Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękuję w imieniu gliździocha Lilucha, który póki co wcale nie jest mój, bo domu szuka (i prosi Boga, żeby nie znaleźć :)). Jest to najrasowszy bokser z krzaków, bo w życiu nie widziałam tak "podłużnego" boksia! Do tego jest koślawa, pasuje jak ulał do mojej jamnisi Kreski i pewnie dlatego nikt jej nie chce :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Dziękuję w imieniu gliździocha Lilucha, który póki co wcale nie jest mój, bo domu szuka (i prosi Boga, żeby nie znaleźć :)). Jest to najrasowszy bokser z krzaków, bo w życiu nie widziałam tak "podłużnego" boksia! Do tego jest koślawa, pasuje jak ulał do mojej jamnisi Kreski i pewnie dlatego nikt jej nie chce :)

:lol:To naprawde wyjatkowy boksio:loveu:
A co to znaczy "podłużnego"?:razz:

Posted

Nutusia napisał(a):

pewnie się wydłużyła aby jamniczkowi smutno nie było ;)

Drzaleczko ...ale masz cudny avatarek :loveu:

Posted

Avatarek Drzalki zauważyłam od razu i tak się zachwyciłam, że zapomniałam napisać :)
A jeśli chodzi o "podłużność" mojego gliździocha:boksio powinien mieć szeroką klatę i mieć sylwetkę taką bardziej kwadratową, kompaktową... A Lili ma klatkę wąziutką jak chart, wypukłą jak ryba głębinowa, dłuuuugi tułów i - jako wisienka na torcie - ogonek zakręcony jak świnka! :)
Ale z Kreśką się uwielbiają - zawsze i wszędzie razem!

Posted

[quote name='Nutusia']Avatarek Drzalki zauważyłam od razu i tak się zachwyciłam, że zapomniałam napisać :)
A jeśli chodzi o "podłużność" mojego gliździocha:boksio powinien mieć szeroką klatę i mieć sylwetkę taką bardziej kwadratową, kompaktową... A Lili ma klatkę wąziutką jak chart, wypukłą jak ryba głębinowa, dłuuuugi tułów i - jako wisienka na torcie - ogonek zakręcony jak świnka! :)
Ale z Kreśką się uwielbiają - zawsze i wszędzie razem!

:lol::lol::lol:To naprawde jest wyjątkowa:loveu:
Ale cudowna z nich para:loveu:, widać że bardzo się kochają:loveu:

Posted

Hehe, najważniejsze, że dobrze się trzymają i z tyłka nie spadają :D I trochę solidniejsze niż ludzkie :eviltong:
Buliś już po badaniu krwi, wyniki ok, wstępny termin kastracji na środę w samo południe :roll:

Posted

[quote name='hecia13']Hehe, najważniejsze, że dobrze się trzymają i z tyłka nie spadają :D I trochę solidniejsze niż ludzkie :eviltong:
Buliś już po badaniu krwi, wyniki ok, wstępny termin kastracji na środę w samo południe :roll:

to w środę obowiązkowo trzymamy :kciuki:

Heciu zorientuj się proszę o cenę sterylki Sharuni , Drzaleczko ty dla Omarka sprawdź proszę cenę zabiegu .
Stan konta dzieciaków teraz wynosi 424 zł a orientacyjnie po splynięciu pieniążków z bazarku będzie tego 568 zł , więc myślę ze oba zabiegi bedą zabezpieczone .W razie czego tak czy inaczej jeszcze będzie bazarek robiony to dozbieramy :)

Posted

Alicja, u nas sterylka do 30kg kosztuje 400 zł, powyżej 450-500, ale Shara waży 26kg i raczej nie przekroczy 30. Oczywiście chętnie przyjmiemy jakąkolwiek kwotę a resztę dopłacimy we własnym zakresie, postaram się coś odłożyć do tego czasu - w końcu jeszcze ze 2 miesiące co najmniej jej zostało :) Na dzień dzisiejszy Bullet pochłonie wszystko (350 zł), ale do lipca-sierpnia na pewno coś mi się uda zaoszczędzić. Tak więc spokojnie można to podzielić na pół na Sharunię i Omarka :D

Posted

[quote name='hecia13']Alicja, u nas sterylka do 30kg kosztuje 400 zł, powyżej 450-500, ale Shara waży 26kg i raczej nie przekroczy 30. Oczywiście chętnie przyjmiemy jakąkolwiek kwotę a resztę dopłacimy we własnym zakresie, postaram się coś odłożyć do tego czasu - w końcu jeszcze ze 2 miesiące co najmniej jej zostało :) Na dzień dzisiejszy Bullet pochłonie wszystko (350 zł), ale do lipca-sierpnia na pewno coś mi się uda zaoszczędzić. Tak więc spokojnie można to podzielić na pół na Sharunię i Omarka :D

myślę , ze na kolejnych bazarkach dozbieramy resztą ;) taka była umowa , że będzie kasiorka zabezpieczona na zabiegi , atroszkę czasu mamy więc spokojnie się uzbiera :)

Posted

baster i lusi napisał(a):
zaglądam do moich pupili .(mam remont w domu i ledwo żyję)fotaski jak zwykle cudne a psie mordeczki uśmiechnięte.

Grażynko ....jak skończysz u siebie zapraszam do mnie ....mnie to czeka w czerwcu ....a ty już będziesz miała wprawe ;)