Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='hecia13']:multi::multi::multi: To już mamy pełną dokumentację: podróż+w nowym domu :loveu:
Dziś rano wielki sukces: panienka wpadła do mnie do łóżka na poranne mizianko :-o:loveu:

super :bigcool:
aż mi się buziak z ranka uśmiechnął :)

Teraz czekamy na wieści od Pauliny kiedy Oskarek będzie w jej rękach .

Troszkę było kłopotów bo sypnął się samochód który miał Oskarka dowieźć do Krakowa , ale Paulina wyprosiła kierowcę o dojazd do Oskarka do DT . Więc :kciuki: za szczęśliwą drogę i bezpieczny powrót do domu .

Będziemy czekać z niecierpliwością na wieści od Pauliny . :cool2:

Posted

[quote name='Alicja']
super :bigcool:
aż mi się buziak z ranka uśmiechnął :)

Teraz czekamy na wieści od Pauliny kiedy Oskarek będzie w jej rękach .

Troszkę było kłopotów bo sypnął się samochód który miał Oskarka dowieźć do Krakowa , ale Paulina wyprosiła kierowcę o dojazd do Oskarka do DT . Więc :kciuki: za szczęśliwą drogę i bezpieczny powrót do domu .

Będziemy czekać z niecierpliwością na wieści od Pauliny . :cool2:

dla takich chwil warto żyć i pomagać.o której Oskarek wyrusza w droge po lepsze życie?

Posted

Oskarek już bawi się w DT z Pauliną .Niebawem wyruszają DO DOMU :multi:

Wielkie podziękowania dla DT :calus:wiem , ze dzisiaj jest im smutno ...rozmawiałam przez telefon ....:glaszcze:
Julia dzięki za użyczenie DT :Rose: ... poza tym DT od dziś nieczynny pan wyjeżdża 2 czerwca więc super udało sie z wyjazdem Oskarka

Posted

[quote name='Jagoda1']To są piekne chwile!

masz rację :)

[quote name='Nutusia']Ślini się... widocznie pluje na stary "dom" :) Masz rację, psiaku!

Oskarek o starym domu już zapomniał , teraz był w DT w którym go BARDZO POKOCHALI i smutno im było jak wyjeżdżał :(

Posted

:multi::multi::multi:Własnie wróciłyśmy ze spacerkowania i dobre wieści:lol::lol::lol: Oskarek jedzie do swojego prawdziwego domku:multi::multi::multi:
Nie moge sie doczekać na fotki jak będzie na miejscu:lol:
Shara i Oskar kochane bokserki:loveu::loveu::loveu:mają domki:multi::multi::multi:
To był znowu udany dzień:lol:

Posted

[quote name='sabinka40'][quote name='Alicja']A ja dostałam CUDOWNĄ fotę na MMSa , Oskarka Podróżującego :loveu:
Jasne:lol: to musisz wstawić, bo wszyscy chcą zobaczyć!!!:lol:

wysłałam Ci :)

Posted

[quote name='sabinka40'][quote name='Alicja']A ja dostałam CUDOWNĄ fotę na MMSa , Oskarka Podróżującego :loveu:
Jasne:lol: to musisz wstawić, bo wszyscy chcą zobaczyć!!!:lol:
Dzięki:lol: Dostałam MMSa:lol: Jaki Oskarek szcześliwy że do domku jedzie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sabinka40'][quote name='sabinka40']
Dzięki:lol: Dostałam MMSa:lol: Jaki Oskarek szcześliwy że do domku jedzie:loveu::loveu::loveu:

ta radość się udziela :)

[quote name='baster i lusi']to Oskarek będzie teraz moim ziomalem:lol::loveu:

Grażynko , powiem szczerze że zazdroszcze Ci tego .... 2 boksiaczki które były tak blisko mnie pojechały dalekooooo.... z Sharunią postaram się spotkać w lipcu w Warszawie z Oskarkiem raczej mi się nie uda ...ale jak go spotkasz ucałuj i szepnij na uszko ,że ..... wiesz co ...

I powiem wam szczerze ...jestem szczęśliwa , że oboje mają cudowne , kochające domki ..ale gdzieś mi ta łezka boczkiem , ukradkiem ucieka .... tęsknię za bokserkami . Harley mnie nauczył kochać tą rasę .

Posted

[quote name='Alicja']Dzięki Izunia :loveu:bo ja znów nie wiedziałam jak sobie z moim fonem poradzić ;/
Nie ma za co:lol: dobrze że mi fotke przesłałaś:lol:, dołożyłam do albumu Sary i Oskarka:loveu::loveu::loveu:
Wstawiłam fotke żeby wszystkim pokazać to wielkie szczęście:loveu::loveu::loveu:
Nie mogę sie doczekać jak napiszą że dojechali:lol:

Posted

Alicja napisał(a):
późno wyjechali a daleka droga przed nimi

No to chyba dziś się nie doczekam:roll:, ale jak pomyślę że jutro wstanę i przeczytam znowu świetne wiadomości:lol: to będę miała kolejny udany dzień:multi:
Idę spać:lol: Dobranoc, pchły na noc;) (chyba że też używasz Fripexa;)):lol::lol::lol:

Posted

Heeej, jesteśmy, uff dotalismy po małych problemach z GPSem heh.
Warto było jechać po takiego cudaka !:P

Lenka chce sięę baardzo bawić , ale na razie zachowujemy dystans bo nie wiadomo co tym mondziołom przyjdzie do głowy.
Byłam zaskoczona że na pierwszym spotkaniu Oskarkowi tak bardzo wpadła Lena w oko :D Lena też była oszołomiona nowym lokatorem i boksowali się przez chwilę, było dużo emocji, więc muszą obydwoje ochłonąć i jutro dalej zabieramy się za oswajanie :)
Aha, i Oskar w ciągu 5 min zdążył obskoczyć wszystkie łóżka i kanapy w domu, strach pomyśleć co będzie dalej !!
I jest dwa razy większy od Leny i się straaasznie ślini.. no cóż przełkniemy to, już jesteśmy zakochani w Oskarku :):):)

Aha i w drodze do domu ksywa boksia zostało troszkę zmodyfikowane na imię Omar, także Omciu już jest naszym pełno prawnym domownikiem . ;)
Jutro na pewno zamieszczę jakąś fotorelacje Omara i Lenki :D

Posted

:bigcool: NARESZCIE !!!

No i powiedz że jest KOCHANY
Lenka też Oskarka- Omara pokocha :loveu:

przejdą emocje to i sliny będzie mniej

Co do łóżek , od DT wiem , ze wybiera najwygodniejsze ;)

Jutro po pracy zadzwonię :)