raz pierwszy i chcieliśmy się przywitać :) Quote
Baton Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 My również trzymamy kciuki za tymczasika ;) Quote
Recommended Posts