sabinka40 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='hecia13']Cierpliwości, toć ja jeszcze w pracy... Sorki:eviltong: Ale jestem niecierpliwa:eviltong: Ale jak pomyślę jakie to będzie piekne zdjęcie:loveu: Ok! Będę cierpliwa:eviltong::loveu::lol: Quote
drzalka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Hej, ja tez własnie wyczesywałam Omara, my mamy 3 narzędzia do wyczesywania :D Furminator ( rodzaj trymeru), gumowe zgrzebło i szczotka z miękkiego naturalnego włosia ( właśnie w takiej kolejności ich używam ) Aha, i przed chwilą wykąpałam chłopaka, lepiej pachnie i sierść od razu odżyła :D Quote
sabinka40 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 drzalka napisał(a):Hej, ja tez własnie wyczesywałam Omara, my mamy 3 narzędzia do wyczesywania :D Furminator 9 rodzaj trymeru), gumowe zgrzebło i szczotka z miękkiego naturalnego włosia ( właśnie w takiej kolejności ich używam ) Aha, i przed chwilą wykąpałam chłopaka, lepiej pachnie i sierść od razu odżyła :D Chłopak wykąpany:lol:? A jak zniósł kąpiel;) Quote
Alicja Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 ale gaduły ;) :loveu: Mój Rumak :lol: http://img690.imageshack.us/img690/720/dsc0094ba.jpg Omarek promienieje ze szczęścia a Lenka widać też zadowolona ;) , Ona nawet podobna do Sharuni kolorkiem na fafelkach ;) Teraz jeszcze foty kanapowe :) i pełnia szczęścia ;) Quote
drzalka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Hej, Omar sobie stał na podwórku a ja go chlustałam wodą, dobrze mu było :eviltong: Zapomniałam dodać że wlazł mi już do wanny gdy nalewałam wody i pił sobie. Odkurzałam auto po wojażach, na odkurzacz nie reagował. Niczego się chłopak nie boi :D Foty kanapowe też będą, na razie mondzioły wygrzewają dupska na trawce :D Quote
Gioco Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Chwilę mnie nie było a tu już oboje, szczęśliwi we własnych chatkach :loveu: Super :multi: Ala :loveu: to dzięki Tobie. Quote
Iza i Avanti Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='drzalka']Fajne masz szkraby :D:D:D Tutaj reszta zdjęć z dzisiaj, spacer i ogródek :) https://picasaweb.google.com/paulinadrzal/100NCD8003# W końcu chłopak może szaleć jak na boksioła przystało :D Quote
hecia13 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jeden pies kanapowy: i dwa psy kanapowe :eviltong: Quote
Nutusia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Shara jakby bardziej... wyluzowana i Bulikowi trochi mało miejsca zostawiła. Oj, będzie się chłopak miał z tą pannicą! :evil_lol: A ja przepraszam Szanowne Gremium za mały offik, ale chciałabym zaprosić na torebkowy bazarek na moją "chwilówkę" i na rehabilitację naszego dzielnego boksia Kinia - pół na pół :) http://www.dogomania.pl/threads/208297-TOREBKOWY-ZAWR%C3%93T-G%C5%81OWY-na-m%C5%82odziutk%C4%85-Kaj%C4%99-i-boksia-Kinga-do-29.05?p=16933515#post16933515 Quote
drzalka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Shara i BUllet to zgrana para już widzę, kanapowce pełną gębą :D:D Mi się buzia cieszy, bo chciałam zobaczyć czy Omarek potrafi bawić się zabawkami, pokazywałam mu różne, na gryzaczek coś zajarzył, chwycił ale nie wiedział co dalej, ale gdy zobaczył piłkę.. to jego świat, chyba kiedyś ktoś się z nim bawił piłką. Zaczął ją turlać, przynosić, mamlać, normalnie otworzył się, jakby znalazł coś swojego tutaj :D:D Ja nie mam jak dać zdjęć kanapowych, bo psiska ciągle zajęte różnymi rzeczami, odpoczywają na kafelkach :D Quote
hecia13 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Shara nic a nic zabawkami nie umie się bawić... Wczoraj dostała wspaniałą kość na obiad, z dużą ilością mięska (moje psy są na BARFie) i kompletnie zdurniała :D Nie wiedziała co ma zrobić... Ale instynkt zadziałał i za chwilę smacznie chrupała. Dzisiaj kadłuba kurzego rozpracowała w 10 minut (Bullet glumał pół godziny) :) Quote
drzalka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja na razie podaje namoczoną karmę , bo gościu jest bardzo zachłyśnięty nowym miejscem, i ciągle coś robi , biega sprawdza. Możliwe że z Omarem ktoś bawił się piłką, gdy jeszcze był z niego "piesek domowy" :roll: Quote
Alicja Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Omcio bawił się piłką dzieciaków na podwórku , widocznie zapamiętał zabawy z czasów kiedy był jeszcze psem do towarzystwa , Sharunia nie wiedziała co to zabawa . Quote
Nutusia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Omcio - super ksywka dla tego słodziastego kawalera :) Quote
sabinka40 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='hecia13']Jeden pies kanapowy: i dwa psy kanapowe :eviltong: :multi::multi::multi:Dla tych chwil własnie warto pomagać:lol: Sharunia na kanapie, ten widok:loveu:to wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Teraz jest prawdziwym i szczęśliwym bokserem:loveu::loveu::loveu: Quote
maggis1980 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 To niesamowite, jak szybko boksie sie pokochaly ! Piekne zdjecia :cool3: Quote
hecia13 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 To prawda, sama była zdziwiona, że taka przyjaźń od razu zapanowała... Maryśka Bulleta pędziła, warczała na niego, jedyna zabawa, do jakiej go dopuszczała, to wspólne przeciąganie piłki (a raczej jej pozostałości). A Shara potrafi sama zaczepić, popodgryzać, pacnąć łapą :D Quote
drzalka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 hecia13 to świetnie że tak szybko się zkumplowali. !!! Ja ładuję aparacik na foty kanapowe ;) sasasasasa :P Omarek przespał ze mną całą noc, później doszła tez Lenka i zaakceptowała w łóżku intruza ;P. Kurcze, łóżko 200 x 90 [cm ] to stanowczo za mało, to już dla mnie miejsca niema .... cfffaniaki :D:D:D:D Quote
Nutusia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Łóżko wręcz niedopuszczalnie małe!!!! Ja mam 200x160 i miejsce dla siebie na samym brzeżku... Już przemyśliwam nad większym leżem, bo ile można spać "na krawędzi" :) Quote
baster i lusi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 drzalka napisał(a):hecia13 to świetnie że tak szybko się zkumplowali. !!! Ja ładuję aparacik na foty kanapowe ;) sasasasasa :P Omarek przespał ze mną całą noc, później doszła tez Lenka i zaakceptowała w łóżku intruza ;P. Kurcze, łóżko 200 x 90 [cm ] to stanowczo za mało, to już dla mnie miejsca niema .... cfffaniaki :D:D:D:D Nutusia napisał(a):Łóżko wręcz niedopuszczalnie małe!!!! Ja mam 200x160 i miejsce dla siebie na samym brzeżku... Już przemyśliwam nad większym leżem, bo ile można spać "na krawędzi" :) ale to nic nie da ,pół łóżka wolnego a moje i tak mnie spychają że śpię na krajuszku łózka. Quote
sabinka40 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 :lol:Co może zdziałać miłość i pełna miska:lol: Psiaki są cudowne:loveu:Jestem z Wami dziewczyny:lol: Buziaczki dla fafulek kochanych:loveu::loveu::loveu: Quote
sabinka40 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nutusia napisał(a):Łóżko wręcz niedopuszczalnie małe!!!! Ja mam 200x160 i miejsce dla siebie na samym brzeżku... Już przemyśliwam nad większym leżem, bo ile można spać "na krawędzi" :) "na krawędzi" świetnie powiedziane:lol: Ja mam jednego boksia, a tak własnie sypiam:lol: Nawet nogą w nocy nie ruszam, żeby niuni nie obudzić:lol:. Dobrze że koty spią z córką, a papuga w klatce:razz:, bo ja bym musiała spać na posłaniu Sabiny:eviltong:, ale jak bym musiała to trudno:eviltong:. Znalazło by się miejsce:cool3:, mąż i tak już spi przyklejony do sciany:eviltong: Quote
drzalka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Za to moi rodzice mają 180 x 200, mondzioły rano tam powędrowały i tak Omarek do Tatusia, Lenka do Mamusi, tak się rozpychają ;P Proszę bardzo: Osiołek na baranku : Quote
sabinka40 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='drzalka']Za to moi rodzice mają 180 x 200, mondzioły rano tam powędrowały i tak Omarek do Tatusia, Lenka do Mamusi, tak się rozpychają ;P Proszę bardzo: Osiołek na baranku : :lol::lol::lol:Łał to jest fotka!!!!! Jak pięknie się prezentuje na wyrku:loveu: To jest miejsce dla boksera:lol:, a nie smierdzący kojec:mad: Quote
Recommended Posts