Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hecia13']Cierpliwości, toć ja jeszcze w pracy...

Sorki:eviltong: Ale jestem niecierpliwa:eviltong:
Ale jak pomyślę jakie to będzie piekne zdjęcie:loveu:
Ok! Będę cierpliwa:eviltong::loveu::lol:

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej, ja tez własnie wyczesywałam Omara, my mamy 3 narzędzia do wyczesywania :D Furminator ( rodzaj trymeru), gumowe zgrzebło i szczotka z miękkiego naturalnego włosia ( właśnie w takiej kolejności ich używam )
Aha, i przed chwilą wykąpałam chłopaka, lepiej pachnie i sierść od razu odżyła :D

Posted

drzalka napisał(a):
Hej, ja tez własnie wyczesywałam Omara, my mamy 3 narzędzia do wyczesywania :D Furminator 9 rodzaj trymeru), gumowe zgrzebło i szczotka z miękkiego naturalnego włosia ( właśnie w takiej kolejności ich używam )
Aha, i przed chwilą wykąpałam chłopaka, lepiej pachnie i sierść od razu odżyła :D

Chłopak wykąpany:lol:? A jak zniósł kąpiel;)

Posted

Hej, Omar sobie stał na podwórku a ja go chlustałam wodą, dobrze mu było :eviltong:
Zapomniałam dodać że wlazł mi już do wanny gdy nalewałam wody i pił sobie.
Odkurzałam auto po wojażach, na odkurzacz nie reagował.
Niczego się chłopak nie boi :D
Foty kanapowe też będą, na razie mondzioły wygrzewają dupska na trawce :D

Posted

Shara jakby bardziej... wyluzowana i Bulikowi trochi mało miejsca zostawiła. Oj, będzie się chłopak miał z tą pannicą! :evil_lol:
A ja przepraszam Szanowne Gremium za mały offik, ale chciałabym zaprosić na torebkowy bazarek na moją "chwilówkę" i na rehabilitację naszego dzielnego boksia Kinia - pół na pół :)
http://www.dogomania.pl/threads/208297-TOREBKOWY-ZAWR%C3%93T-G%C5%81OWY-na-m%C5%82odziutk%C4%85-Kaj%C4%99-i-boksia-Kinga-do-29.05?p=16933515#post16933515

Posted

Shara i BUllet to zgrana para już widzę, kanapowce pełną gębą :D:D

Mi się buzia cieszy, bo chciałam zobaczyć czy Omarek potrafi bawić się zabawkami, pokazywałam mu różne, na gryzaczek coś zajarzył, chwycił ale nie wiedział co dalej, ale gdy zobaczył piłkę.. to jego świat, chyba kiedyś ktoś się z nim bawił piłką.
Zaczął ją turlać, przynosić, mamlać, normalnie otworzył się, jakby znalazł coś swojego tutaj :D:D

Ja nie mam jak dać zdjęć kanapowych, bo psiska ciągle zajęte różnymi rzeczami, odpoczywają na kafelkach :D

Posted

Shara nic a nic zabawkami nie umie się bawić... Wczoraj dostała wspaniałą kość na obiad, z dużą ilością mięska (moje psy są na BARFie) i kompletnie zdurniała :D Nie wiedziała co ma zrobić... Ale instynkt zadziałał i za chwilę smacznie chrupała. Dzisiaj kadłuba kurzego rozpracowała w 10 minut (Bullet glumał pół godziny) :)

Posted

Ja na razie podaje namoczoną karmę , bo gościu jest bardzo zachłyśnięty nowym miejscem, i ciągle coś robi , biega sprawdza.

Możliwe że z Omarem ktoś bawił się piłką, gdy jeszcze był z niego "piesek domowy" :roll:

Posted

Omcio bawił się piłką dzieciaków na podwórku , widocznie zapamiętał zabawy z czasów kiedy był jeszcze psem do towarzystwa , Sharunia nie wiedziała co to zabawa .

Posted

[quote name='hecia13']Jeden pies kanapowy:

i dwa psy kanapowe

:eviltong:
:multi::multi::multi:Dla tych chwil własnie warto pomagać:lol:
Sharunia na kanapie, ten widok:loveu:to wspaniałe:loveu::loveu::loveu:
Teraz jest prawdziwym i szczęśliwym bokserem:loveu::loveu::loveu:

Posted

To prawda, sama była zdziwiona, że taka przyjaźń od razu zapanowała... Maryśka Bulleta pędziła, warczała na niego, jedyna zabawa, do jakiej go dopuszczała, to wspólne przeciąganie piłki (a raczej jej pozostałości). A Shara potrafi sama zaczepić, popodgryzać, pacnąć łapą :D

Posted

hecia13 to świetnie że tak szybko się zkumplowali. !!!
Ja ładuję aparacik na foty kanapowe ;) sasasasasa :P

Omarek przespał ze mną całą noc, później doszła tez Lenka i zaakceptowała w łóżku intruza ;P.
Kurcze, łóżko 200 x 90 [cm ] to stanowczo za mało, to już dla mnie miejsca niema .... cfffaniaki :D:D:D:D

Posted

Łóżko wręcz niedopuszczalnie małe!!!! Ja mam 200x160 i miejsce dla siebie na samym brzeżku... Już przemyśliwam nad większym leżem, bo ile można spać "na krawędzi" :)

Posted

drzalka napisał(a):
hecia13 to świetnie że tak szybko się zkumplowali. !!!
Ja ładuję aparacik na foty kanapowe ;) sasasasasa :P

Omarek przespał ze mną całą noc, później doszła tez Lenka i zaakceptowała w łóżku intruza ;P.
Kurcze, łóżko 200 x 90 [cm ] to stanowczo za mało, to już dla mnie miejsca niema .... cfffaniaki :D:D:D:D

Nutusia napisał(a):
Łóżko wręcz niedopuszczalnie małe!!!! Ja mam 200x160 i miejsce dla siebie na samym brzeżku... Już przemyśliwam nad większym leżem, bo ile można spać "na krawędzi" :)

ale to nic nie da ,pół łóżka wolnego a moje i tak mnie spychają że śpię na krajuszku łózka.

Posted

Nutusia napisał(a):

"na krawędzi" świetnie powiedziane:lol: Ja mam jednego boksia, a tak własnie sypiam:lol:
Nawet nogą w nocy nie ruszam, żeby niuni nie obudzić:lol:. Dobrze że koty spią z córką, a papuga w klatce:razz:, bo ja bym musiała spać na posłaniu Sabiny:eviltong:, ale jak bym musiała to trudno:eviltong:. Znalazło by się miejsce:cool3:, mąż i tak już spi przyklejony do sciany:eviltong:

Posted

Za to moi rodzice mają 180 x 200, mondzioły rano tam powędrowały i tak Omarek do Tatusia, Lenka do Mamusi, tak się rozpychają ;P

Proszę bardzo:
Osiołek na baranku :

Posted

[quote name='drzalka']Za to moi rodzice mają 180 x 200, mondzioły rano tam powędrowały i tak Omarek do Tatusia, Lenka do Mamusi, tak się rozpychają ;P

Proszę bardzo:
Osiołek na baranku :

:lol::lol::lol:Łał to jest fotka!!!!! Jak pięknie się prezentuje na wyrku:loveu:
To jest miejsce dla boksera:lol:, a nie smierdzący kojec:mad: