gosia2313 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Z powodu trudnej sytuacji właścicielki, szybko, bo do czerwca jej podopieczni muszą znaleźć nowy dom. :-( Pierwszy to pies Alf - był u tej Pani na tymczasie. Potrzebuje domu, żeby nie musiał znów [FONT=Century Gothic]wracać do schronu ![/FONT] Druga, sunia Psotka - dla niej może być DT, ponieważ Pani może ją ( po "urządzeniu się" za granicą) zabrać z powrotem do siebie. Trzeci zwierzak to kotka Pusia - najlepszy dom dla niej, to [FONT=Century Gothic]dom bez dzieci[/FONT]. A teraz więcej informacji. 1. ALF Jest to psiak ze schroniska z Sosnowca. Jak już wcześniej pisałam był u Pani na tymczasie. Ma ok. 6 miesięcy. Lubi się bawić. Co do jedzenia nie jest wybredny. Psiak nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi, bardzo lubi dzieci oraz do zwierząt - teraz mieszkał z innym psem i kotem. Psiak ma w sobie coś z wyżła. Wadą u psiaka jest to, że ma problem z łapami, podobno to młodzieńcze zapalenie stawów i kości. Można liczyć na pomoc w leczeniu ze strony Fundacji S.O.S dla Zwierząt. kilka zdjęć psiaka 2. Psotka ma 2 lata. Jest wesoła. Została wysterylizowana. Bez problemu zostaje sama w domu. Lubi inne zwierzęta łącznie z gryzoniami. Sunie lubi także dzieci. Jedyna wada to to, że sunia strasznie pilnuje miski, nie pozwala nikomu do niej podejść i warczy. Pani poświęcała jej ok. roku na naukę tego, że miska jest jej i nikt jej nie odbierze. 3. Pusia to 3-letnia kotka. Nie toleruje dzieci. Uwielbia się tulić i jest wiecznie nienajedzona ;p. Boi się wychodzić na dwór. Uwielbia spać na upatrzonej osobie :) Jak tylko możecie rozgłoście tą informację wśród znajomych i na portalach. :roll: [FONT=Courier New]Kontakt w sprawie zwierzaków : [/FONT] Barbara Kozłowska tel. 509-215-378 Quote
saphira18 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 jestem... z pytaniem. Psotka nie jest przypadkiem z katowickiego schroniska? bo znam tą mordkę Quote
saphira18 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 tak tak, ale czy z schroniska z katowic:P dokładnie chodzi mi czy to ten sam pies. zdjęcia z grudnia 2009 Quote
gosia2313 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Wiem, że o schronisko chodzi :P Jest z katowickiego. Quote
Recommended Posts