drzalka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Hej Ale kanapowe foty faflunów :D:D Ci to mają dobrze ;D:D Kolejne foty z wczoraj : Quote
Nutusia Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Omiś jest po prostu... zjawiskowy! A jaką ma przystojną kobitkę :) Quote
sabinka40 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 :loveu:Cudowne, poprostu cudowne!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
sabinka40 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Nutusia']Ciekawe jak by się dopasowywali z naszą Lili - pozwolę sobie pokazać jedną z póz :) :lol:Piękna ta Twoja Lili:loveu: Quote
Nutusia Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Dziękuję w imieniu gliździocha Lilucha, który póki co wcale nie jest mój, bo domu szuka (i prosi Boga, żeby nie znaleźć :)). Jest to najrasowszy bokser z krzaków, bo w życiu nie widziałam tak "podłużnego" boksia! Do tego jest koślawa, pasuje jak ulał do mojej jamnisi Kreski i pewnie dlatego nikt jej nie chce :) Quote
sabinka40 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nutusia napisał(a):Dziękuję w imieniu gliździocha Lilucha, który póki co wcale nie jest mój, bo domu szuka (i prosi Boga, żeby nie znaleźć :)). Jest to najrasowszy bokser z krzaków, bo w życiu nie widziałam tak "podłużnego" boksia! Do tego jest koślawa, pasuje jak ulał do mojej jamnisi Kreski i pewnie dlatego nikt jej nie chce :) :lol:To naprawde wyjatkowy boksio:loveu: A co to znaczy "podłużnego"?:razz: Quote
Alicja Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Nutusia napisał(a):Dziękuję w imieniu gliździocha Lilucha, który póki co wcale nie jest mój, bo domu szuka (i prosi Boga, żeby nie znaleźć :)). Jest to najrasowszy bokser z krzaków, bo w życiu nie widziałam tak "podłużnego" boksia! Do tego jest koślawa, pasuje jak ulał do mojej jamnisi Kreski i pewnie dlatego nikt jej nie chce :) pewnie się wydłużyła aby jamniczkowi smutno nie było ;) Drzaleczko ...ale masz cudny avatarek :loveu: Quote
drzalka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 No to ba :D:D:D Kurczę muszę się zebrać i ta galerie otworzyć :p Dzięki, dzięki , dzięki, mam następny filmik :D http://www.youtube.com/watch?v=waDXfO6b6Eo&feature=channel_video_title Quote
sabinka40 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='drzalka']No to ba :D:D:D Kurczę muszę się zebrać i ta galerie otworzyć :p Dzięki, dzięki , dzięki, mam następny filmik :D http://www.youtube.com/watch?v=waDXfO6b6Eo&feature=channel_video_title :lol::lol::lol:Musisz, musisz!!!! Fajny filmik:lol: Uwielbiam patrzec jak dwa boksie się bawią:razz: Quote
Alicja Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='drzalka']No to ba :D:D:D Kurczę muszę się zebrać i ta galerie otworzyć :p Dzięki, dzięki , dzięki, mam następny filmik :D http://www.youtube.com/watch?v=waDXfO6b6Eo&feature=channel_video_title jakie goopecki :lol: No ...galeryjka na bank być musi :cool2: Quote
Nutusia Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Avatarek Drzalki zauważyłam od razu i tak się zachwyciłam, że zapomniałam napisać :) A jeśli chodzi o "podłużność" mojego gliździocha:boksio powinien mieć szeroką klatę i mieć sylwetkę taką bardziej kwadratową, kompaktową... A Lili ma klatkę wąziutką jak chart, wypukłą jak ryba głębinowa, dłuuuugi tułów i - jako wisienka na torcie - ogonek zakręcony jak świnka! :) Ale z Kreśką się uwielbiają - zawsze i wszędzie razem! Quote
sabinka40 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Nutusia']Avatarek Drzalki zauważyłam od razu i tak się zachwyciłam, że zapomniałam napisać :) A jeśli chodzi o "podłużność" mojego gliździocha:boksio powinien mieć szeroką klatę i mieć sylwetkę taką bardziej kwadratową, kompaktową... A Lili ma klatkę wąziutką jak chart, wypukłą jak ryba głębinowa, dłuuuugi tułów i - jako wisienka na torcie - ogonek zakręcony jak świnka! :) Ale z Kreśką się uwielbiają - zawsze i wszędzie razem! :lol::lol::lol:To naprawde jest wyjątkowa:loveu: Ale cudowna z nich para:loveu:, widać że bardzo się kochają:loveu: Quote
hecia13 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Fotki dziewczyny w nowych majtach :D Zprezentowała się ze wszystkich stron, jakoby modelka jakaś :D Quote
Alicja Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Fajnie wygląda w majtaskach ;) nawet kolorystycznie pasują :) Quote
hecia13 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Hehe, najważniejsze, że dobrze się trzymają i z tyłka nie spadają :D I trochę solidniejsze niż ludzkie :eviltong: Buliś już po badaniu krwi, wyniki ok, wstępny termin kastracji na środę w samo południe :roll: Quote
drzalka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ale dziewczyna elegancko wygląda w sexi ciemnych majteczkach :D: hej tak nawiasem biorę udział w konkursie ,może chcecie zagłosować na moje fotki 16 i 17, trzeba polubić stronkę i potem moje zdjęcia ;) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229900480356616.76655.125004037512928 Quote
Alicja Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='hecia13']Hehe, najważniejsze, że dobrze się trzymają i z tyłka nie spadają :D I trochę solidniejsze niż ludzkie :eviltong: Buliś już po badaniu krwi, wyniki ok, wstępny termin kastracji na środę w samo południe :roll: to w środę obowiązkowo trzymamy :kciuki: Heciu zorientuj się proszę o cenę sterylki Sharuni , Drzaleczko ty dla Omarka sprawdź proszę cenę zabiegu . Stan konta dzieciaków teraz wynosi 424 zł a orientacyjnie po splynięciu pieniążków z bazarku będzie tego 568 zł , więc myślę ze oba zabiegi bedą zabezpieczone .W razie czego tak czy inaczej jeszcze będzie bazarek robiony to dozbieramy :) Quote
hecia13 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Alicja, u nas sterylka do 30kg kosztuje 400 zł, powyżej 450-500, ale Shara waży 26kg i raczej nie przekroczy 30. Oczywiście chętnie przyjmiemy jakąkolwiek kwotę a resztę dopłacimy we własnym zakresie, postaram się coś odłożyć do tego czasu - w końcu jeszcze ze 2 miesiące co najmniej jej zostało :) Na dzień dzisiejszy Bullet pochłonie wszystko (350 zł), ale do lipca-sierpnia na pewno coś mi się uda zaoszczędzić. Tak więc spokojnie można to podzielić na pół na Sharunię i Omarka :D Quote
hecia13 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='drzalka']Ale dziewczyna elegancko wygląda w sexi ciemnych majteczkach :D: hej tak nawiasem biorę udział w konkursie ,może chcecie zagłosować na moje fotki 16 i 17, trzeba polubić stronkę i potem moje zdjęcia ;) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229900480356616.76655.125004037512928 Zagłosowałam :D Quote
Alicja Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='hecia13']Alicja, u nas sterylka do 30kg kosztuje 400 zł, powyżej 450-500, ale Shara waży 26kg i raczej nie przekroczy 30. Oczywiście chętnie przyjmiemy jakąkolwiek kwotę a resztę dopłacimy we własnym zakresie, postaram się coś odłożyć do tego czasu - w końcu jeszcze ze 2 miesiące co najmniej jej zostało :) Na dzień dzisiejszy Bullet pochłonie wszystko (350 zł), ale do lipca-sierpnia na pewno coś mi się uda zaoszczędzić. Tak więc spokojnie można to podzielić na pół na Sharunię i Omarka :D myślę , ze na kolejnych bazarkach dozbieramy resztą ;) taka była umowa , że będzie kasiorka zabezpieczona na zabiegi , atroszkę czasu mamy więc spokojnie się uzbiera :) Quote
baster i lusi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 zaglądam do moich pupili .(mam remont w domu i ledwo żyję)fotaski jak zwykle cudne a psie mordeczki uśmiechnięte. Quote
Alicja Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 baster i lusi napisał(a):zaglądam do moich pupili .(mam remont w domu i ledwo żyję)fotaski jak zwykle cudne a psie mordeczki uśmiechnięte. Grażynko ....jak skończysz u siebie zapraszam do mnie ....mnie to czeka w czerwcu ....a ty już będziesz miała wprawe ;) Quote
Nutusia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ale majciochy zawodowe! Szkoda, że nie kolorowe... :) W paseczkach było Sharci baaaaaaardzo "do mordki" :) Quote
Recommended Posts