Vesper Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Nowe fotki (tzn nie najnowsze, ale takie dotąd nie dodawane) są w postach: #524 i #525 (str 21-a) :). Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Hehehe, cudowna :loveu: A to zdjęcie mnie rozwaliło... rewelacja:loveu: A od razu nasunęło mi się, że Arielka to nie wielka jest - to chyba Pako większy od niej? Świetna ta Twoja rodzinka:grins: Quote
Vesper Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Tak naprawdę to Paco jest trochę niższy- ale kilka cm tylko, a do tego dodać sierść i wygląda jakby były równe ;) Tu stoi po prostu bliżej... No i wagowo- Ariel 14kg, Pako 9...:D Quote
Vesper Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Na pierwszym planie- na rękach- Draco:loveu:, w tle Lilka :iloveyou: i braciszek Drakulka- Daquiri-tyłem:wolfie:; Draco w pozycji wystawowej: Quote
pa-ttti Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 no i pięknie:) niedługo wszystkie maluchy będą miały sesję w pozycjach wystawowych. zapraszam do mojej galerii, umieszczę tam za chwilę przepis na ciastka dla psów. Quote
Vesper Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 A ja mogę tylko polecić zuzikowe dzieciaczki- naprawdę miot nieprzeciętny, każdy jeden piesek jest ładny no i jedynaczka Daisy :loveu: oczywiście też :). Jeżeli więc ktoś poważnie myśli o cziłce- polecam:).(Z uwzględnieniem że jeden mały pan jest już zarezerwowany ;)). Quote
Journey Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dodam, że jeśli ktoś szuka krótkowłosego chłopczyka to u nas jest bardzo obiecujący malec o rewelacyjnym charakterze ;) Quote
Vesper Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Journey- Wy też hodujecie chihuahua? Macie gdzieś galerię? Pozdrawiam :) Quote
Journey Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Pozwolę sobie dodać zdjęcie ;) To nasz maluszek: Zaraz wyślę Ci link do galerii na pw :) Quote
Journey Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Arielka, założyłam galerię ;) http://www.dogomania.pl/threads/214200-Chihuahua-i-przyjaciele Pozdrawiam :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Arielko... Chciałabym się upomnieć o zdjęcie szynszylka:mad: pewnie już tyle urósł... a ja go nie widzę:placz: Zrób cioci przyjemność:evil_lol: i weź aparat w dłonie :lol: Quote
Vesper Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Journey- maluszek piękny :loveu:...:). Z przyjemnością odwiedzę za chwilkę Waszą galerię:). Chiquita- OK, specjalnie dla Ciebie zaraz wezmę maluszka i zrobię mu małą sesyjkę :diabloti: Muszę się spieszyć, bo Lucky o tej porze jeszcze senna, ale nadchodzi wieczór- ulubiona pora szaleństw szynszylek ;). A nie chcę żeby się denerwowała że jej dziecko zabieram- zawsze kiedy go biorę do ręki, staje oparta o pręty klatki i patrzy co z nim robię. Taka dobra z niej mamusia :lol: Akurat widzę że mały nie śpi więc zaraz go obfocę troszkę- chociaż jak dla mnie to się nie zmienił... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Eee tam, bo Ty nie patrzysz na niego tak jak ja:D ja sobie tylko mogę popatrzeć, a on taki kochany:) Mój TZ jak mu pokazałam i zapytałam czy go weźmiemy to powiedział : "chyba oszalałaś" i pokazał mi tak:stupid: hehehe A maleństwo od Journey jest obłędne... totalnie w moim typie... gdybym tylko mogła mieć wystawowego chłopaczka:loveu: ach... jak dobrze, że można sobie marzyć:lol: Quote
Vesper Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Z tego wszystkiego pobudziłam rodziców szkraba- o wzięciu na rękę mogłam pomarzyć, bo Lucky próbowała wyjść z klatki, a psy spały na łóżku, więc kochana Chiquitko specjalnie dla Ciebie zrobiłam małemu sesyjkę w klatce- z ok. 10-ciu fotek jedynie 3 wyszły takie że że można wstawić ;) Aha, jeżeli spodobał Ci się mój maluszek, a nie możesz mieć go u siebie- może chociaż wymyślisz małemu imię? :lol: Będziesz wtedy mamą chrzestną :diabloti:...:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 :Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jejku, teraz to mi się miło zrobiło:loveu: chcę, oczywiście chcę:loveu: Mój Skarbek:loveu: Quote
Casablanca Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Piękny ten Twój Drakuś :loveu::loveu::loveu: No i szynszyl też bardzo ciekawy :lol: Quote
kaskaSz Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ale on jest słodki! Powinien się nazywać słodziak :D Quote
Vesper Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a)::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jejku, teraz to mi się miło zrobiło:loveu: chcę, oczywiście chcę:loveu: Mój Skarbek:loveu: Czy Skarbek to imię które szynszylek ma nosić? :hmmmm: Bo już są propozycje innych imion- np.Słodziak :D...;) KasiuSz- imię do niego pasuje idealnie teraz- ale dorosła szylka chociaż słodka to już nie tak bardzo :diabloti: Czasami mówię na nie "wiewióry" albo "zmory nocne" itp...;) Casablanca- dziękuję:) ale chyba poproszę Pa-ttti żeby założyła mu czerwoną kokardkę ;) Aniu, dziękujemy bardzo za komplement i pozdrawiamy Bobiego :). Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hahahahhahha:evil_lol: jak to Skarbek??:diabloti: Skarbek to jest czułe powiedzonko do mojego chrześniaka:evil_lol: Imię musi być przemyślane i cudowne jak on:loveu: mój Grześ ma już jeden typ- sentymentalnie po moim chomiczku ;) ale muszę się nad tym zastanowić:diabloti: Napiszę Ci na pw ;) Hehehe, a czerwoną kokardkę to koniecznie, żeby Dracusia ktoś nie zauroczył:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 i szynszylek i psiaki wspaniałe :) Quote
Vesper Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Z czerwoną kokardką to muszę do Pa-ttti napisać na pw- bo naprawdę go ktoś zauroczy :lol: a ja przesądna- jako przysza mamusia mam chyba troszkę do powiedzenia?;) (Żartuję Pa-ttti :diabloti:...). Czekam z niecierpliwością na pw z imieniem dla szyszka- na 90% jest to chłopak, chociaż 100% jakoś nigdy u gryzoni- poza myszkami i szczurkami które mają duże jajka :P- bym nie dała- już za dużo razy się pomyliłam... A u szylek to płeć mniej więcej tak się poznaje jak u kotów...-z tym, że jajca niewidoczne- ładna jazda, prawda? Dzisiaj rano przyjechało Moje Kochanie- po powitalnych czułościach i kilkugodzinnym gadaniu moje biedactwo poszło spać:sleep2: i coś podejrzewam że jak pośpi to wieczorem będzie chciał nadrobić braki swej nieobecności- jakaś impreza czy coś się pewnie szykuje- chociaż fakt że przyjechali padnięci- na zmianę samochodem z Hiszpanii, właściwie bez przerwy dłuższej niż 30minut... Tak patrzę na to Moje Szczęście i zamiast się cieszyć że jest to już myślę, że w poniedziałek znów mi pojedzie :placz: Ja to chyba nienormalna jestem. Draco bardzo mu się podoba- zauważyłam, że powolutku go wkręcam w hodowlę naszych psiaków- jutro w prawdzie na wystawę z nami nie pojedzie, musi coś tam załatwić, ale wypytuje się, ogląda fotki i w ogóle nie słucha mnie na zasadzie "niech się baba wygada":evil_lol: tylko naprawdę się zainteresował. Przed wyjazdem nawet podczytywał moje książki o psach... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dobrze Ci... to teraz musisz się zająć swoim Szczęściem:loveu: a ja Ci troszkę zazdroszczę, że pozwala Ci na te wszystkie psiaki... Ja mam duże ograniczenia:placz: ale może to i dobrze, bo była bym zapsiona po uszy:evil_lol: Mój też słucha i kocha (czasami myślę nawet, że bardziej niż mnie...:lol:), ale więcej nieeee Lubię jeździć autem, ale takiej trasy sobie nie wyobrażam... Wyślę Ci propozycje, choć jeszcze się waham, bo to ważna decyzja;) Quote
Vesper Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Spokojnie- imię nadaje się raz na całe życie, więc nie szalejmy i spokojnie sobie przemyśl... :hmmmm:Normalnie mam ochotę zrobić prezent "cioci Chiquicie":diabloti: i dać Ci maluszka:evil_lol: podstępem- ale jeszcze na tyle normalna jestem, że zdaję sobie sprawę jak kłopotliwe są takie "prezenty" ;)... Co do tolerancyjności Mojego Szczęścia- kiedy się poznaliśmy, już miałam psy- doszła tylko Chicca- także za bardzo wyboru nie miał, musiał pokochać mnie z całym inwentarzem:diabloti: Ale on kocha zwierzaki- u swoich rodziców ma jamnikowatą Frytkę i kotkę Weronikę. Niedługo dodam zdjęcia Frydzi do galerii bo fajna z niej sunia:loveu:. Obie- kocię i sunię sam przyniósł kilka i kilkanaście lat temu do domu- znalazł sierotki na ulicy :sad: Nie mogłabym być z Facetem, który nie lubi zwierząt- po jakimś czasie takie rzeczy stają się zbyt uciążliwe i problem rośnie do tego stopnia, że są tylko dwa wyjścia- odejść albo pożegnać się ze zwierzakami i zadowolić wać pana- kiedyś to przerabiałam, ale o tym może innym razem, bo pewnie Koteczek będzie sobie czytał moje posty :D Quote
Recommended Posts