drzalka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 haha u nas to 200 % normy. Omar wczoraj pogonił kota, ugólnei chodzi bez majtek bo nic nie liże, chyba że zostaje sam czy na noc, to wtedy mu zakładamy. Chłopak pokazuje na co go stać, ma charakter , który próbował wczoraj dosadni pokazać np u weta czy w domu na kanapie ;) Ważne że jest karny i wykonuje polecenia w mgnieniu oka :D Quote
sabinka40 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :lol:Witam, witam!!! Łał ile tu się dzieje:razz:, chłopaki bez jajek:eviltong:. Super że wszystko jest dobrze:lol: A fotki jakie fajowe, widać że psiaki takie szczęsliwe:multi: Pozdrawiam i całuje kochane faflunki:loveu::loveu::loveu: Quote
drzalka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Hej Byłyśmy u weta bo fakturę, podobno za 12 dni zdjęcie szwów choć podobno te co ma po 3 tyg dopiero wsiąkają. Mówiliście mi żeby zmienić podpis ale Alicja to powinna zmienić nagminne ! :mad::lol: Chyba że ja czegoś nie wiem i chcecie mi Omarka zabrać :shake::eviltong: Quote
Alicja Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 drzalka napisał(a):Hej Byłyśmy u weta bo fakturę, podobno za 12 dni zdjęcie szwów choć podobno te co ma po 3 tyg dopiero wsiąkają. Mówiliście mi żeby zmienić podpis ale Alicja to powinna zmienić nagminne ! :mad::lol: Chyba że ja czegoś nie wiem i chcecie mi Omarka zabrać :shake::eviltong: :diabloti: no dobra ...ja zmieniam banerek ale ty zakładasz dzieciakom galeryjkę :grins: Quote
drzalka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 chmm........no dooooobra ;P ale to jutro, jak wstanie nowym dzień.... , może będę miała lepszą wene ;P Quote
Alicja Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 drzalka napisał(a):chmm........no dooooobra ;P ale to jutro, jak wstanie nowym dzień.... , może będę miała lepszą wene ;P trzymam za słowo ;) póki co u nas Ozzy i Sabinka na wywczasach :lol: zapraszamy :) Quote
sabinka40 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 :lol:Witam, witam!!!! Jakoś fotek nie widać:razz:, jak tam boksie? Chetnie coś pooglądam:razz::lol: .....Muszę sie pochwalić moją księżniczką:loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jeju! Ona ma LUDZKĄ TWARZ! Jaka podobna do mojej Nutusi... Quote
sabinka40 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nutusia napisał(a):Jeju! Ona ma LUDZKĄ TWARZ! Jaka podobna do mojej Nutusi... :lol::lol::lol: A jaka romantyczka:eviltong: Jak ich nie kochać?:loveu::loveu::loveu: Quote
hecia13 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nutusia napisał(a):Jeju! Ona ma LUDZKĄ TWARZ! Jaka podobna do mojej Nutusi... I do Maryśki... Quote
drzalka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Sabinka jest faniutka, taki tygrysek :D:D Słuchajcie mamy galerie, na razie skromnie, zapraszamy ;) Quote
Nutusia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 drzalka napisał(a):Słuchajcie mamy galerie, na razie skromnie, zapraszamy ;) A gdzie ona?... Linek jakiś by się przydał :) Quote
drzalka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 haha szukajcie, a znajdziecie .... i będzie Wam dane ;P :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/209624-Lena-i-Omar-%29 Quote
Alicja Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 ooo widzę romantyczną księżniczkę Sabinkę ;) lecę do galeryjki :) Quote
sabinka40 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 drzalka napisał(a):Sabinka jest faniutka, taki tygrysek :D:D Słuchajcie mamy galerie, na razie skromnie, zapraszamy ;) Fajowo:multi:, już lecę do galeryjki:lol: Quote
sabinka40 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 hecia13 napisał(a):I do Maryśki... .........:loveu: Quote
baster i lusi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 cioteczki przepraszam,że się wcinam ale ten psiak pilnie potrzebuje pomocy nie ma nic. http://www.dogomania.pl/threads/209718-*!*!*-w%C5%82a%C5%9Bciciele-PODER%C5%BBN%C4%98LI-jej-gard%C5%82o!!!-m%C5%82odziutka-Saba-zbiera-na-nowe-%C5%BCycie... Quote
hecia13 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Cieczka Shary już zakończona. Czekamy teraz 2 miesiące, musimy się upewnić, że nie będzie ciąży urojonej, a potem ciachamy - koniec sierpnia-początek września :) Uszki u Bulisia już wyleczone, Shara jeszcze przez tydzień bedzie dostawać kropelki, potem kontrola. Quote
Alicja Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 hecia13 napisał(a):Cieczka Shary już zakończona. Czekamy teraz 2 miesiące, musimy się upewnić, że nie będzie ciąży urojonej, a potem ciachamy - koniec sierpnia-początek września :) Uszki u Bulisia już wyleczone, Shara jeszcze przez tydzień bedzie dostawać kropelki, potem kontrola. no to w przyszłym tygodniu ruszamy z bazarkiem :) Teraz masz nareszcie spokój w domu ;) Quote
hecia13 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nie do końca... W naszym domu pojawił się Stefan - 5-tygodniowy kotek :D Shara oszalała - siedzi jak zaczarowana i gapi się na niego (kotek na razie mieszka w transporterku, jest za mały, żeby go puścić luzem po mieszkaniu, wypuszczamy go co jakiś czas, żeby mógł zjeść i pójść do kuwety) :D Quote
Alicja Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 hecia13 napisał(a):Nie do końca... W naszym domu pojawił się Stefan - 5-tygodniowy kotek :D Shara oszalała - siedzi jak zaczarowana i gapi się na niego (kotek na razie mieszka w transporterku, jest za mały, żeby go puścić luzem po mieszkaniu, wypuszczamy go co jakiś czas, żeby mógł zjeść i pójść do kuwety) :D :modla: to będzie maluszek miał prawdziwą Niańkę :loveu: Quote
hecia13 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Dziś mamy smutną "miesięcznicę" 19 maja odeszła Maryśka:( Jutro minie miesiąc jak Shara jest z nami - to była bardzo szybka decyzja :) Quote
Alicja Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 :glaszcze: .. [*] i za tą decyzję Cię Heciu bardzo szanuję :calus: Quote
baster i lusi Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 hecia13 napisał(a):Dziś mamy smutną "miesięcznicę" 19 maja odeszła Maryśka:( Jutro minie miesiąc jak Shara jest z nami - to była bardzo szybka decyzja :) Heciu dla Ciebie................ Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I - przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I - może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku... Panie Boże, nie jestem aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś „Proście”, rzekłeś „Proście, a będzie wam dane”… Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście szedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę, o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba....... Quote
Recommended Posts